Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 46

• 49 398
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
От Wynsors някой пазарувал ли е? Не ми приема и двете карти, а в първия пост е посочен сред сайтовете, приемащи български сайтове?

# 691
Здравейте, виждам че в темата основно обсъждате закупените артикули, а аз се интересувам от превозвачите - искам да ползвам доставка от офис на превозвача до БГ. Виждам, че има 3 превозвача - GAB Co; Giv Transport; Brits. Кой от тях сте ползвали и доволни ли сте - случвало ли се е да има объркване и загубване на пратка, други проблеми. Става въпрос за техника за около 300 евро и не ми се иска да рискувам. Още повече че доставката с Еконт ще ми е около 70 лв.
Ползвай спокойно превозвачите. Аз лично ползвам два - Габчо и Бритс. И от двата съм доволна.
Имах само веднъж неполучена пратка, но след изпращане на уведомлението от сайта, за предадена на еди коя си дата на закупената от мен стока, ми възстановиха парите от фирмата превозвач.
По принцип всеки сайт дава възможност да се проследява пратката. Така, че спокойно.
Аз често пазарувам техника, дрехи, обувки и др. и всичко е било ОК.
А по отношение на Еконт и за тях бяха писали, че става объркване.

# 692
pkrassimira, с риск модераторите да си помислят, че рекламирам въпросната фирма, ще спомена и http://www.donesimi.com/. Ползвах техните услуги два пъти и съм доволна. Последната ми поръчка беше от Mothercare и транспортните разходи ми излязоха 17 лева.
Също така, доколкото знам, Econt вече също имат такава услуга.
Успех в пазаруването!  Peace

# 693
  • Варна/Сливен
pkrassimira аз съм ползвала 2 фирми Емпреса и КД-( kdshoppinguk) и от 2-те съм много доволна.Ти сама вече ще си прецениш на коя фирма-доставчик ще ползваш услугите
Успех в пазаруването (голяма краста е )  Mr. Green  Peace

# 694
  • София
каква е цената превоз на donesimi, това което пише в сайта им ли, че нещо много скъпо ми се вижда? до 2 кг, по   £ 5.50 на кг; от 2 до 5 кг по £ 4.00 на кг  newsm78 или аз нещо не разбрах

Ако ще помогна на някой мога да премеря риза на Джордж XL.

# 695
...от Хермес доставили моя (и на останалите 3 момичета) пакетите от Теско не на дадения адрес, ами на съседния, където е някакво благотворително дружество ..
Ами Теско да не се правят на застреляни и да възстановят парите.
Ани,поне за благотворителност са отишли,една утеха да имаш  Mr. Green ( извинявай,ама на чужд гръб майтап )

За Джордж от АСДА съм доволна.Единствено едни комплектчета ми дойдоха с анцукови къси гащи  Shocked,но в тая студената пролет и това  влезе в употреба .

Бельото за момченца ( слипове и потници) определено вземам поне година по-нагоре.На мъжа ми-горни- 2 ХЛ при Ларедут 3 ХЛ. Доволни сме от качество/цена  Peace

# 696
някой ползва ли детство мое? какво стана с тях като посредници?  newsm78

# 697
DM не работят вече

# 698
  • София
Благодаря много на всички за бързите отговори Simple Smile

# 699
Как пазарувате от M&M direct? Веднъж поръчах на Габко, били ми приели поръчката и щели да ми се обадят, и до там. Сега се чудя към кого да се обърна  newsm78

# 700
  • София
От Wynsors някой пазарувал ли е? Не ми приема и двете карти, а в първия пост е посочен сред сайтовете, приемащи български сайтове?

Не приемат БГ карти, но пък в Амазон им има почти всички модели, просто копираш наименованието и го търсиш в Амазона, като поръчаш 2-3 чифта, или повече, пак ще ти минат с една доставка.  Peace

# 701
  • Sofia
adinka01, просто Хермес са за застрелване, аз така съм им вдигнала мерника, че как да има да им падне някоя арабски самолет в/у офиса  #2gunfire
Почвай да пишеш на АСДАта и да си търсиш правата.

Моите проблеми с ТЕСКО и Хермес си продължават, нали имах и не само аз поръчка, която е уж доставена, ама не съвсем, добре и от превозвачите помагат хората с писането на мейли...последното, което разбрах, че тия кретени от Хермес доставили моя (и на останалите 3 момичета) пакетите от Теско не на дадения адрес, ами на съседния, където е някакво благотворително дружество и хората..откъде да знаят... #2gunfire

Писах им на АСДА да видим какво ще излезе накрая.Много неприятно се е получило и при теб.Дано намалеят тези инциденти.

# 702
Здравейте! Харесах си някои неща от mothercare. Но не знам как да поръчам, също така доставят до България, дали ще може някой да ми помогне или чрез посредник да поръчам. И каква е цената на доставката?
http://www.mothercare.com/Girls-Mummy-Daddy-Slogan-Sleepsuits/dp … mp;qid=1308146650

# 703
Трябва да ползваш посредник. Този сайт няма доставка до България.

На мен последната поръчка ми я доставиха за 17 лева, а беше с по-голямо тегло, защото поръчах дънки, пола, два потника, тениска и къси панталонки за бременни.

# 704
Благодаря за бързия отговор. Може ли линка на посредника и как става плащането?

Общи условия

Активация на акаунт