Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 29"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 24 983
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Сливен
Eто епизода ако някои го иска да си го изтегли  Peace
http://dox.bg/files/dw?a=afca140982

# 601
Привет, прибрах се. И на мен моментите на близост по между им, ми влияят повече от целувките им. Наистина Фери му се е качила на главата и си вее байрака както си иска, то и затова баща му така поклати глава. Може пък, като във филма по бтв за който ви бях споменала тя да му каже сама и той да не й се сърди. Според Вас, само игра ли е между тях? newsm78 Има ли и други линкове за теглене, освен 18 епизод?

# 602
  • Сливен
Има ли и други линкове за теглене, освен 18 епизод?
не  Whistling

# 603
# 604
Здравейте

Тинче ,Хриси честито много сте хубави с новите дрешки
Маме ,Тинче всички клипчета са много хубави

Хати мила много ти благодаря за превода  Hug  ,по нощите  си превеждала  Mr. Green
Ей голямо заключване е било снощи голямо чудо

Виолееееееткеееееееееееееееееее, стига спа Naughty
Ето ме   ама реших да си помързелувам малко иначе се събудих към 12  hahaha точно като си се търсила  явно си ме усетила

# 605

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 13:35 от ·٠•violetka•٠·

# 606
# 607
# 608
Свалих си серията. Голямо удоволствие, да знам че си имам една от най-хубавите серии на компа, защото по-хубавите те първа предстоят. Heart Eyes

# 609
  • в очите на дъщеря си
Виждам , че преводачките ги няма ...............затова кажете кои диалози искате , а аз ще ви ги преведа

# 610
  • Сливен

малко ревю hahaha

# 611
  • Сливен
Виждам , че преводачките ги няма ...............затова кажете кои диалози искате , а аз ще ви ги преведа
целия епизод искам аз

# 612
Тинче което сметнеш за най важно преведи  Hug Hug и предварително си благодаря      bouquet

целия епизод искам аз

Ей че скромна дъщеря имаш Тинче  hahaha hahaha hahaha

# 613
  • в очите на дъщеря си
целия епизод искам аз

ЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЯМАМ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, мога само по важните диалози

# 614
  • в очите на дъщеря си
Вили , давайте конкретно , че така ми е трудно да реша сама

Общи условия

Активация на акаунт