Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 677
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Изгледах Реката-мммм ,май ще имаме нов Лост  Laughing. Мистика и то реална, но имах някакво странно чувство за наивност и леко преиграване на героите,особенно синчето.Но ще се гледа ,че и тема ще трябва да си направим  Laughing

# 661
  • София
Не съм го гледала синчето, бях се съсредоточила върху куклите newsm43

# 662
Е точно с куклите момента ,Нели -като се успокояваха с момата  Mr. Green

# 663
Има ли отделна тема за Доктора или да пиша тук?  newsm78 Бая се оплетох..

# 664
  • UK
Има някъде назад по страниците.

# 665
Ох ама аз нищо не намирам, затова ще питам тук:

В последния еп. на 6ти сезон той и Ривър се "ожениха" и в крайна сметка той не умря, умря неговото друго аз (там робота). Обаче Ривър беше едновременно убийцата, бъдещото и аз беше на плажа и гледаше как умира, след това не знам кое точно нейно аз се омъжи за него в паралелната вселена. Обаче тя там вече беше влюбена в него, пък него не са го давали да се среща с нея и доколкото разбирам "неговото бъдеще е нейното минало", следователно тепърва ще виждаме как те ще се влюбят и тепърва ще видим техните приключения, така ли да го разбирам? Толкова се обърках, че май и на мен ми трябва един от техните дневници да си синхронизирам срещите им.

А Ейми и Рори толкова ме дразнеха, а сега толкова не искам да се разделям с тях...

# 666
  • UK
Аз не го гледам след като смениха Дейвид Тенант. Simple Smile Знам какво си мислят хората, не съм го гледала само заради него, много харесвах и Крис Екълстън, просто Мат Смит ми е органически неприятен.

# 667
mokka правилно,
тепърва ще трябва да ни показват нейното минало, т.е. моменти от младостта и и от живота им заедно.  Simple Smile

# 668
Ненужно ми дойде това с паралелната реалност накрая, толкова много ме обърка, а и особено живота на Ривър ми е каша Grinning Благодаря ти, Boomer.

Трудно преживявам Дейвид, все още не мога да свикна с Мат. Кристофър също ми харесваше, бързо свикнах с Тенант, но този ми е толкова различен от другите двама като държание и маниери, че и отношение към другите. Ейми Понд щеше много да си пасне с предния доктор...

# 669
Аз също не харесвам Мат Смит, има изменения и в сюжета, но го гледам, дори и при това положение остава един от най- добрите сериали, всичко друго е..ами боза...
Изглежда това им е идеята- той ще се влюби в нея, но тя нали умря още първия път като се появи, или по-точно остана в една библиотека в някаква виртуална форма, тогава той дори не я познаваше, а сега ще се влюби в нея, но ще се среща с нея в миналото й, което за него пък е бъдеще... newsm78 То нали и двамата могат да пътуват във времето, иди разбери кога се срещат точно  Laughing
Ейми...ме дразни...предпочитам да си сменя спътниците, както правеше преди...а Рори- ами имам чувството че той винаги ще е на второ място, след доктора  ooooh!

# 670
Аз още чакам да видя Мат с някои от старите образи, с Марта Джоунс или с Капитан Джак за да преценя окончателно дали харесвам неговия Доктор или не.

# 671
Аз още чакам да видя Мат с някои от старите образи, с Марта Джоунс или с Капитан Джак за да преценя окончателно дали харесвам неговия Доктор или не.

Много ми беше чудно и на мен как на смъртта си покани само Ейми, Рори и Ривър, при положение, че другите му бяха много по-близки и какво не беше преживял с тях. Но старите образи си бяха хората на Доктора Тенант, сигурно затова не ги мешат. Въпреки това постоянно очаквам Джак да изскочи от някъде, той поне трябва да се показва по-често, още повече с това с Лицето на Бо.

Ейми това и беше края, Lost, тя и Рори напускат в началото на новия сезон, Мофат беше писал в туитър, че ще е много сърцераздирателно. А на мен много изкуствено ми дойде как им взеха детето и веднага забравиха за него, ясно, че е трудно да я намерят и знаят, че ще е добре, но пък чак толкова...

# 672
Да, това как им взеха детето...и смъртта му...а помните ли епизода, където Дейвид Тенант се сбогуваше с приятелите си- голям рев му дръпнах, много емоционален беше...дано поне с Ейми го докарат пак така... все пак вече са и роднини  Laughing

# 673
Много ми беше чудно и на мен как на смъртта си покани само Ейми, Рори и Ривър, при положение, че другите му бяха много по-близки и какво не беше преживял с тях.
Там си беше по тяхната времева линия и затова само тях, те са свързаните директно (Ривър) или не толкова директно (Е+Р) с "убийството".

Ако беше докарал още хора всеки поотделно щеше да търси начин да го спаси и кашата щеше да стане тотално неконтролируема.

# 674
Е, да, но стоеше неестествено, че те са му най-близките.. Всъщност знаете ли колко сезона са планувани или пак са така зависими от рейтинга?

Общи условия

Активация на акаунт