Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 913
  • 812
  •   1
Отговори
# 105
# 106
...За много хора смелостта да приемеш, че другите са различни и имат това свещено право на личен избор, дадено им от Господа, е именно гигантско излизане от зоната на комфорта. Необходимостта да обичаш дори и различното, а всичко е различно, плаши...
Не разбирам къде тук е приемането на личния избор на другите?
Дессс, може би ти ще разясниш малко повече какво точно не приемаш и какво те плаши в това, че някой си е решил да бъде веган?

# 107
  • Tам през Атлантическия океан
Нищо не ме плаши , чета и ползвам рецептите ви  Peace Благодаря за което  Grinning
Иначе няма каво да разяснявам и да се обяснявам  Wink почуствала съм го споделила съм го тук не някъде другаде и не става въпрос само конкретно  за  вегани просто дадох пример и там съм срещала подобни цитати    Wink

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 02:30 от Desss

# 108
Добро утро, момичета! Имам нужда от вашата помощ Embarassed В четвъртък имам едно много важно начинание. Може би най-важното в живота ми. Бихте ли ми дали малко кураж и сили.

Новичка съм при вас, дано ме вземете на сериозно... Embarassed

# 109
  • София-в сърцата на моите деца
Добре дошла! HugВсички приемаме  в нашата компания.От мене имаш много положителна енергия за твоите начинания Praynig

# 110
Добре дошла! HugВсички приемаме  в нашата компания.От мене имаш много положителна енергия за твоите начинания Praynig

Благодаря  bouquet

# 111
Добре Дошла Бобкас,   Hug   , и от мен много успех в начинанието ти, нека всичко се случва по най-добрият начин за теб и другите... Hug
И на мен много ми хареса притчата от Скритият Дар...наистина си е така,когато има любов , някак си всичко се нарежда и много по -трудно се преодоляват и трудностите и проблемите....

# 112
bobkas имаш и моята подкрепа  Flutter

А притчата е разкошна, в общи линии мъдростта на живота е събрана в няколко изречения.

Аз искам да изпробвам метода с вратите по отношение на нещо, което засега лекичко мъждее в мен, едно желание, но не ми е много ясно как ще стана, по-точно изобщо не ми е ясно как ще стане, крайният резултат също не ми е много изчистен, обаче тлее си това ми желанийце и от време на време подухва вятъра на мечтите и го разпалва периодично. Това че не знам как може да се осъществи не ме притеснява, защото знам че Господ знае, по-важното е да изчистя сама за себе си крайния резултат и очакванията ми за крайния резултат. Вратите са две защото и вариантите са два при все че разликите по между им са много малки. Ще опитам и ще ви споделя.

Днес и утре се очертават прекрасни слънчеви дни, още веднъж желая на всички слънчево настроение! Hug

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 08:59 от !Diva!

# 113

ГОСПОДИ! ДАЙ СИЛИ ДОСТАТЪЧНО НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ НУЖДАЯТ!

# 114
Добро утро, аз съм на работа в този прекрасен ден, и ще използвам момента, че съм пред комп-а за да ви споделя какво стана вчера.
Така бях писала за метода с вратите и че винаги заспивам на третата врата. Е продължавам да заспивам, обаче упорито, не сменям реда на вратите, не знам защо. Така го чувствам. Бях писала, че изненадващо ми се обадиха с предложение за работа, въпреки че не съм сигурна че искам точно това. Както и да е отидох и съм много доволна.
Срещнах един много приятен мъж, задочно го познавам, с който проведохме много приятен разговор в продължение на почти 2 часа. За работата, за живота, и за това какво искам всъщност. Сякаш някой ми го прати, срещата беше много ползотворна за мен, въпреки че все още не съм убедена, че искам работата. Но сякаш имах нужда от този разговор, проведен с абсолютно непознат човек, който в този момент, сякаш ме познаваше по-добре дори и от най-близките ми. Имам една седмица да си помисля, и както той каза, да реша какво искам, и дали искам това което ми предлага.
Успоредно продължавам и с вратите, искам да видя, дали някога ще стигна до третата врата  Twisted Evil
Лек ден на всички, чакам само да приключа и хуквам на шопинг, чувствам се окрилена, сякаш мога да постигна всичко на този свят, и сякаш всичко и всички около мен искат да ми помогнат в битката със самата себе си.

# 115
Запис.

# 116
  • София

Лек ден на всички, чакам само да приключа и хуквам на шопинг, чувствам се окрилена, сякаш мога да постигна всичко на този свят, и сякаш всичко и всички около мен искат да ми помогнат в битката със самата себе си.

joya, радвам се за теб! Толкова е хубаво като чуеш, че някой се чувства щастлив  Simple Smile
Хубаво е, че си решила да отидеш да провериш за работата. Може пък да е твоето място.
Аз обаче съм в задънена улица. Тотално се объркаха нещата при мен.  Sad От вчера и мъжът ми остана без работа  ooooh! и сега още повече се нуждая от намиранета на работа. Поне единия трябва да работи, а аз се назлъндисвам на работата, която ми предлагат. Мисля, че колкото и малко да са парите съм длъжна да приема. Май нямам избор. Друга работа не се очертава за жалост.
А толкова много исках нещо различно и за повече пари.
Да ви питам (като една последна възможност), може ли сега да се прави ритуал за намиране на работа? Да пробвам за последен път и ако до няколко дни не стане нищо да приема тази, която ми предлагат.  ooooh!  Sad

# 117
  • София
Rainbow съжалявам за мъжа ти, иначе могже би е добре поне за момент да се опиташ да се оттърсиш от стреса и ужаса, че сте без доходи и да се запиташ сама "Трябва ли да приема тази работа?". Ако се наложи да я работиш, започни с добри очаквания, може или фирмата да е по-добре и доходите да се вдигнати или пък именно там да срещнеш нова възможност...
Joya много се радвам за теб!
bobkas - подкрепа за теб и това, което очакваш Two Hearts

# 118
  • София
Енита, питам се непрекъснато дали трябва и непрекъснато си отговарям, че не е за мен, тъй като съм работила тази работа.
Ставаш роботче, нямаш време за себе си, за семейството си, вечно няма възможност да излезеш отпуска в момент в който ти имаш нужда, няма болнични, а заплатата дето ти е обещана вместо да се увеличава напротив - намалява се по ред причини. И докато съм там нямам никаква възможност да си намеря друга работа. А ако случайно излезе нещо, то не мога да го приема, тъй като имам голям срок на предизвестие при напускане. И кръга се затваря.
Това са нещата, които ме възпират. И все се надявах, че ще излезе нещо друго, но сега вече нямам много надежди.  ooooh!
А си знаех, имах предчувствие, че ще бъда принудена да се съглася за тази работа. Нали онзи ден се бях вкиснала, а то имало за какво.
Много ми е объркано.

# 119
  • Costa Rica
Аз обаче съм в задънена улица. Тотално се объркаха нещата при мен.  Sad От вчера и мъжът ми остана без работа  ooooh! и сега още повече се нуждая от намиранета на работа. Поне единия трябва да работи, а аз се назлъндисвам на работата, която ми предлагат. Мисля, че колкото и малко да са парите съм длъжна да приема. Май нямам избор. Друга работа не се очертава за жалост.
Погледни на нещата от този ъгъл - може пък тази работа да ти отвори пътя към това, което искаш. Не гледай на нея като на доживотна задънена улица. Май съдбата се опитва да те вкара в правия път с леки пошляпвания, а ти се дърпаш. И се е наложило да извади тежката артилерия Wink

При мен точно така се случи миналата година. Наложи се да приема работа, която бях отказвала 3 пъти - не ме удовлетворяваше нито като пари, нито като условия. Имам чувството, че на оня горе му писна да се назлъндисвам и нарочно ме постави в ситуация само с един изход. От там си създадох контакти, името ми започна да се чува и получих предложение, което ми изнася. Та и при теб може да стане така.

Използвам темата да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Вселената. Тя си знае защо Wink

Поздрави на всички със сбъднати мечти и такива в процес на сбъдване  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт