Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 952
  • 812
  •   1
Отговори
# 285
Едно момченце отишло в голям магазин заедно с майка си.Когато минавали пред щанда за играчки,то зърнало клоун,покачен върху топка.Майка му го оставила да си играе там и отишла на друг щанд.
Детето разклатило клоуна,той се залюлял и..пак се върнал в първоначалната си позиция.
Тогава детето бутнало по-силно-все същия резултат.
Учудено,момченцето ударило с все сила играчката с юмручета.
Клоунът се търкулнал,докоснал земята,а после-малчуганът бил смаян-се  издигнал и застанал прав.(Отдолу на топката имало олово)
Майката дошла и попитало момченцето:
- Защо според теб,той все успява да се изправи,дори когато го удряш с все сила ?
Хлапето помислило, а след това отговорило:
- Не знам…Сигурно защото отвътре винаги е изправен!

# 286

Рози и рози страхотно е newsm51

# 287
  • София
Страхотни притчи и истории днес!  bouquet

# 288

BISI862  bouquet

За хипнозата-никой не може да ти направи онова,което сам си причиняваш.Т.е. дори под хипноза,ако сам  човек не е съгласен със случващото се,няма как да му се въздейства.Друг е въпроса дали това е най-удачната форма за себепознание,но нека не отричаме всичко.Знаем за великия Едгар Кейси,който точно под хипноза и насън успява да се потопи във акаша и е правел множество предсказания и  указания за лечение. Също за лечителите изпадащи в транс извършващи сложни операции с пръстите на ръцете си,или индианските шамани,говорещи с духовете изпадайки в транс.Медитирайки човек извършва практически точно това.самохипноза,изпадане в транс,било чрез медитативни техники или халюцогенни вещества. Peace И тъй като тези състояния имат тясна връзка по между си-транса,хипнозата,медитацията и съня-то мисля,че само и единствено с личното ни съгласие става онова,което става.Никой не може да ни повлияе отвън.Единствената промяна идва отвътре. Peace

# 289
Наистина страхотни притчи днес Hug Благодаря на Дес и Рози Hug
Аз да се похваля,че мъжът ми ще започва работа от утре,че се бяхме притеснили много. За него не бях писала желания Thinking,нп си го мислех де. Той почва на място,което много,много искаше и се притесняваше дали ще стане,заплатата е малка,но има други неща пък. А моята мечтана работа даже и знак нямам Rolling Eyes Все пак се радвам поне за него.
Пожелавам на всички ви хубав ден,късмет и отговори на всички въпроси и желания точно днес! Hug

# 290
  • най-шареното място
Sladurka, много се радвам!
Всичко с времето си Simple Smile

Аз от много отдавна искам разни работи, но накрая винаги завършвам с молба да стане най-доброто за мен. Много често съм получвала обратното на желаното. А после се е оказвало, че няколко такива несбъдвания уж са много по-кратък път до целта. Уважавам неведомостта на пътищата с две думи Simple Smile

# 291
Минавам да ви почета!
Много сте слънчеви днес  Hug

# 292
Благодаря ви много за мненията. Рози и рози може би и мен трябва да нарита някой порядъчно и да се взема в ръце. Направо ме е яд колко съм се предала. Винаги съм била изключително позитивна личност и съм вярвала, че заслужавам и искам най-доброто, а се сдухах заради някаква си работа. Като всичко друго ми е супер в семейството  Heart Eyes Сигурна съм, че точно заради това зациклих и се мъча да не мисля, но не успявам. Чудя ако се навия да работя каквото ми се предлага, а не каквото искам дали няма да освободя по този начин желанието си. Вие какво мислите, предлагат ми работа която не ми е по сърце,но твърде дълго търся и не намирам тази, която искам да работя, а за съжаление със една заплата трудно се справяме. Дали ако приема ще се освободя от това, което искам и то ще се реализира?

# 293
  • най-шареното място
Да, ако си се фиксирала /вкопчила това може да помогне. А може и да не помогне.
А защо мислиш, че тя не е стъпка към желаното, или както често става, към нещо още по-добро от него даже? По-горе писах понякога нещата стават така Simple Smile
А да поискаш помощ и после да решиш интуитивно?

# 294
  • София
Ето меееееее.
Какво да ви кажа, нещата са на 99% решени. Ще започвам работа.
Като тръгвах сутринта от вкъщи имах нагласата,  че няма да работя там, че не искам.
Но не стана точно така. Нещата се развиха в друга посока. Имах чувството, че това е мястото където искам да работя и това е работата, която ще работя. Все още ми е малко криво, тъй като заплатата в никакъв случай не е голяма, нито пък ме устройва напълно, но пък се надявам да има други предимства. Сега ми остава да се подготвя психически, че тръгвам на работа  Simple Smile

Това е от мен. Благодаря ви за подкрепата.   bouquet

# 295
Успех, rainbow newsm10
Дано нещата да се развият в най-добрата за теб посока Simple Smile

# 296
  • София
Рози и рози Страхотна история!  bouquet Децата са уникално близо до истината преди да ги объркаме.

# 297
Успех, rainbow  newsm10

# 298
  • Бургас
Това писмо до В. Левски е написала ученичка от 11 клас.Така виждат действителността децата ни. Затова е нужен този форум и разпространението на позитивизма.

Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб!

Добре си ти. От там не виждаш… съдбата на достойния ни род.

Не виждаш майките, които днес не раждат.

Стариците край кофите за смет.

Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.

Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове.

Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве.

На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.

Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори.

…Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст.

Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

# 299
  • Добрич
lili-lilian, дълбоко затрогващо. Просто след него една бучка ми застана на гърлото...

Общи условия

Активация на акаунт