Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 29"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 24 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • Сливен
незнам ама аз имам едно кофти предчувствие че епизода ще свърши с целувката на Емир и Фериха и Джансу ги вижда  Rolling Eyes

# 241
  • Варна
незнам ама аз имам едно кофти предчувствие че епизода ще свърши с целувката на Емир и Фериха и Джансу ги вижда  Rolling Eyes
Не мога да разбера каква е тази мания на Джансу към Емир  #Crazy #Crazy #Crazy

# 242
Джансуто и да се мъчим не може да я разберем само тя си се разбира  smile3532 smile3532 като е откачалка  newsm62

# 243
  • Сливен
Джансуто и да се мъчим не може да я разберем само тя си се разбира  smile3532 smile3532 като е откачалка  newsm62
проблема на нея и е че май тя сама не се разбира а какво остава за другите да я разберат

# 244
# 245
Нали след ревюто ги дават, че тръгват заедно, значи няма да свърши така. Тази снимка, да не е от приготовленията за ревюто?

# 246
  • в очите на дъщеря си
абе какви са трези снимки да няма нов фрагман newsm78

# 247
  • Сливен
Нали след ревюто ги дават, че тръгват заедно, значи няма да свърши така. Тази снимка, да не е от приготовленията за ревюто?
Така ли аз  никъде не съм видяла Емир и ФЕриха да си тръгват заедно  Peace не че не може да съм пропуснала някои момент Confused

# 248
  • Варна
Според мен ако ще се карат то ще е за това че Емир ще излиза на сцената  Thinking

# 249
Миме, нали след ревюто на  Емир се вижда костюма и бялата риза и Фери тръгва, предполагам, че заедно. Започна повторението. А ти след сериата, ще ми дадеш ли линк, както всеки път?

# 250
При мен почна повторението аз се нагласям вече

# 251
Хриси да не би това да е новата заплаха за любовта им?

# 252
  • в очите на дъщеря си
но тези столчета  не са от ревюто newsm78

# 253
  • Сливен
Миме, нали след ревюто на  Емир се вижда костюма и бялата риза и Фери тръгва, предполагам, че заедно. Започна повторението. А ти след сериата, ще ми дадеш ли линк, както всеки път?
Веднага давам линк http://www.ddizi.com/diziler/909/Adini-Feriha-Koydum

Аз отивам да гледам ЗП после пак съм тук  Peace

# 254
Вили, ние с теб винаги сме по напред. Аз го гледам по тв, а ти?

Общи условия

Активация на акаунт