Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 915
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Защото Песента е... Колко, четири книги засега или нещо такова, а Колелото е 13. Simple Smile Песента може да стане сериал с 4-5 сезона, но колко сериала имат по 13? Или дори по десет, ако приемем, че десета книга може да стане на... Хм... Най много четири епизода. Simple Smile

# 151
  • Атлантис, Галактика Пегас
Не задължително сезони да се водят по броя книги, някоя книга може да бъде събрана в три четири епизода.  Peace
Освен това и песента не се знае колко книги ще стане на края.  Joy

# 152
  • UK
Да, ама с темповете, в които я издават, дано ще стане повече от пет до края на евентуален пети сезон? Simple Smile Ще е хубаво да се заснеме Колелото, ама ще е много трудно да стане добър сериал. Simple Smile

# 153
  • София
Колелото спокойно може да го "сгъчкат" по 1 сезон на 2-3 книги, според мен. Има доста описателни страници, които са ненужни в сериала. Пък и Песента е само 12 епизода, Колелото спокойно може да го направят 22 Peace

# 154
Колелото спокойно може да го "сгъчкат" по 1 сезон на 2-3 книги, според мен. Има доста описателни страници, които са ненужни в сериала. Пък и Песента е само 12 епизода, Колелото спокойно може да го направят 22 Peace
А не... Песента само първа книга са 12 епизода...  Mr. Green
Тъй че Колелото би трябвало поне 30-40 серии.  Laughing Ако махнем всички размисли и страсти. Но пък ще ми интересно да видя тролоци мърдали, голами и прочие нечист  Mr. Green  И Тъмния.  Peace Wink
А пък сеанчанци и айлци също.  Wink

# 155
  • Разпиляна във въображението
Все едно ми говориш за Властелина.

# 156
Все едно ми говориш за Властелина.
В смисъл?  newsm78

# 157
Но пък ще ми интересно да видя тролоци мърдали, голами и прочие нечист  Mr. Green  И Тъмния.  Peace Wink

Както писах и друга тема, Колелото ми е като доста разтеглива версия на Властелина. На първа книга съм още, а май се оказва, че до 13 май ще става битката. Какво толкова е писал този не ми е ясно.

# 158
Но пък ще ми интересно да видя тролоци мърдали, голами и прочие нечист  Mr. Green  И Тъмния.  Peace Wink

Както писах и друга тема, Колелото ми е като доста разтеглива версия на Властелина. На първа книга съм още, а май се оказва, че до 13 май ще става битката. Какво толкова е писал този не ми е ясно.
На мен Колелото ми допада много повече от Песента. Има повече интрига и действие.  Wink Ама за всеки влак си има пътници.

# 159
  • Пазарджик/Лондон
Харесвам и Колелото, и Песента - при Колелото , както и при повечето фентъзи книги, най- вероятно ще има хепиенд и е относително предвидима, за Песента - едва ли ще завърши добре, това е , което я отличава от другите фентъзи книги и за мен е уникална.
Пак да си кажа - много ми харесват и двете, но Песента буквално ме изненадва на почти всяка страница - невероятна.

# 160
... Пък и Песента е само 12 епизода,...
Песента на желанията има филм ли??

# 161
... Пък и Песента е само 12 епизода,...
Песента на желанията има филм ли??

Става въпрос за "Песен за огън и лед". В момента се излъчва сериал по първата част от сагата "Игра на тронове"

# 162
...
Става въпрос за "Песен за огън и лед". В момента се излъчва сериал по първата част от сагата "Игра на тронове"
  ooooh! Благодаря за уточнението!Да, него го гледам.

# 163
  • на кого му пука
Момичета прочетох последните постове и си дръпнах книгата и първия еп.Имам въпрос понеже  съм леко сконфузена ,а отзивите ви са добри.
Трябва ли първо да прочета книгата и после да гледам или в следващите епизоди има някакво изясняване кой кой е?
И още един.В първия епизод общо взето голяма вакханалия беше ,така ли продължава и нататък?

# 164
За "Песен за огън и лед" ли става въпрос? Ако да, но се приготви и за подобни сцени. Авторът не си поплюва. Сериалът с много малко изключения следва книгата, но като всеки филм по книга, някои неща липсват и са пропуснати. Препоръчвам ти да прочетеш книгите.

Общи условия

Активация на акаунт