Всяка сутрин памперса е пълен. Налива се много с всякакви течности, но мен това ме радва, защото пък аз съм в другата крайност (Мога да изкарам деня само с една чаша вода.
) и знам колко е гадно. 
Има време, ще се научат.

Прекрасна бременност със здраво и сладко бебоче и на теб пожелавам 

Много дълбоко спи през нощта, а и отдавна отказа следобедния сън. На мен пък през нощта ми е единствената почивка и хич не ми се иска да си я "развалям" с носене на малката до тоалетната и обратно (а и тежи малкото дупе
)

). 
), и ние искаме да направим най-доброто за нея...доколкото можем, та решихме да кандидатства в 2 от най-добрите училища за момичета в Лондон, приемните изпити (каквото и да значи това) ще са през януари...
Сега ние предстои да ходим на море и да си призная, нямам търпение, поне ще общуваме постоянно и няма да си гледам часовника през цялото време...
Толкова много майки се разписаха
4е 4ак се по4удих ...
на Есен ще е ве4е първа група официално сега го сложиха при по големите за лятото и той се 4увства супер ..но не може да ходи редовно защото има алерги4на кашлица която се провокира от полени по наше мнение.. на Есен или зимата ще го тестуват..изкарахме няколко дни с пристъпи които бяха голяма мъка ..
Остана само на Жоро нощния памперс. Иначе следобед спи без. Според мен не е нужно да се чака памперса да е сух. На Николай никога сутрин не е бил сух, просто една вечер забравих да му сложа, сутринта стана, изпишка се в тоалетната и повече не съм слагала. Не се е напикал нито веднъж. Жоро го пробвах няколко пъти, но не му се получава за сега. Ще почакам още.