Пазаруване от www.asos.com - 12

• 40 953
  • 777
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ви, отказвам се тогава Crossing Arms!
Фанагория, е кое и е хубавото на роклята тогава?
Чаках за отзив, ама не ща разпадаща се роклаа. Моята поръчка с един бански и едни гащи са я разделили на 2-странни хора.
Роклята е от хубава материя и изглежда ефектна и красива  Peace

# 391
  • София
Vul4ica, я снимай, че и аз ги понадебвах Wink

Te@, аз веднъж питах дали мога да не плащам 3-те лева за проследяване, з'то не може да се следи с този номер и нашата служителка ми каза, ми то тогава ще е обикновено само с марки  Rolling Eyes Ами всъщност едва ли може да пусне пакет в жълтата кутия отвън  newsm78 Нещо ме е метнала, а уж ми е приятелка (нося И редутски пордаръци Wink )

Не те е метнала, така е, последният път като връщах на мъжо обувките не платих за проследяване /много странно ме изгледа пощаджийката, все едно каза: "даде 19 лв, а се скръндзиш за още 3"/ и тя ми отговори, че ще е само с марки - каквото и да значи ...

# 392
Днес получих http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1335684, невероятна!!! добре че я взех, получих и http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1394488 в цвят военноморски сили, страхотна е, стои ми точно като на манекенката, но най вероятно е връщана и някоя цоцолана е пробвала да се нацирика и представям си как дори при отворено положение на ципа, г-зо  не е влезнал   hahaha и пак е напъвала...   #2gunfire и накрая я е върнала съсипана , е пак поносимо и поправимо донякъде  Mr. Green Така че  я получих с цип разпран в основата, добре че поне плата е здрав, защото тази рокля ми харесва особено много   и не смятам да я връщам. Дали ще ми пратят код за отстъпка като им пиша че е дефектна и я снимам, без да я връщам  newsm78 hahaha Mr. Green   

# 393
Досаждам ли?  Mr. Green

Чакам да ми върнат парите или да ми пратят ново дънки от 28.04, но нито вест, нито кост от тях, и тъй като знам, че имаше още 2 момичета с пратени по-рано неща, моля да пишат за да синхронизиране информацията. Чудя се вече дали изобщо ще пристигнат при тях  newsm78
Пратих им имейл на 25.05 и те ми върнаха да чакам 21 работни дни, а за пощенските ми пратиха таблицата за попълване (която съм им в пратила в деня в който пратих дънките, по собствено осмотрение). След тази случка доста дълго време не смятам да пазаря от тях  Crossing Arms

# 394
Дори от обувките им от естествена кожа не съм никак очарована, особено високите, до тук съм поръчала 2 чивта и не смятам да пзаря обувки от АСОС. Crossing Arms Много красиви, но със страшно неудобни и неергономични подметки и конструкция. Освен ако не държиш да си закупиш от там, но не купувай с марка АСОС  Peace

2 от най-удобните ми чифтове е точно от тяхната марка Peace  Може би зависи от крака, модела, и малко на късмет, но аз съм доволна.
Казвам го не за да споря с теб, а просто да допринеса с още едно мнение  Peace

# 395
  • Варна
И аз имам 2 чифта обувки от тяхната марка, едните са ми най-удобните обувки, които съм носила досега - скъсах ги от носене тази зима и нищо им няма. Много си ги харесвам! Peace

# 396
Разбира се, сигурно има голяма доза късмет, ето примерно вчера получих тази рокля http://www.asos.com/Asos/Asos-Plain-Long-Prom-Dress/Prod/pgeprod … .aspx?iid=1394474, поръчах я в синьо, защото се появи налична такава и бях загубила надежда, че ще си получа тази в цвят корал...но взе че дойде накрая и кораловата, та сега имам 2 един номер, 2 различни цвята, един и същи модел...Двете рокли много се различават в кройката.... Кораловата е с по голяма талия, а по тясна в гърба и към мишниците по равна някак, и ме прищвъква горе, а синята е с по малка талия , а по щирока в гърба  #Crazy, е, тя седи перфектно, така че дори от един модел и един номер, бройка с бройка не си приличат....което не е много добре  Thinking

# 397
  • Sofia
... така че дори от един модел и един номер, бройка с бройка не си приличат....което не е много добре  Thinking
Като се има предвид къде се шият някои модели  Mr. Green Обичам си рОдината, но си знаем и "стоката"
И аз имам АСОС-ки супер удобни обувки, но като цяло май са леко умалени Rolling Eyes

# 398
Да, даже, май е по добре когато са шити тук.  Peace Да запитам по ранно пребиваващите АСОС-ки, правят ли се големи годишни намаления и тук, или са само такива частични и това което е в аутлета?  smile3548 newsm78

# 399
Скоро ще са! newsm48 smile3508

# 400
Ами то тук вече е почти постоянно разпродажба. Аз започвах да пазарувам от асос няколко месеца след като вкараха и Бг в списъка със страните, до които доставят. Преди имаше само лятна и зимна разпродажба, а сега и есенна и пролетна, и ги проточват повечко време....... което никак не е зле, разбира се.  hahaha

Днес върнах банския Косабела - освен, че пристигнаха различен цвят горнището и долнището, нещо не ми харесва кройката - супер, супер изрязан.

# 401

pure_selina, майтапиш ли се  smile3503 или наистина правят? Юни , Юли?  Имам предвид като тези в Ла редут , грандиозни и с екшън smile3504   passifier    babyuu

# 402
Ако очаквате неща по 1 Е си снижете очакванията.  Joy

# 403
Е, предостатъчно ми е дрешките от над 100 паунда да станат на 30-40  Mr. Green, а в Редутя  hahaha не съм успявала да харесам неща по 1 Е, но имаше до 90% намаления на маркиови и дизайнерски неща, естествено в ограничени бойки, но пак се позакачаше нещо. И най вече като успееш... smile3508

# 404
  • ...край Дунава
Някой има ли проблем с поръчките от 29-ти /сега/, в статуса още не е шипната поръчката ми....да се притеснявам ли?

Общи условия

Активация на акаунт