Тема Незабравима 197

• 37 034
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро приятели в четвъртък,дано по-бързо се възстановим от снощната серия!:)     

# 421
Ако тръгнат в посока променена самоличност на Харун, егати смешките!
Тогава трябва да има погребение и скок във времето!

Не ми се вярва да стигнат дотам.Дори се надявам да пропуснем и погребението.Защото както вчера видяхме доста умело разтъкават една серия.В момента,в който Харун успее да проговори той ще се свърже със семейството си.Тези рани по него не успях да разбера вследсвие от пожара или от удара с камиона са.Както и да е...състоянието му не изглежда толкова замиращо,че да имаме скок във времето.
И aз мисля, че до погребение няма да стигнат. Дано Мелда  измисли нещо! Раните според мен са от камиона! Толкова кръв изтече от главата! И счупена ръка! Това са контузиите! Но е с акъла си, което е добре! В реанимацията искаше да махне маркучите, за да каже нещо, но сестрата не му даде! И Еда не повярва в смъртта му, затова полицаят й даде гривната! Егати доказателството!
Срещата пред асансьора ще произведе нещо! Между другото тая сълза я имаше и в Монте Кристо май! Не съм се отказала още от тая идея! Финал по Монте Кристо!

# 422
Златна Рибка е абсолютно права! Вместо да съжаляваме, че филмът свършва, ние ще въздъхнем с облекчение!

# 423
И Бату много рано разбра, че Харун е жив! Ще има време пет пъти да го намери!

# 424
Добро утро, компания!

Искам да споделя с вас радостта си от факта, че рано тази сутрин станах леля на едно прекрасно малко създание, носещо името Георги.
И една малка почерпка за негово здраве..

# 425
Добро утро, компания!

Искам да споделя с вас радостта си от факта, че рано тази сутрин станах леля на едно прекрасно малко създание, носещо името Георги.

Мокси да ти е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва... newsm07 newsm07 newsm07

# 426
За момента нищо интересно около нашия сериал... newsm12 newsm12 newsm12

# 427
Здравейте!

Да не сте поели към тръстиката подпухнали от рев.
Според експресно проучване през изминалата нощ,  заради капчицата, която се търкулна на финала от лявото око на Харун, жените, които са го пожелали обинтован, са в пъти повече от всички, които досега са го канили в сънищата си.
Хубав ден ви желая!

# 428
Ако тръгнат в посока променена самоличност на Харун, егати смешките!
Тогава трябва да има погребение и скок във времето!

Не ми се вярва да стигнат дотам.Дори се надявам да пропуснем и погребението.Защото както вчера видяхме доста умело разтъкават една серия.В момента,в който Харун успее да проговори той ще се свърже със семейството си.Тези рани по него не успях да разбера вследсвие от пожара или от удара с камиона са.Както и да е...състоянието му не изглежда толкова замиращо,че да имаме скок във времето.

Аз също не вярвам, че ще се стигне до погребение. Харун ще се възстанови по-бързо от колкото очакваме, ще се свърже с близките си и от тук развитие по въпроса с Бату. Надявам се Арас да помогне в случая, а на Яамур да и бъдат спестени сълзите и страданието около "смъртта на баща й"!

# 429
Да е жив и здрав Георги и да радва много леля си! А иначе и аз мисля като Каламици, че Бату не каза на Мелда в прав текст, че Харун е оживял, а само, че ще отложат пътуването. Така предполагам де, не че нещо разбрах. А ми се струва, че следващата серия ще бъде едно надпреварване между Бату и Еда, кой първи да стигне до него в болницата. Бързият ум на Еда срещу всесилната ръка на Бату!  И май така и ще завърши 84 епизод, за да се чудим кой е стигнал първи - както беше с надпреварата между Еда и Мелда по пътя до вилата на Харун в планината. Обаче в 85 епизод ще се окаже, че Харун вече не е там и ще продължат да го търсят. Айде стига с пророчества, че няма да ви е интересно да гледате.

# 430
За момента нищо интересно около нашия сериал... newsm12 newsm12 newsm12

Да, на фронта нищо ново.

# 431
Добър ден ,компания! Hug

Мокси ,за ти е жив и здрав племенника и да расте  умен и щастлив!

Хубав ден на всички!  lovekiss

# 432
Мокси,честита радост! Hug Hug Hug

# 433
Здравейте дружина . Hug Heart Eyes Лек ден след среднощните ни терзания. Hug

Мокси честита радост ! stork-boy stork-girl  ylinfant 1stroller newsm07 Да ви е живо и здраво детенцето и много много да ви радва . newsm51 

# 434
Добро утро, компания!

Честито! Да стане голям мъж!

Общи условия

Активация на акаунт