Пазаруване от www.asos.com - 12

• 40 953
  • 777
  •   1
Отговори
# 285
Искам да попитам къде и кога се въвеждат кодовете за намаление, тъй като не откривам никъде място за вписване на кода? Благодаря предварително.

# 286
Обикновено след като си въведеш данните на картата излиза поле за въвеждане на 3 цифрения код и там има поле   "discount code" На мен сега като отида на плащане първо ми излизат тези полета и после за данните на картата, не знам защо.

Тези от Асос така ме набутаха... Отказаха ми очилата от 16 лири и вчера си купих от магазина за 150лв. Много са гадни!

# 287
Дълга? До къде ти стигаше? (И колко си висока?)  Blush Hug
Ми под коленете, но не стои добре такава дължина, аз съм 168см.

# 288
Някой засичал ли е онзи прословут бял гащеризон  smile3548 smile3548 smile3548

# 289
Обикновено след като си въведеш данните на картата излиза поле за въвеждане на 3 цифрения код и там има поле   "discount code" На мен сега като отида на плащане първо ми излизат тези полета и после за данните на картата, не знам защо.

Тези от Асос така ме набутаха... Отказаха ми очилата от 16 лири и вчера си купих от магазина за 150лв. Много са гадни!
[/q

Благодаря за разяснението!

# 290
  • Sofia

Кои очила ти отказаха  Shocked Тамън та 2 чифта им върнах, че ми бяха пратили 3 еднакви (онези Fabris Lane)

# 291
  • Пловдив
Момичета,в един юк форум пише,че утре ще има 20% намаление
Hi Everyone, 20% off brand names at asos tomorrow no discount code required

# 292
  • Пловдив
Момичета,в един юк форум пише,че утре ще има 20% намаление
Hi Everyone, 20% off brand names at asos tomorrow no discount code required

Да, аз съм го получила и по мейла това инфо. Ето това е линка към нещата, които вероятно ще бъдат намалени утре http://www.asos.com/Brand-Promotion/Cat/pgehtml.aspx?cid=12451.

# 293

Кои очила ти отказаха  Shocked Тамън та 2 чифта им върнах, че ми бяха пратили 3 еднакви (онези Fabris Lane)
Ами точно тях! Аз чаках, чаках да се появят черните на френч и като не се появиха, реших да взема тези. Те също бяха изчезнали, но ги издебнах и ги поръчах.Получих мейл, всичко и накрая отказани!

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 21:41 от sasi6

# 294
saisi6, как ти ги отказаха след като си получила писмо че са шипнати и сега получи мейл съответно че са изчерпани ли?  newsm78  Аз имах инцидент с една рокля, едва успях да я издебна, чаках, чаках и накрая получих писмо че се е върнала при тях  Shocked, а сега отново имам ицидет с друга, от 04.05 но само чакам  Sick все още  newsm78  ааабе, да ме пита човек защо още пазарувам ...

# 295
И при мен случвало също - поръчах поръчка, блокирах пари. Получах меил за подтверждаване.
После след 2-3 дена получавам писмо, че блаблабла нямаме този артикул, връштаме вам пари Twisted Evil

И между друго...моите обувки не престигнах още, а днеска 21 ден #Cussing out

# 296
В какъв срок мога да върна получена поръчка и коректно ли връщат пари Асос? Досега не ми се е налагало, но ето тази красота:
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1473002
моято м/у впрочем е много приятен бананов цвят, а не сив, пристигна като размер С/М, а аз определено предпочитам по-големия размер /и вече си го поръчах Wink/.
Колко време след изпращане на пратката връщат парите по картата и дали не е по-разумно да я оставя- блузата е прекрасна? Само че и другата ми е в същия цвят...
Има ли вероятност да ни върнат и пощенските и какъв документ трябва да приложа- разписката от пощата е в лв., трябва ли да ги обърна в паунди и къде да напиша сумата?
Благодаря!

# 297
Пари за пощенски разходи връшат само при техена греша, а ако на теб не харесва цвят/размер/модел - пощенски за твоята сметка.
Не знам как коректно ги връщат тези пари, защото още чакаааааааааам, от 28 април изпратях объркан артикул на обувки и те още не пристигнах, пари още нямам, и вече просто побесявам #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 298
Благодаря ти, Вишенка!
Значи по-добре е да си я задържа, пък като дойде и по-голямата, ще преценя дали да я продавам или не. Вече би трябвало да си получила парите си, според това, което пишат на бланката за връщане. Рядко пиша, но чета и знам за одисеята ти с обувките. Радвам се, че пишеш при нас, симпатяга си  Hug!

# 299
  • Бургас
Днес им писах, че моята поръчка от 21.04. все още я няма. Предният път, когато им писах, преди две седмици, ми казаха да чакам до 23.05. и ако я няма, да им пиша пак.
Е, няма я, естествено!
След около час ми отговориха на съобщението. Пишат ми, че били проверили и наистина не съм я получила  Shocked. Веднага след това имам мейл за рефънд. Сега да видим колко време ще се мотат паричките, докато стигнат до картата ми.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт