Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 29"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 24 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Еми, ти се появи, не ни изоставяй с диалозите, моля те!
Няма,спокойно!

# 361
Прекъснаха ги в библиотеката и отиват у Ханде. Емир усеща, че нещо не е наред с Фери. Много е хубав и май е с по различна прическа.

# 362
Пак тази песен,но този път са щастливи,когато я слушат.

# 363
  • Сливен
Ханде моли Фериха и да и прости и че много съжалява.Тази смешната чак тя забелязва Халил не е добре и се чуи какво е станало.Мехмет я извежда на вън .Гюлфидан отива да отишава Зехра защото е научила за разваления годеж и е много тъжда от този факт.Фериха докато гледа Емир си спомня думите на майка си че е много жалко за нея че се срамува от семейството си .
Е:Фериха.... какво има
Ф:Емир.....не ме изоставяй ...обещай ми
Ръза пита Зехра нали не е говирила повече с майката на Халил.Ханде пита дали Емир знае че са  я изписали и се чуди дали ще отиде да я види.Корай казва че ще отиде да не се притеснява.
Ф:защо ме гледаш
Е: не мога да отикъсна поглед от теб.....Фериха защо по някога се замисляш какво ти има
Ф:аз... вдикни
Е:не искам
Ф:вдигни
Е:кажи приятел
К:здравей изписаха Ханде ще дойдете лида я видите
Е:Чакай...Фериха изписали са Ханде ще отидем ли да я видим
Ф:добре
Е: ще дойдем

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 22:06 от ·٠•Mimen4ence•٠·

# 364
  • Враца
Пак тази песен,но този път са щастливи,когато я слушат.
При мен са реклами  ooooh!

# 365
Пуснаха тяхната песен в колата. Сладури.

# 366
  • Сливен
Хайде Миме ти си по музиката....
тази сефте я чувам  Mr. Green не крадена от Мечтатели  hahaha

# 367
Ханде не се е променила.

# 368
Ханде не се е променила.
Ако се промени,просто няма да е тя.

# 369
Тези двамата не си пускат ръцете,дори когато сядат бе. Joy

# 370
  • Враца
Да не ги пускат че като ги пуснат лошо става  Joy

# 371
  • Варна
Хайде Миме ти си по музиката....
тази сефте я чувам  Mr. Green не крадена от Мечтатели  hahaha
Пуснаха я само веднъж за много кратко, а на същата певица има там друга цяла, но не знам коя е за да ти кажа и така да я намериш...

# 372
Не знам, но са ми толкова сладки, че няма накъде повече. Като ги гледам така влюбени стомаха ми се свива от кеф.

# 373
  • Враца
Няма ли пак да се цунат или ще останем само с 2 целувки в тая серия  Mr. Green Mr. Green иначе са  невероятно сладки сега при мен мина срещата между Фери и Зехра и Фери е тъжна а Емир е много сладък със своята загриженост към нея  Heart Eyes Heart Eyes

# 374
Говорете ми, но сега на рекламите пак гледах целувката и не се отмятам от това, което казах, въпреки че беше кратка.

Общи условия

Активация на акаунт