Отговори
# 585
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ВАНЧЕ ще опитам и това чудо.Благодаря.Магазин Джъмбо е отворил,аз утре смятам да отскоча.

# 586
ВАНЧЕ ще опитам и това чудо.Благодаря.Магазин Джъмбо е отворил,аз утре смятам да отскоча.
Аз тази сутрин цъфнах там  Simple Smile ама каталясх бързо.

# 587
Здравейте момичета Simple Smile
Преди малко се прибрах от срещичката - страхотно си изкарахме. Бяхме 11 мами и много се радвам, че се запознах с тях. Всички бяха много готини и усмихнати. С нетърпение очаквам следващата среща.
Лека вечер  Hug

# 588

Къде се намира? Това е новина за мен... Simple Smile

# 589
Здравейте, и аз преди малко като Бубулинка се завърнах и също много се радвам, че се запознах с толкова готини, усмихнати и позитивни мами.И чакам и аз с нетърпение следващата ни среща и също така снимкитеееее Simple Smile. Лека вечер на всички ви  Hug.

# 590
Привет  Hug
Аз също съм страшно доволна от срещичката, беше много приятно, не ми се тръгваше. Всички мамита са много хубави и големи сладурани  Heart Eyes Към края на Юни ще направим още една  Wink. Чакаме снимки от vilexa

В сряда на 1-ви Юни ще има празник в Южния парка при спортните уреди зад фонтана от към Витошка, организиран от националната асоциация "Подкрепа на кърменето".

Аз, Исита и Малката ще ходим. Ще има рисунки по бременни пупи и снимки  Laughing

Хубава и спокойна вечер на всички  Hug

# 591
  • Велико Търново
Здравейте  Hug Вчера направо се разтопих с моите дечица. Дамянчо си слага ръчичката на корема ми и вика "Ей, сестричее" и то му подава сякаш ръчичка от корема ми то направо си личеше отпечатък как го побутва  Laughing После още някалко пъти където той буне и тя там потрпова  Hug И накрая тай вика " Мамооо, дай ми сестричето!" Викам" Мамеее, не еготово още, ама като стане ще ти го дам! Още два месеца" newsm51

# 592
  • София

В сряда на 1-ви Юни ще има празник в Южния парка при спортните уреди зад фонтана от към Витошка, организиран от националната асоциация "Подкрепа на кърменето".

Аз, Исита и Малката ще ходим. Ще има рисунки по бременни пупи и снимки  Laughing

И ние с моята Ева ще сме там живи и здрави, пуснете ми по някой телефон на ЛС, да ви открия, че пак не се класирах за среща, поне там да се запознаем  Hug

# 593
Здравейте мами.
Добре дошли на новите попълнения и приятни мигове във форума  bouquet
МираМира извинявай, че не ти отговорих бързо, но през събота и неделя не ми е възможно да пиша във форума, но надявам се не прекалено късно да ти кажа, че съм се записала на предродилна консултация в Токуда при д-р Емилия Кирякова. Преди 2 години и 7 месеца ходих на такава при д-р Иван Диков, но той вече не работи в Токуда, а е в Шейново.
Надявам се, че информацията не е много закъсняла.
Приятен ден на всички Hug

# 594
  • София
LiletoYa, благодаря за отговора! Не е късно, аз съм в 23 седмица и дори е много рано да си избирам лекар, при който да раждам. За сега събирам информация. За д-р Кирякова съм чела много добри отзиви в интернет (само от тук имам информация) и си я бях харесала и аз. Мисля да си запиша час при нея.  Simple Smile

# 595
  • София
здравейте
гледам за хемоглобин си говорите та и аз да дам отчет..-вчера правих изследвания и моя е 109,паднал е защото досега беше добре.в понеделник ще отида до док да ги види изследванията та да видим дали няма и аз да пия желязо.

има друго обаче което не разбирам,какво са еритроцитите,че и те нещо са ми под долната граница.значи долната граница е 4,2  а моите са 3,76-това дали е лошо как мислите newsm78

а и на хематокрит също пише-долната граница е 0,37-а моето е 0,33 Thinking

на орината ми пише 7-8 leuco...- newsm78
е знам,че ще разбера от док,но ми се искаше ако някой ги разбира да ми помогне,така от любопитство Embarassed Whistling

иначе сме по цял ден на разходки-доста ми прилошава и все кола пия-елате да видите след една кола какви танци стават в корема ми hahaha  незнам как ще издържим лятото

сега ви оставям,че трябва да сменяваям наа.......но   дупе Mr. Green

аааа и да се похваля че жече съм в 7 месец  Rolling Eyes  кога се измина това време Crazy

Eniq, еритроцитите са червените кръвни клетки. Те съдържат хемоглобин. Намаляването на количеството на еритроцитите е свързано и с намаляването на хемоглобина. И моите стойности са подобни-3,49 еритроцити и 112 хемоглубин. Знам, че при бременните често намаляват тези стойности, но това не е причина за тревога. Ако лекарката ти прецени ще ти предпише желязо или друга добавка. Аз още не съм си показала изследванията на лекарката ми, чакам да ми дойде денят за ЖК.
А хематокрит е количеството кръвни клетки в общия обем кръв. И моите стойности са малко под нормата - 0,314.
Това е, което аз знам  Simple Smile Но сигурно не съм ти била полезна, защото малко късно отговарям. Честит 7-ми месец. Аз току-що влезнах в 6-ти  Simple Smile

# 596
Добър ден мамиииииии и ние сме болни понеже аз имам алергии към полени и тем подобни и в събота вече бях с гадна хрема и храчки отидох на лекаааар и той ми каза че съм имала спазъм и ми изписа сироп за да ми се отворят гардите и да мога да дишам обачеееее в листовката на сиропа пишеше че не е подходящ за бременни и аптекарката след дълго ровене ми даде др сироп и така сега пия Мукосолван сироп и капки назик  и слава бого съм малко по добре Simple Smile))))

# 597
здравейте

мирамира не е късно,много ти благодаря.все още не съм отишла до док,чакам малкия да се събуди и отивам.дано всичко е наред.честит 6-ти месец на теб Hug

титолина бързо оправяне ти желая,много се дразня на доктори които изписват лекарства на които пише че не са за бременни,хем знаят състоянието ни.и моята ми беше изписала един сироп з акашлица на който пишеше че не става за бременни и аз си взех друг.какъв е смисъла тогава да ходим при тях като после ние си взимаме това което трябва #Cussing out

незнам за вас но аз вече доста трудно спя,докато се завъртя(а аз се въртя много често,че взех да се уморявам на една страна)тежи ми доста,ставам често до 00...абе голяма хамалогия,ама още малко Grinning

# 598
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Привет и от мен,на болните пожелавам да се оправят по-бързо.

# 599
  • София
И аз пожелавам бързо оздравяване на всички момичета с неразположения!

Няма защо  eniq  Simple Smile За урината - тези 7-8 leuco... е броя на левкоцитите. За тях прочетох, че до 10-12 левкоцита е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт