Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 974
  • 812
  •   1
Отговори
# 225
Вени* при мен е малко по-различно,аз не държа никой да ме одобрява,тука желанието е мое,но и разочарования и очарования бол.
КЛОНКЕ ще ти пиша  ЛС Hug
luna как мина операцията на детенцето?
sis8 на 1-ва стр.има много техники,избери си. Няма рецепта как да го постигнеш това,на първо място,обаче това е промяна на модела на мислене,после ползвай техники. Най-напред спри да мислиш,че мястото е неподходящо например.

# 226
  • Русе
  Sis, направи си реклама в блог, покажи я тук таме. Докато го правиш, мисли за всичко най хубаво,което искаш да предложиш. По този начин ще бъдеш искренна и ще спечелиш хора,които ще искат да споделят това,което искаш да им дадеш. Успех.

# 227
  • София

Рейнбоу, ще се побъркаш от ритуали Crazy
Казах ти за няколко дена да изключиш тази идея от главата си, все едно всичко ти е наред. Все едно си си уредила почивката - платила си я, знаеш къде е, очакваш само датата за тръгване и изпитваш приятно вълнение. Толкова си напрегната, че направо си се блокирала отвсякъде. Дай си поне 2 дена почивка, де!!! Пробвай!

Joy
Ама аз наистина вече съм се побъркала.... Пък днес се наревах едно хубаво, та дано съм измила малко негативите  Embarassed Наистина, май трябва да забравя всичко друго за момента и да се опитам да си върна душевния мир.
Дайте по едно виртуално рамо  Hug

# 228
Цитат

Ама аз наистина вече съм се побъркала.... Пък днес се наревах едно хубаво, та дано съм измила малко негативите  Наистина, май трябва да забравя всичко друго за момента и да се опитам да си върна душевния мир.
Дайте по едно виртуално рамо 

rainbow давам ти рамо.ако имаш нужда от съвет или да си излееш маката или гнева,насреща съм.пиши на лични newsm10 smile3525

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 00:06 от BISI862

# 229
Така или иначе, човек приключва дадена връзка, когато тя е съвсем изчерпана, тогава тя логично се разпада, без даже да забележим, преставаме да контактуваме. Ако искаш контактът да продължи, но разумът ти те води в друга посока, значи има недоизживяни неща там, които така или иначе ще трябва да преживееш и няма как да те подминат. Можеш да спреш контакта с този човек, но ще се появи друг, който ще те вкарва в същите обстоятелства, докато не изчистиш проблема и не се освободиш самата ти.

КЛОНКА, а ако ми се даде втора възможност дали бих могла да изчистя проблема, за да не се повтаря повече с този човек и изобщо. Искам го страшно силно- знам че трябва да се явя на поправтелния изпит и се виждам как го вземам с отличен.......и тук  Разумът задава въпроса нужно ли е с този човек да е поправителния изпит, може да ми е предопределен друг учител, а не този за когото съм се заинатила. Как да разбера?
Малко лично стана, но така ми идва отвътре да се обърна към теб! Praynig

# 230
  • София
Вени, много съм склонна да се съглася с последния ти пост, не пиша често, но чета и много се радвам, че "надскачаш" разни минали неща. Убедена съм, че това само ще помогне на израстването на алергията на детенцето. Големият ми син беше с астма- колкото повече се панирах, толкова по-зле ставаше, израстна я след като си наложих спокойствие... Беше ми малко неудобно, ама дали да не си прочетеш подписа? Може би и там има отговори на част от въпросите ти. Късмет, ще се справите и с алергията, и с останалото...
rainow, изпращам ти светли мисли...
sis 8, а твоите идеи какви са?

# 231
Енитка, аз пък на тебе ти изпращам много любов!  Heart Eyes Heart Eyes

# 232
  • София
Енита, незнам за подписа - имаш предвид настоящето и бъдещето ли? Аз лично тази мисъл я разбирам така че хората се шокират, че съм била способна да изоставя осигурено бъдеще/ доколкото това е възможно въобще да се каже/ пред несигурно настояще.

# 233
Вчера е минала операцията, детето е в реанимация все още. Благодаря ви за добрите думи! Hug
А що се отнася до повтарянето на разни ситуациии, си мисля, че захващането като за сламка за един определен човек не изчиства нищо, не си научаваме урока, напротив зацикляме. И друг да дойде на негово място, все същите "грешки" ще повтаряме. Отговорите никога не са в другия, а само в нас. С напъни никога не ги виждаме, просто защото търсим някакви дълбоки, неразбраеми, сложни отговори, а те обикновено са пред очите ни, под носа ни, простички, дотолкова видими, че отказваме да ги приемем.  Hug

# 234
  • София
Луна, напълно си права. Убедена съм, че отговорите са някъде около мен и ги пропускам, та и затова се оприличих на Набожния свещенник, който чакаше Господ да му помогне, ама не видя, че той му даде шанс да се спаси три пъти.

Успех с детенце!

# 235
Здравейте, момичета  Hug
Искам да споделя нещо хубаво, чета от около 2 седмици старите теми паралелно с тази актуалната и в тема 16 видях метода за "зареждане на портфейли със зарядно за телефон". Снощи зареждах, зареждах, сутринта се смях много, едно такова усещане нали знаете, хем за забавление приемаш цялата работа, хем ти се иска да вярваш  Simple Smile И идвам аз сутринта в офиса, и след 2 часа ни съобщиха, че все пак ще ни изплатят едни пари, които ние ги бяхме отписали изобщо с колегите. В началото на годината стана ясно, че преди 2 години е вдигната ставката за командировъчните с 2-3 евро, което не е нищо, ама нашите счетоводителки не са го актуализирали и ние искахме преизчисление за 2 години назад. Получи се доста добра сума за получаване, около 1 заплата за повечето, които пътуваме в командировки, ама началството са чужденци и не са от най-дащните така да се каже  Laughing И ние ги отписахме тия пари. А и те ако не се заемем в съда да ги осъдим, не са длъжни да правят преизчисления за минали години се оказа... Е, сега пък се оказа, че съм си заредила добре портмонето. Много съм щастлива  Sunglasses
След празниците имам консултация при д-р Пашкулев за Баховите есенции и мисля вече тотално да разкажа играта на депресията, даже много време й дадох ...  Laughing
За връщането при предишен партьор ми се искаше и аз да споделя, но сега точно мисля да поработя, че да си заслужа още малко парички... Само мога да кажа, че съм се връщала при предишни, или пък съм зарязвала стари и във новите съм намирала техни черти, които са ме дразнели... Явно имаме определени уроци, които е нужно да усвоим.
Хубав ден от мен  Hug

# 236
Клонка, кутията ти за съобщения е пълна....

Извинявам се за спама... Embarassed

# 237
  • София
Никитита, хубавите неща в живота ни обикновено стават много лесно, без напъни, без поправителни. Просто се случват. Нищо, което ни е отредено по право, не изисква от нас борба.
Има хора, които ни се случват за определен период от време. Ако се замислиш, човекът, за когото говориш, си получила без усилия. Но ти трябват усилия, за да го задържиш. За да задържиш и себе си при него. Може би времето, за което ти е бил отреден, е изтекло. А може просто, ако махнеш с ръка и приемеш, че е свършило, да започне отначало. Ей така.  Може би урокът е усвоен и няма какво повече да правиш с този човек. А може да има още уроци. Или пък всичко да мине на ниво хармония.

Никитита, не превръщай определен човек в свой учител, не му придавай стойността на такъв, не изисквай от себе си усилия и поправки. Всичко, което се случва между двама души, е равнопоставено. И двамата сте учители. И двамата - ученици. Вие сте партньори. Ако откриваш грешки само у себе си, ако искаш втори "шанс", значи прилепваш към определен човек, отреждаш му функция по-важна от твоята собствена. Във връзките си хората трябва да бъдат себе си. Хармоничната връзка дава свобода на изживяването, в нея се чувстваш щастлив и спокоен, не като на ученическата скамейка, не като на тест.
Разбира се, няма лошо в това да искаш някого, да откриеш нещо, което преценяваш като грешка и да го коригираш. Ако искаш някого, бори се за него. Но най-вече знай, че хората усещат когато някой е зависим емоционално от тях. И това ги дистанцира.
Мисля, че връзката ти не е обречена, но има още да се потерзаеш. Мен ако питаш, скоро ще разбереш колко ценна си сама по себе си, колко завършена си и без други хора и тогава нещата рязко ще се подобрят. Ти ще имаш и друга връзка.
Не мога да ти дам конкретен отговор, но клоня към идеята, че връзката не е обречена, но пък имаш друга възможност, с друг човек. Махни с ръка и се дистанцирай от ситуацията за два-три дена. И наблюдавай знаците, които ще се появят. Особено гледай за появата на друг човек. Grinning
Клонка, кутията ти за съобщения е пълна....
Зная. Mr. Green

# 238
В този ред на мисли, че хубавите неща не изискват усилия, една мисъл, която много ми допада:

"Дао не насилва, нито се меси в нещата, а ги оставя да се развиват сами така че да доведат до резултати по естествен път. Тогава, каквото е трябвало да се направи, бива направено." Б. Хоф

Hug

# 239
Здравейте момичета,

С голямо удоволствие ви чета и много ми помагате, но напоследък нещо зациклих. Много искаме още едно детенце, но нещо не се получава. От месеци опитвам с утвърждения. Проблема е, че понякога, докато си ги повтарям и започвам да изпитвам страх, плаче ми се...., защото миналата година преживях един мисед. Може би с тези утвърждения още повече блокирам нещата  ooooh! От друга страна не ми е възможно просто да пусна желанието във Вселената и да не мисля за него...не мога да се отърва всеки месец от очакването...

Пробвах няколко техники, но май много съм се "задръстила" и ще ми трябва повече време Sad

Е, споделих си с вас и ми и поолекна. Благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт