Lady popular 5

• 41 469
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте.Може ли помощ за женски дуели,от някое лейди до 19 ниво.Мерси.Daradru е куклата.

# 286
Здравейте.Може ли помощ за женски дуели,от някое лейди до 19 ниво.Мерси.Daradru е куклата.
пращам ти  Simple Smile

# 287

Не, след 200 коефицент получаваш само точки от четенето, коефицент дават само игрите  Wink

Благодаря  Hug

# 288
И аз моля за дуели,трябват ми още 1279 дуела.Който има време и желание да ми праща.аз също помагам с дуели на който му трябват.На 37 ниво съм

# 289
И аз моля за дуели,трябват ми още 1279 дуела.Който има време и желание да ми праща.аз също помагам с дуели на който му трябват.На 37 ниво съм

Ще ти изпратя  Laughing

# 290

Ще ти изпратя  Laughing
и аз но си кажи лейдито

# 291
аз пък предлагам 5 000 дуела за костюма на Шехерезада  Joy hahaha Mr. Green Laughing шегувам се,остава ми него да купя с моите 155 долара ще е скоро  Whistling Mr. Green Пращайте дуели Lolitka но ги приемам предимно вечер или през деня ако седна за малко,че съм с бебе  Peace

# 292

Ще ти изпратя  Laughing
и аз но си кажи лейдито

Raya09 ми е лейдито.Мерси много на всички който ми пратиха и ми пращат дуели.

# 293
Добро утро.  Hug
Може ли да ви помоля за малко помощ? Сигурно няма да има навит да ми помогне, понеже съм нова сред вас, обаче все пак реших да опитам.  На 25 ниво съм и имам 328 000 точки, а за следващото ми трябват 400 000. Та, ако може да ви помоля да изиграем няолко дуела със залози по няколко хиляди, за да спечеля постижението за дуелите със залог, понеже са доста точки. След всеки дуел веднага ще връщам спечелените пари пак чрез дуел. Много ще съм ви благодарна, ако някоя от вас се съгласи.   Praynig

# 294
Нова картинка ли има или на мен така ми се струва  Simple Smile Май, май ще има нова игра Wink

# 295
Да сигорно ще е като с пирата дано не се бавят много че до 15 ще имам нет  Simple Smile

# 296

Мила пратих ти към 250 дуела, колко остават още, пращай ми колкото искаш,само,че ще ги приема до довечера понеже чакам малката да стане и сме почти само на вън  Mr. Green

# 297
Нова картинка ли има или на мен така ми се струва  Simple Smile Май, май ще има нова игра Wink
Според мен пък този от картинката ще е другото гадже за 55то ниво както музиканта се появи на картинка преди да разберем, че е новото гадже Simple Smile

# 298
  • На погрешната планета
Според мен пък този от картинката ще е другото гадже за 55то ниво както музиканта се появи на картинка преди да разберем, че е новото гадже Simple Smile

Оооо, Шемар Мур ми е голяма слабост, дано да го сложат за гадже Heart Eyes, макар че в по-ниските нива вече имаше актьор.

# 299
Аз незнаех,че напред има такива гаджета  Rolling Eyes Благодаря много на лейди Дарадру за помоща с паричките, остана да си купя само короната, колана, и колието  Whistling Flutter

Общи условия

Активация на акаунт