Какъв крем за лице използвате - тема III

• 94 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
За зимата си взех този.

Ползвам го вече от месец и съм много доволна. Peace
Прави кожата мека и хидратира добре.
Обикновено зимата винаги започва да ми се бели кожата по лицето - засега няма такива симптоми

# 361
  • sofia
Аз ползвам околоочния от тази серия и съм много доволна.
Аз знам обаче, че през зимата не е добре да се ползва хидратиращ крем през деня, защото от студа ти замръзва кожата ...... нещо от сорта е обяснението. Моята козметичка ми препоръчва подхранващ крем през деня, а вечер хидратация.

В момента съм се загледала в Хидратионист серума на Ести за вечерно ползване.

# 362
  • София
Аз ползвам околоочния от тази серия и съм много доволна.
Аз знам обаче, че през зимата не е добре да се ползва хидратиращ крем през деня, защото от студа ти замръзва кожата ...... нещо от сорта е обяснението. Моята козметичка ми препоръчва подхранващ крем през деня, а вечер хидратация.

В момента съм се загледала в Хидратионист серума на Ести за вечерно ползване.

Ами не знам , аз го правя, защото наистина кожата ми става мнооого суха зимата , направо се дръпва   Mr. Green  Tired
И аз за вечерно се чудя какво да ползвам.  newsm78
Досега нищо не съм ползвала вечер - на 27 съм и мисля да почна обаче  Tired

# 363
  • sofia
Като цяло нямат значение годините. И аз съм на 27г и когато видя, че кожата ми изсъхва прекалено ползвам, когато е ок - не. За нашите години само хидратация вечер е предостатъчно, ако нямаш разбира се видими линии или видиш, че ти излизат такива.
Estee Lauder Hydrationist Moisture Barrier Serum - за това говоря, чудя му се. В и-бей има 14мл за 25лв и съм отворила страницата и ааааа да поръчам. Слаб ми е ангела, та ще видя.

# 364
Аз използвам само L'Oreal Age perfect (дневен крем за лице) и съм много доволна. Simple Smile

# 365
Здравейте!

За да не е само запис, предложете ми крем за суха кожа, вече 40+, до 30лв от който сте доволни...моля!

Весел ден!

Ще се върна да ви чета. Hug

Аз съм също на 40+ със суха кожа. Много съм доволна от кремовете за лице на organic surge - нощния не го сменям с друг, а зимно време ползвам интензивно хидратиращия през деня. Струват около 25 лв - за качеството цената е много добра.

# 366
  • София
Аз пък изхвърлих Йогурт ъф България! Запуши ми порите и кожата ми повчхна за 10-тина дни ползване.
Бях допреди 2-3 дни на Скинкод Ексклузив и бчх много доволна - успокояваше ми кожата и я освежаваше. Стана ми слаб в студа и сега търся нещо по- хранително
А за Лиерак - никога не съм имала реакции към тчх, от 10 години от време навреме си купувам по нещо. Хидра хроно ми харесва много , но флуидът е за по-мазни кожи.
МЕзолифт също много ми харесва. Аква Д - не!
Инишиатик - не!
Маските им са ми любими
Много ми харесва Хай пийл и тези дни ще го купувам. Пробвах го от тестери и кожата ми светна. Обаче е много кисел - като лимон. И ако се сложи близо до очите, люти. Този крем е с пилинг ефект - има 10 % гликолова киселина и урея.

# 367
velvetvoice,тази серия която си си взела има ли я и за смесена кожа или само за суха? Много се изкуших..от къде я взе?

Армира, аз съм със смесена кожа и общо взето моето мнение е, че на Ланком продуктите са по-подходящи за суха кожа. Ползвала съм хидразен, и примордиал, и ренержи, може би и някоя друга серия, която вече не си спомням, защото повечето ми приятелки (със нормална към суха кожа) много ги харесваха. Но на мен ми бяха мазни и не ми се отразиха кой знае колко добре.  Все пак ако искаш вземи мостри и пробвай.

# 368
  • Пловдив
Margherita09 ,благодаря ти! Така и ще направя! Май съм най доволна от Кларанс newsm78

# 369
  • София
Кремовете на Ланком имат текстури и за по-мазни кожи- ХидраЗен има и гел-крем, и флуид. Примордиал също. Линиите Ренержи са за по-зряла кожа ( препоръчват ги за жени над 40,с видими бръчки, отпускане на кожата) и са малко по-плътни, но попиват много бързо, без да оставят мазен филм.  Margherita 09, ти си пробвала по-плътните и за това не са ти допаднали, но има и по-леки варианти за комбинирана кожа. Най-важното е да улучи човек това , което е подходящо за него Peace

# 370
Здравейте, момичета.Търся си някакво леко хидратиращо кремче и се спрях на това гелче на Лореал мисля че е ново.Някой има ли вече отзиви?Предполагам, че е нещо подобно на това .
Този на Гарние съм го пробвала и ми харесва за зимата/аз съм със смесена кожа/, но ми се иска да пробвам и този на Лореал.Единственото, което ме притеснява е, че е пълен с парабени/5 вида/.Ще се радвам някой да сподели впечатления.

# 371
Кой крем е подходящ за зимата? Аз все още си използвам силно хидратиращ и с пълна UV защита за градски условия. Дали е правилно?  newsm78 Ако можете да ми дадете компетентното си мнение за смесена младееща все още кожа...  Laughing

# 372
Взех си днес този:

# 373
  • София
Кой крем е подходящ за зимата? Аз все още си използвам силно хидратиращ и с пълна UV защита за градски условия. Дали е правилно?  newsm78 Ако можете да ми дадете компетентното си мнение за смесена младееща все още кожа...  Laughing
Наскоро пробвах на Declor Hydra Floral Anti-Pollution и ми допадна,идеален е за зимата

# 374
  • Варна
От 2 седмици съм с комплекта за смесена кожа на Юсерин - http://www.eucerin.bg/anti-age/hyaluron_filler_light.asp - дневен и нощен.
Кожата ми го понася добре, като цяло съм доволна, само ако не очаквах да е по-бърз или поне по-видим противобръчковия ефект. Надявах се да има поне малко подобрение спрямо бръчките ми край устата  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт