Пазаруване от www.asos.com - 12

• 40 953
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
http://www.asos.com/Lee/Lee-Wildrose-Carrot-Leg-Jeans/Prod/pgepr … ;clr=Blue+Vintage  Вчера получих тези ЛИЙ, за жалост са пълен провал  Sick #Cussing out smile3538  Нямат нищо общо с това което се вижда, дъното ми виси до колената, и така ми обезобразяват д-то,отзад изглежда все едно съм била 100 кг и после съм отслабнала светкавично  Sick, абе с две думи който не си представи, сякаш г-зо, ми е увиснал до колене  hahaha Joy, ааабе мааани  smile3511 Марки....до сега не бях попадала на толкова отвратително менте даже... аз нося 10 и взех 29, но са огромни, а в талията се задържат, а талията си ми е като за 10-  68  newsm78  Така де ще ги връщам

Дай една снимка облечени да добия представа...може и на лични.

# 376
ау, благодаря че сподели - аз ги дебнех тия, но добре че нямаше моя номер
Не знам вкусове разни..., но ако някой харесва широки тип "дънките на мъжа ми" може и да му свършат работа... Важното е че на снимката изглеждат по крака, а в действителност са много размандахерцани  hahaha

# 377
  • Пловдив
Аз видях другия модел на Lee на живо и много ми хареса. Пак е тип потурки, но не стои грозно, даже си поръчах 28 номер, аз съм 10, дано ми е добре.

# 378
Аз видях другия модел на Lee на живо и много ми хареса. Пак е тип потурки, но не стои грозно, даже си поръчах 28 номер, аз съм 10, дано ми е добре.
Може, но тези имат и басти, а и не очаквах потурки  Mr. Green поне не приличат на такива на снимките и на катауолка  Grinning Виж като се замисля, ако човек търси потури може и да му вършат работа  Peace

# 379
  • Sofia
Vul4ica, я снимай, че и аз ги понадебвах Wink

Te@, аз веднъж питах дали мога да не плащам 3-те лева за проследяване, з'то не може да се следи с този номер и нашата служителка ми каза, ми то тогава ще е обикновено само с марки  Rolling Eyes Ами всъщност едва ли може да пусне пакет в жълтата кутия отвън  newsm78 Нещо ме е метнала, а уж ми е приятелка (нося И редутски пордаръци Wink )

Момичета, аз лично много малко неща с марка АСОС купувам - не са кой знае колко впечатляващи. Имам обувки и 2 чифта скини дънки от намаления (на редовна цена не си струватъ)

# 380
  • София

Момичета, аз лично много малко неща с марка АСОС купувам - не са кой знае колко впечатляващи. Имам обувки и 2 чифта скини дънки от намаления (на редовна цена не си струватъ)

Аз пазарувам от скоро - кога са намаленията по принцип?   bouquet

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 22:59 от katri

# 381
aniK, по късно ще се пробвам да ги снимам, но засега за всички които се интересуват, по скоро са накакви такива  http://www.asos.com/Allsaints/All-Saints-Luna-Gun-Fit-Jeans/Prod … &clr=Mid+Wash, ако не и по разпльокани  Joy Joy Joy, с тази разлика че имат басти отпред

# 382
Дънките просто са доста уголемени според мен. Имам 24 номер от тях и в първия момент и аз се уплаших като ги видях, но с известни корекции при шивачката придобиха същия вид като на снимката. Peace Дори ми станаха едни от любимите. Simple Smile

# 383

Да изкажа и аз мнение за асоските дрехи, макар да съм поръчвала само два пъти от сайта. Първия път по грешка ми пратиха една тяхна рокля (Асос-ка). Какво да ви кажа, на снимките изглежда екстра. На живо -  Confused! Втората поръчка беше тази рокля, поръчах и в двата цвята. Аз и писах по-назад за тях. Изключително кофти плат, а моделът толкова ми допада. Как може на такъв модел, такъв плат, акълът ми не го побира!  Tired Та, след като видях две техни парцалки, заключих, че дрехи с тяхната марка няма да поръчвам повече.

А днес си получих тази рокля най-накрая. Допадна ми доста. Теснее ми обаче, та се надявам на сестра ми да й стане поне, че повече с връщане не ми се занимава!  Mr. Green

aniK, Te@, благодаря, момичета! Надявам се да пристигнат безпроблемно нещата!  Hug Не ми се даваха още 6 лв за двата пакета, та затова ги пуснах като обикновена поръчка.  Mr. Green

# 384
Това часовниче,  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1441109  как се оказа като качество?

Аз го взех този часовник и сега ме е яд, че не го върнах де, прекалено е голям за женска ръка и затова стои като мъжки, а верижката е доста кофти качество - твърда и от 100 км си личи, че е изкуствена  Tired

# 385
Албена, благодаря ти! Добре, че се отказах от него в последния момент!

# 386
  • Пловдив
Аз пък си днес си взех кецките на РокетДог  Peace Изключително съм доволна. Взех си 4ка, принзипно нося 37, имам чат пат някой летни 36 номер, и някой зимни 38 номер  newsm78 но тези направо ми залепнаха. Така че общо взето съм мнооого, ама много доволна от първата си поръчка (18.05). С рокличката на М60- страхотно попадение(дойде на 27.05), и сега и кецките..чудничко направо.
Успокоих се вече и мисля смело да си поръчам още неща до края на седмица. Дано повечето от уишлистата ми да са налични Praynig

# 387
Здравейте момичета! Бях на море и затова не съм се включвала, но ви следях. Днес си взех тази рокля в зелено
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1355940
Хубава е като изключим някои забележки като паднали мъниста, криви шевове и други недоизпипвания, но за един път става, дано издържи без да се разпадне Joy Joy Joy!
Сега ви моля за отзиви за тези обувки
http://www.asos.com/Cheryl-Cole/Asos/Asos-Princess-Peep-Toe-Cour … rt=3&clr=Nude
Удобни ли са и стават ли за широк крак  Hug Hug Hug и отговарят ли си на номера?

# 388
Фанагория, е кое и е хубавото на роклята тогава?
Чаках за отзив, ама не ща разпадаща се роклаа. Моята поръчка с един бански и едни гащи са я разделили на 2-странни хора.

# 389
Фанагория, за обувките, доколкото виждам кожата е само отвътре около петата, всичко друго е мушама, не ти препоръчвам, ако не смяташ да изкараш тържеството пренесена в ерата на инквизицията  Sick даже по- зле, те за целта са използвали все пак естествена кожа  hahaha Дори от обувките им от естествена кожа не съм никак очарована, особено високите, до тук съм поръчала 2 чивта и не смятам да пзаря обувки от АСОС. Crossing Arms Много красиви, но със страшно неудобни и неергономични подметки и конструкция. Освен ако не държиш да си закупиш от там, но не купувай с марка АСОС  Peace

Общи условия

Активация на акаунт