Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 949
  • 812
  •   1
Отговори
# 300
  • най-шареното място
Вчера го прочетох.
Трагично вярно е...
Предпочитам неваляшката на Рози Simple Smile

# 301
  • Tам през Атлантическия океан
Инструментите на дявола

Преди много години Дяволът решил да продаде всички инструменти на своя занаят. Подредил ги стриктно в стъклена витрина, за да ги виждат всички. Каква колекция било това! Тук бил блестящият кинжал на Завистта, а до него кротко си почивал чукът на Гнева. От другата страна лежали лъкът на Алчността и Желанието, а до тях живописно били подредени отровните стрели на Ревността и Въжделението. Там били и оръдията на Страха, Горделивостта и Ненавистта. И всички се виждали прекрасно, имали си етикети с название и цена.
   А на най-красивата етажерка, отделно от всички останали инструменти, лежал малък, неугледен и доста очукан дървен клин, на който бил закачен етикет с надпис "Униние". Учудващо, но цената на този инструмент била по-висока от всички останали взети заедно. Един минувач попитал Дявола защо струва толкова скъпо този странен клин и той отговорил:
   — Аз наистина го ценя повече от всички, защото това е единственият инструмент в моя арсенал, на който мога да разчитам, ако всички останали се окажат безсилни. И той нежно погалил дървения клин. — Ако съумея да вбия този клин в главата на човека — продължил Дяволът, — той отваря вратата и за всички останали инструменти.
   Усмихнал се и добавил:
  — Няма нищо по-смъртоносно от унинието.

Не се оставяйте на унинието - нито днес, нито никога; радвайте се на живота  Hug

# 302
"Чудесата не противоречат на законите на природата.Те противоречат само на нашите представи за законите на природата”- казал свети Августин.Здравия смисъл рано или късно излиза на яве пред лъжата,макар и  да е удобна за някои представи в нашия свят.

Desss  bouquet

# 303
rainbow, честита нова работа, може би тя ще ти отвори пътя нагоре, към мечтите ти Simple Smile
Desss, благодаря, точно от това имах нужда ....
Моят кръстопът, все така си седи, умуването продължава, вратите все още нищо не ми показват, или може би не ги разбирам, до другата седмица трябва да ми се изясни, защото няма време.

# 304
Много ми хареса притчата, Дессс!   bouquet

# 305
  • Universe
Desss   bouquet

joya

Иначе, днес слушах нещо, което уж пак съм слушала, ама не съм му обърнала внимание.

Да си представим, че всичко в живота ни върви добре, има само едно нещо, което е закъсало и ни внушава страх и не върви. И един ден ние решаваме, че е дошло време да се заемем с него сериозно, да се напънем и да го оправим най-сетне. Груба грешка!  Това, което може да се случи, е че това страшило може да срути всичките ни други области, в които всичко ни върви добре. Защо ли? Защото само като си помислим за него, негативните ни вибрации и навици за мислене веднага се настаняват в главата ни. И почват да ни дърпат надолу. В момента, в който мислено се доближим до страшилото, ни обземат негативните емоции и позитивната вибрация на успеха ни напуска.

И какво да правим? Има ли смисъл да се напъваме да повишим вибрациите си по този въпрос, да го "чистим", да го "оправяме"? Няма. Защото няма такова нещо като съзнателно "оправяне" на забатачил се въпрос.

Изходът е да го оставим намира. Да се отдалечим от него мисловно и да се заемем с нещата, в които нямаме съмнение, няма проблеми. Там вибрациите ни се повишават естествено и малко по малко, ще "издърпат" и "страшилото" (запечения въпрос) и той ще се раздвижи и размърда към оправяне. Защото, ако не им пречим, вибрациите ни, настроението ни, са естествено добри и високи. Да, знам че звучи като ала-бала, като желание да си затваряме очите пред трудностите и липса на смелост при преодоляването им. Обаче... има много начини да се стигне до целта. Можем да изберем по-лесния и по-бързия, а можем и по-трудния. Който може би не води гарантирано до края, който желаем.  ^-^

Затова се казва, че когато не сме на кеф, не ни е харашо, няма смисъл да се занимаваме с утвърждения - така само ще влошим нещата и гнусния ни вътрешен гласец ще казва - да бе, глупости, я стига с тия щуротии! Grinning Трябва първо да оправим настроението си, вибрациите си - и тогава да почнем с утвържденията, сценариите и т.н.

Имам нужда от помощ  Praynig за едни визитки. Дайте предложенията си тук, за да не спамим темата  (Поскано добро  Hug Heart Eyes bowuu)

# 306
  • София
Не натоварвай визитката с много информация.

Пишеш си името. Под него ника, с който си известна.

Дриймленд
/адрес/

Мисля, че е достатъчно.
Не съм регистрирана в сайта, затова тук. Ще се регистрирам и там, но чакам да ми дойде музата да почна да пиша, за да не си забравя регистрацията Mr. Green

# 307
lenny_pld Писах ти там,ако имаш други въпроси,мога да помагам. Peace

# 308
Днес влизам тук и намирам точно от каквото имам нужда в момента за вътрешните ми терзания.

Desss и lenny_pld, благодаря  Hug

# 309
Много много съм щастлива! Нещо, което търсех да купя от доста време (малко и простичко, но кът) изведнъж самичко си дойде - подариха ми го!!

Черпяяяяяяяяяяяяяяяя

# 310
  • най-шареното място
Лени, там не мога да пиша. Затова тук.
Аз си правя визитки само с важната информация.
Мисля че и на теб такъв подход ще ти помогне.
Визтката не е карта - по-малко, по-добре.
Сайт, име, връзка със сайта.
Ако е твоя отговорност/собственост и т.н, го указваш с една дума /ако не ника ако желаеш/ , и добавящ предпочитания начин за контакт - тел /@ или и двете.

# 311
Много ми хареса притчата!   Дессс Hug

# 312
  • София
Момичета в труден момент съм, пращайте помощ! Толкова гняв има в душата ми, че главата ми е като чужда! Защо в такива моменти мъдростите не помагат? Чуствам се куха и отнесена. Клонка, виждаш ли нещо повече?

# 313
milve всички ще се разреши по най-добрия за теб начин Hug
rainbow какво стана с теб?

# 314
Момичета, един поздрав от мене.

Пожелавам ви винаги да имате смелост да реализирате мечтите си. Аз утре сутрин тръгвам към една среща, среща на живота.

Общи условия

Активация на акаунт