Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 700
  • 812
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Zdraveto Разбирам, вероятно си права. Това е само моето лично мнение, защото тези "патерици" ми се струва в противоречие с идеята, че подсъзнанието ни управлява света ни. Не бих спорила, защото всеки има право да търси и намира онова, което е близо до неговите идеи, което му помага.  Hug

# 526
а, шмъ извинявъти, но освен нашту подсъзнании, и други неща "управляват" света ни.
И е по-хубаво да ги знаем кои са, отколкото да пребиваваме в "блажено" ню-ейдж невежество, при което "само като си пожелаем нещо и то трябвало да стане".

колкото до темата за ритуала с  "поканата на ангели" , за конкретния метод имах някои резерви (за мен основателни), както и за "великата" дорийн вирчу! censored. Иначе връзката с ангелските йерархии е важна и за това може да се работи съзнателно примерно с мудри (правилни такива)
Пръстите на човека са свързани с ангелски йерархии и планети и като съединим   палеца с някой от другите пръсти и се концентрираме на това съединение, това може да активира едни или други енергийни "контури", сили, центрове. Може с всеки пръст подред - няколко минути концентрация на съединено кутре с палеца в кръгче, няколко минути на безименния, средния и показалеца, след това концентрация на палеца само, несъединен с други пръсти - палеца е свързан с Божествения свят - над ангелските светове. (сутрин и наобяд 2 пъти дневно)
Това може да способства и за придобиване на вътрешно разположение и развитие на нови способности - особено ако се прави редовно всеки ден!

"Мудрите са приятни на Девите" Innocent

# 527
  • София
а, шмъ извинявъти, но освен нашту подсъзнании, и други неща "управляват" света ни.
И е по-хубаво да ги знаем кои са, отколкото да пребиваваме в "блажено" ню-ейдж невежество, при което "само като си пожелаем нещо и то трябвало да стане".
Твърде далеч съм от ню ейдж, но така или иначе отчитам участието си в темата като грешка. Можеш да запазиш негативния си ентусиазъм за среща с онзи, който има нужда от него.

Хубава вечер  и успехи на всички!  bouquet

# 528
Твърде далеч съм от ню ейдж, но така или иначе отчитам участието си в темата като грешка. Можеш да запазиш негативния си ентусиазъм за среща с онзи, който има нужда от него.

Хубава вечер  и успехи на всички!  bouquet

нищо лично, извинявам се ако съм засегнал някой Whistling

# 529
Едва ли някой си въобразява, че подсъзнанието му управлява света и мира.
А къде мога да прочета за мудрите и връзката им с ангелите?
А що се отнася до патериците, то аз поне не зная религия досега без ритуали или посредници като култови предмети...за едното съсредоточване в себе си ако помага, не би следавало да е проблем голям...  А дали чуждите истини и думи, написани и препечатени, четени и препредавани са ключ към себепознанието? Grinning

П.П. Докато съм писала, Бояна се оттегля... Стой, приятно ми е да те чета!  Hug

# 530
  • София
beloved ,  bouquet
Intella , беше много любопитно това за Бах, и доста поучително като мислене. Благо-даря!

# 531
А що се отнася до патериците, то аз поне не зная религия досега без ритуали или посредници като култови предмети...за едното съсредоточване в себе си ако помага, не би следавало да е проблем голям...  А дали чуждите истини и думи, написани и препечатени, четени и препредавани са ключ към себепознанието? Grinning

П.П. Докато съм писала, Бояна се оттегля... Стой, приятно ми е да те чета!  Hug

ето тука има сложено
http://www.astrodiona.com/2009/03/blog-post_9399.html
(самата авторка на сайта с платени услуги не я знам и това не е реклама/препоръчване на сайта и)

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 23:01 от Vox populi

# 532
Просто той е даден за пример за човек, който е постигнал всичко чрез силно желание и визуализация. Ако се чувства "заключен или застопорен" в семейството, не е ли по-добре да си тръгне с достойнство, а не като нанесе психически травми на жена си, че има дете от друга вече толкова години, като че ли й намеква "аз никога не съм те обичал". Ако е бил "в окови в клетка", защо не си е тръгнал преди толкова години, а е продължил.

С две думи искам да кажа, че подсъзнанието може би може почти всичко, но понякога ни е страх да носим последствията от решенията си. Най-вече да са живи и здрави приятелите ни, които ни подкрепят в трудни моменти.

Просто това е твоято лично възприятие за ситуацията.... Струва си да се запита човек защо са му необходими етикети на нечие поведение... Просто така, както казала лисицата, режа си ноктите и си приказвам глупости  Embarassed, пък при когото хване дикиш, хване - значи му е дошло времето.

# 533
  • София
Хубаво е да имаш достойнство, за да застанеш за действията си.
Шварци винаги ми е бил "анти", не ме изненадва въобще.
Такова му е излъчването, кой е изненадан???
Иначе да  - всеки си заслужава съдбата. Никой не може да ме убеди, че законната му половинка не е знаела всичките тези години.  Whistling

# 534
  • Tам през Атлантическия океан
Klemy Joy
da не обърка темата със "Звездни компромати"  Laughing

# 535
Осъждането в тази тема никак не се вързва с целите и е  в страни от пътя ни, момичета. Всички добре го знаем. Нека не се поддаваме и залитаме в тази посока. Не го приемайте като забележка Simple Smile

# 536
Понякога са нужни и различни мнения, за да катализират в една или друга насока темата, няма лошо, стига да не се залита в крайности  Heart Eyes

# 537
  • София
Бояна, не си отивай! Чела съм те в една друга тема и винаги ми е било приятно!

Цитат:И за да не става прекалено дълго, само ще добавя, че за истинки значимите хора, ситуации, чувства, материални неща в моя живот грам пръста си не съм мръднала, а всичко ми е даром. Благодаря за което!  Идвали са все навреме, в точния момент, когато са били оценявани по достойнство от мен, но това го твърдя от позицията на времето и по-спокойния поглед...  

Сега като го казваш - и при мен е било така!

Можем да променим нашата гледна точка, ако не може да променим едни или други условия/обстоятелства (поне за сега) - това може да е знак че има нещо, което не е научено/изчерпано/др. И в момента когато се реши вътрешно/осъзнае/преосмисли външните условия може изненадващо дори да се променят
Вокс Благодаря за тези мъдри думи!
Този Оракул ми отваря празни прозорци.

# 538
  • София
Извинявам се на всички, че отклоних темата. Hug Не съм обидена на Vox populi , не бих могла да се обидя, но не ми се общува напрегнато и негативно, особено по тази тема. Нали тук идеята е тъкмо в противоположна посока и си помагате всеки да намери онова, което го води напред. Та ако ще си говорим грубо, наистина предпочитам да се оттегля, защото не искам да се тровя с излишно напрежение и конфронтации по въпроси, които са предмет на личен избор, че и нямат единствено правилни отговори.

А що се отнася до патериците, то аз поне не зная религия досега без ритуали или посредници като култови предмети...за едното съсредоточване в себе си ако помага, не би следавало да е проблем голям...  А дали чуждите истини и думи, написани и препечатени, четени и препредавани са ключ към себепознанието? Grinning
Наистина, подсъзнанието, а и съзнанието ни управляват само нашия си, собствен свят в голяма степен. Дори извън всичко трансцедентално те управляват възприятията и нагласите ни, а те произвеждат най- много резултати в действителността. Ритуалите и култовите предмети, наистина са част от всички религии, но тук не става въпрос за религия, а за обръщане към себе си. В такъв смисъл не ни трябва нищо повече от самите нас плюс подходящите техники за себепознание и препрограмиране."Патериците" е възможно да са от полза, но и аз ги виждам като част от нагласата, че силата нещата в живота ни да се променят е извън нас. Ясно е , че една част от нещата в живота зависят и от другите, Бог и прочее, но теорията за силата на подсъзнанието винаги ми е изглеждала ориентирана само към конкретния човек. Например, един предмет или ритуал ни носи късмет, той става амулет, но слабостта на амулета е, че нямаме ли го нямаме и късмета, който носи. Ритуализирането на ежедневието ми изглежда като затвор и създава патологични обсесивни вериги, а това не е безобидно в дългосрочен план. Дано да успях да го обясня адекватно.

Въпроса за чуждите думи е много интересен и едва ли има един отговор. Поне за момента моят отговор е, че ползваме чуждите думи само като добра формулировка на собствените си мисли. Някак ми е трудно да повярвам, че много хора са в състояние да приемат и усвоят чужди изводи по отношение на собствения си живот. От чуждите думи усвояваме само онова, до което вече сме достигнали сами. Интересно ми да прочета мнението и на останалите по този въпрос.

# 539
...., при което "само като си пожелаем нещо и то трябвало да стане".....

bouquet  Hug Hug Hug Hug

Като перифразирам една феичка "Едно голо пожелаване без работа по желанието е едно голо нищо..."

Ето ви една формула по въпроса  Laughing
"Как се сбъдват мечти - пожелавам си я с цялото си сърце и работя по нея с цялото си .... всичко останало!"

Ако някой иска да стане златен медалист по плуване, е добре да се научи барем да плува. Много пъти хората уж мечтаят за нещо, а ужасно ги е страх да се впуснат в реализацията му сами и затова чакат отстрани някой да им подари желаното. Щом нещо не ми се случва, мечка страх мен не страх, се заемам да търся кое ме спира да ми се случи. Кой страх ме владее по този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт