Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 35 047
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
  • София
А, не са от днес, виж им датите на добавяне. Може да не си го търсила където трябва. Но както и да е...

# 378
Промото на Terra Nova изглежда много добре.  newsm10
Дано и да продължи добре, че след FlashForward и The Event вече не се доверявам само на трейлъри

# 379
  • Smallville
Нели,точно датите гледам 1 еп. е качен 2011-09-18 02:44:20,а 2 на 2011-09-18 13:27:02
Снощи пак проверявах и ги нямаше,но както и да е,вече ги дръпнах,сега остава да направят субтитри Peace

# 380
  • София
АА, ти гледаш 2-ри сезон, ясно. Мислех, че говориш по принцип

# 381
  • Smallville
Ще се разберем накрая Laughing
Някой нещо да каже за Secret circle?

# 382
  • София
На мен ми хареса първата серия, определено ще видя и натам как е  Peace

# 383
Промото на Terra Nova изглежда много добре.  newsm10
Дано и да продължи добре, че след FlashForward и The Event вече не се доверявам само на трейлъри
И аз се нзадявам!
На някой стори ли му се , че всъщност минаването през този портал е само илюзия и хубавата планета е в съзнанието на "преминалите"? До някъде ми се гледа филм , в който на ново място хора започват живот от нулата, но пък от дуга страна- Лост, Старгейт, сериала с динозаврите , +още един на който не му запомних името, донякъде покриват тази ниша. Чакам с нетърпение Троновете и ми се иска поне още един сериал от този тип/както и като Властелинът на пръстените/ да гледам.

# 384
  • София
Мерлин не гледаш ли?
Малко по-детски е, но на мен си ми харесва Simple Smile
Ново фентъзи, което чакаме е Once Upon a Time на 23 октомври. Струва ми се, че няма да е точно от типа на Игра на тронове и Властелинът на пръстените, но ще го видим и него  Peace

# 385
  • София
О, да - Мерлин, страхотен е. Кога почва?
Това за съзнанието в Тера Нова да не е някакъв опит за оприличаване с Лост? Че там имаше такива неща..

# 386
  • София
Мерлин - на 1 октомври.

# 387
  • София
Супер, още малко

# 388

Това за съзнанието в Тера Нова да не е някакъв опит за оприличаване с Лост? Че там имаше такива неща..
Само аз разтълкувах така трейлъра. Мъжът ми каза, че си измислям  Grinning

Не съм го започвала Мерлин, точно защото ми е някак детски. Може пък да сваля няколко серии да му дам шанс.
Благодаря за линка, ще чакам и този сериал тогава.

# 389
  • София
На мен много по-Лостовски  Wink ми изглежда Алкатраз.
Изчезвания, загадки, мистерии, странни хора ...
Ако не си гледала трейлъра - някъде на по-задните страници имаше.

Общи условия

Активация на акаунт