Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 958
  • 812
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Може, Дес, може Mr. Green
Разбира се, "стоейки вкъщи" е обобщено назоваване на неактивното търсене на работа. Възможно е човек, който изобщо не търси работа, да бъде намерен от нея. Да му хрумне идея, да се захване спонтанно с някакво измислено и никому ненужно занимание, което да се окаже супер печелившо, даже иновативно.
Абе, всичко е възможно.
Не че подтиквам всички да лежат на тази кълка. Просто си мисля, че наистина ценните неща в живота ни ни откриват даже без да ги търсим. Мен много ме откриха. А и навремето работата ми ме откри вкъщи, в разговор на майка ми по телефона с нейна позната. Mr. Green А аз изобщо и не щях да работя, нито исках тая работа. Почнах с уговорката да е за 1 година. Пък ми хареса, рекох си, че ще е жалко да се махна, но пък титулярката напусна и аз останах достатъчно дълго време. После ми стана досадно, чудех се как да се махна и ми се отдаде възможност.
Сега имам възможност да се върна там. Зная, че ще е добре да го сторя, но не ми иде отвътре, не ми трепва от тази идея, мисля, че е регрес да се върна пак там, макар да си е съвсем ок. Може и грешка да е, но все пак дадох достатъчно от себе си там, време е за нещо друго, ако изобщо е време за нещо Mr. Green А ако е - то ще си дойде, ще ме осени, така да се каже. Grinning

# 256
  • Tам през Атлантическия океан
Може ,ама аз предпочитам да ползвам сите варианти  Mr. Green така шанса е по-голям  Wink не отричам чакането домек  Whistling но пускам в действие всички възможности  Sunglasses и чЕкам  Mr. Green

# 257
  • София
Тота, дано да са прави лекарите в твоя случай. Аз обаче съжалявах, че не направих нищо след първия мисед и не предотвратих втория. Но това е моя случай. При теб може да е случайност. наслади се на хубавите неща и ще стане, просто не го мисли, отиди ако трябва да психолог, на хомеопат, говори с някого. При мен това свърши работа.

# 258
Благодаря ти, Клонка  Hug

Абсолютно си права, напоследък наистина спрях да се радвам на нещата около мен Sad Много точно си ми "нацелила" състоянието  Naughty
Давам си дума от днес да се изчистя от негативнитве си мисли newsm28

# 259
Ох, Вени, на моменти имам чувството, че съм направо за психиатър  Joy
Относно говоренете - почти не говоря за това, защото иначе ме избива на рев  Cry Абе изперкала работа  Blush

# 260
  • София
Говори, наплачи се и го пусни!  Hug

# 261
# 262
  • София
Тота, моля те, за какво ти се реве?
Ще рече човек, че си бездетна, на 40+...
Та ти си майка, имаш дете, радвай му се, много те моля, недей така. Сега са му най-хубавите години на малкото същество, ако сега не ги съпреживееш с него, а потъваш в сълзи, като се появи второто дете, един ден ще се чудиш защо си пропуснала да се радваш на първото.

# 263
Направо ме засрами, Клонка  Embarassed
Определено имах голяяяяяма нужда от такова отрезвяване Naughty

# 264
  • на острова на мечтите
 Hug HugДобър ве4ер на вси4ки Heart Eyes
 Идвам да се похваля и да се потръШкам малко Thinking
При мен подействаха и пингвин4ето и свеЩа,ама поради глупост изтървах мястото newsm45 smile3511 Хубавото е, 4е съм първа в списъка и 4е работата беШе по заместване, само за 4етири дни, но пак ме  е яд Crossing Arms За първи път не си проверих смс а на мобилният, а те са ме търсили за заместване Cry Не ви ли прили4ам малко на попа, дето молил Господ да го спаси hahaha Аз все си повтарям: Всяко зло за добро,или както казват тук: затворила се врата, за да се отвори порта.
Успех на вси4ки newsm10
Луна Hug,Starlight Hug

# 265
 Клонка, думите ти ми подействаха като елексир за душата. Hug
 Утре вечер е първата ни среща след едномесечна раздяла..... Един месец изпълнен с молитви, писане на желания, визуализиране и пак молитви.....само това ме спасява. Тези дни обаче нищо не чувствам, само леко нетърпение да настъпи мига, да видя, да усетя, да почувствам другата страна, да преценя и да взема решение за себе си.....,което пак ще зависи от неговото решение, просто защото го обичам  Blush, Но знам, че ще се справя и ще бъде така както го искам,защото оставям всичко в ръцете на Бог.

# 266
  • най-шареното място
Привет!
Пак бях загубила темата....
Тота, фиксирането никога не понага. Другото в изключние Simple Smile
Голямата разлика е хубава за голямото дете и родителите - имаш пълно отдаване на всяко дете.
Пък и не знаеш кога ще е най-добрия момент... но детето вероятно знае Simple Smile

ПС имаш едни 4-8 години за опити, можеш да забавиш с месец и да си изплачеш/прогониш всичко тежко. Може и да го ипишеш. Ако не забогатееш от написаното от продажбите му, поне ще си си спестила психиатъра Simple Smile

# 267
  • София-в сърцата на моите деца
Дес, ти си го написала...
"Позитивното мислене без позитивни действия носи едно позитивно нищо" Peace
въпреки,че и мен работата ме намери и  двата пъти, стоейки на една улица в центъра на София Joy Просто ми се обадиха по телефона и ми казаха тичай насам..Аз обяснявам,че не съм облечена като за интервю, а те - тичай ,щото ще го изпуснеш... Flutter
вторият път беше лятото,аз  по 3/4 гащи и джапанки, рошава се появих в един офис, където си "бъбрих" с едни шефове 2часа.....ама ме харесаха и такава.. Peace
Затова и сега мързелувам из центъра на София ,чакайки неустоимото предложение hahaha

# 268
  • Tам през Атлантическия океан
E'  сА аз съм го написла  Joy 

Я кажи от де ти имат телефона и знаят че си търсиш работа ммм?   Whistling

# 269
Момичета, днес е моят ГОЛЯМ ден! Моля ви, имам нужда от положителната ви енергия. Зная, че сте сила, мислете за мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт