Отговори
# 600
незнам за вас но аз вече доста трудно спя,докато се завъртя(а аз се въртя много често,че взех да се уморявам на една страна)тежи ми доста,ставам често до 00...абе голяма хамалогия,ама още малко Grinning

бас хващам, че моя режим никой тук не може да бие  Twisted Evil Лягам си към 23 ч., ставам в 7-7:30 и за това време ходя до тоалетната мевду 4 и 6 пъти  Rolling Eyes Някак си свикнах и не ми пречи на съня, понякога имам чувството, че в безсъзнание ставам до тоалетна и се връщам  Twisted Evil През деня положението е същото, където и да ходя гледам да си подсигуря тоалетна, а най-големия ми ужас е да сме в колата и в задръстване - от позата ли е, не знам, но става кошмарно положението ... От малка съм със свръхактивен пикочен мехур и съм свикнала да ходя много често до вц, обаче сега положението е нетърпимо ... Като се оплаквам всеки ми казва - е няма как, ще мине - но съм сигурна, че никой всъщност не си дава сметка колко е ужасно  Sad

# 601
  • София
незнам за вас но аз вече доста трудно спя,докато се завъртя(а аз се въртя много често,че взех да се уморявам на една страна)тежи ми доста,ставам често до 00...абе голяма хамалогия,ама още малко Grinning

бас хващам, че моя режим никой тук не може да бие  Twisted Evil Лягам си към 23 ч., ставам в 7-7:30 и за това време ходя до тоалетната мевду 4 и 6 пъти  Rolling Eyes Някак си свикнах и не ми пречи на съня, понякога имам чувството, че в безсъзнание ставам до тоалетна и се връщам  Twisted Evil През деня положението е същото, където и да ходя гледам да си подсигуря тоалетна, а най-големия ми ужас е да сме в колата и в задръстване - от позата ли е, не знам, но става кошмарно положението ... От малка съм със свръхактивен пикочен мехур и съм свикнала да ходя много често до вц, обаче сега положението е нетърпимо ... Като се оплаквам всеки ми казва - е няма как, ще мине - но съм сигурна, че никой всъщност не си дава сметка колко е ужасно  Sad

Искрено ти съчувствам! Мислех си, че аз съм зле-ходя до тоалетната 2-3 пъти през нощта и ужасно често през деня-на всеки час по 2 пъти. И много често след това не мога да заспя до сутринта.

# 602
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз почти не ходя нощем до тоалетната.Да се похваля,ръката взе да ми отминава от тази ластична лента,дали защото и през нощта спах с ня,но важното е,че не ме боли.Предишните вечери се пробуждах постоянно от болка.Къде са ДИДКА,ТАРА,да не са сърдити нещо?

# 603
И аз не ходя много често до 00 през нощта за разлика от през деня де,тогава си наваксвам, то с тези количества течности където ги изпивам,няма как. Tired
И при мен проблема е със спането и по точно с това, че когато спя на едната страна много бързо започва всичко да ме боли,обърна се на другата не след дъго пак болки Tired вече незнам наистина как да застана.....трябва една челна стойка да пробвам Laughing.....големият въпрос е само как ще застана на нея,то ще е многоооо интересно.
Браво на мамите за срещичката,как благородно ви завиждам ако знаете........снимките са страхотни а за вас нямам думи.....абе най хубавите мамчета сме си ние това е Laughing Hug

# 604
Ку-Ку  Mr. Green LaughingКак ще се сърдя бе!? Всичко е пУд котрол LaughingЧета ви аз редовно,ама няма с кво да се хваля,а Тара не е влизала цяла вечност и се надявам всичко да е ок Peace
Ти Ив  сЕди на сянка под тентата пред магазина и събирай тен Mr. Green

# 605
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тя сянката фалшива бе,ДИДЕ.Крачката са ми почерняни на сандалки ама е рано още за чехлички.Радвам се,че си добре,то и аз няма със какво да се похваля ама се отбивам.

# 606
МираМира аз миналия път видех, че съм ходила в 28 г.с. и затова и сега така ще направя. Хубаво е да се направи една предродилна консултация в 7ми и една в началото на 9ти месец, поне преди така ми бяха казали и аз си действам по същата схема. Иначе и аз избрах лекарката заради хубавите отзиви и защото по принцип интересът и е в родилната помощ, а мен това ме интересува иначе повечето специалисти са с ниакви убийствени хирургични способности, а аз се надявам пак да си родя нормално и да няма  нужда от секцио.
Ако искаш ще ти пиша като мине моята консултация за впечатления от лекарката. Grinning

# 607
Аз се претоварвам много на работа, но поне след това спя безпроблемно. Уморена съм и даже не усещам  Малечка Палечка като вилнее... само докато се унасям и после ... нищо. А иначе събота и неделя вечер, като не съм толкова изтощена ставам по 10 пъти и аз, и трудно заспивам... и усещам всяка гънка на чаршафа като принцесата с граховото зърно Embarassed Shocked Confused Cry.

Тъй че, мами, разхождайте се, уморявайте си и така ще спите ако не комфортно то поне малко по-здраво със сигурност Simple Smile

# 608
Ееее й тоз фейсбук уби рейтинга на темата нии там все пишете а тука ви няма ще ви  бия!
Ангелсин съчувствам ти и не искам да те плаша но ще става все по зле положението с пишкането аз последния месец ставах през час (осми  месец) сега ставам към два ако съм пила много течности или към пет шест сутринта различно (спя от 12 до 9 и нещо)

Ние сме добре ходим по разходки  напичаме се на слънцето  ходихме и до морето в Събота и с Емо топнахме крачета. Не пиша за докторката че никва не я свърших оказа се че точно в Петък го ударила на почивка.
Днеска се видяхме с Мимозета разходихме се  в морската градина и си прекарахме супер.
Една позната реши да ми подари няколко чувала с дрехи  за бебка и се оказах затрупана  ще видим какво ще може да се ползва според сезона.Тоя магазин Джъмбо и аз мисля даго посетя тези дни.
Ей Софиянки много сте готини !  Hug
Лека !

# 609

бас хващам, че моя режим никой тук не може да бие  Twisted Evil Лягам си към 23 ч., ставам в 7-7:30 и за това време ходя до тоалетната мевду 4 и 6 пъти  Rolling Eyes Някак си свикнах и не ми пречи на съня, понякога имам чувството, че в безсъзнание ставам до тоалетна и се връщам  Twisted Evil През деня положението е същото, където и да ходя гледам да си подсигуря тоалетна, а най-големия ми ужас е да сме в колата и в задръстване - от позата ли е, не знам, но става кошмарно положението ... От малка съм със свръхактивен пикочен мехур и съм свикнала да ходя много често до вц, обаче сега положението е нетърпимо ... Като се оплаквам всеки ми казва - е няма как, ще мине - но съм сигурна, че никой всъщност не си дава сметка колко е ужасно  Sad
Лелеее, това все едно аз съм го писала. Винаги съм си била "пикла", обаче сега е наистина нетърпимо. ooooh!

Аз от ангажименти и разходки нямам време да ви изчета, какво остава да пиша. Малката иска само навън, а като сме в къщи имам много работа за малко време.

# 610
хмм и аз си мислех че нещо не ми е наред с ходенето до 00 че и аз ходя по4,5 пъти,особено напоследък Confused  и точно и аз така имам чувството че насън вече ходя.
за умората аз всеки ден си се изморявам покрай малкия.сега нали откакто проходи е станал голяма фурия и му е тооолкова кеф да ходи и да тича,а аз трябва все по него да съм и вечерта съм гроги,ноо пак немога да спя като хората,или това отвътре ще намери нещо да ме чопли,или много бързо ще се уморявам на една страна и се местя на другата и цяла вечер само това правя.

да не говорим че преди да се обърна на другата страна първо се изправям в седнало положение и тогавяа се обръщам Embarassed ,че иначе немога да се обърна Crazy

да се отчета за днешния преглед-лошото е че за 25 дни съм качила 3кг Cry Cry  незнам какво ще правя с тея кг качвам си и това е.....
другото че започвам и аз с малтофер(желязо)малко ми е дефицит и така.
иначе бебчо е добре,примляскваше сладко сладко и вече е станал 1158г bowuu 
вече е застанал сглавичката надолу и да се надяваме че ще си остане така до август Rolling Eyes

ами това е от мен,лягам че бяхме на един детски рожден ден и се уморихме Grinning
лека и мека Hug

# 611
Eniq, браво на изпълнителния момък, вече в правилната позиция за welcome party Party

Ние май накрая все пак ще вземем триколка, че като гледах как вървят четириколките на сняг и се обезкуражих Crazy

# 612
Здравейте!
Аз също много се изморявам на работа и вечер спя като пън. Като легна и се събуждам чак като трябва да ставам да се изстрелвам... Понякога ме събужда чувство, че ми се пишка, но то е много рядко и като цяло не е достатъчно силно, че да ми наруши трайно съня. А и по цял ден като пътувам нагоре надолу, тоалетната за мен е лукс и съм благодарна на бебка, че не ме тормози много засега в тази посока, че иначе не знам...

Иначе много ме мъчи сенната ми хрема, за която нищо не мога да приемам Sad Ама до към 20 юни ще е така, ей го: то не остана  Laughing Това ми е най-големият проблем напоследък, а и ми е криво, че не мога да изляза да се разходя като човек, защото веднага почвам със сополите. Събота и неделя се крия като къртица вкъщи или се разхождам в МОЛ-а, което за мен никаква разходка не е, ама поне вътре нищо не цъфти.

Галче, аз също си харесах количка, ама съм решила да премеря първо асансьора да видя дали ще влиза, че да не стане да си я нося нагоре надолу Simple Smile

Хайде, оставям ви сега, отивам до Велинград да видя какво става там в този дъжд Simple Smile Хубав ден и до скоро!

# 613
Добро утро  мами  !   bouquet
jaded ,  направо  ти  завиждам , че до  20 /ни си със сенната  хрема ... Моя  алергичен  ринит  продължава  дълго  време , тъй като  съм  алергична и към  късноцъфтящите растит. видове  Outta Joint Outta Joint Друга  година се оправях  с Кларитин, + 2 вида  капки  за нос  ...но  сега нали  нищо  не може да  се направи  по този  въпрос.  Аз имам  и  синузит и доста  тежко увреждане на носната  лигавица - трябва да  я оперирам  но  все отлагам  .... Когато сенната  хрема се  пряви  с реакция  оток а на лигавицата  е над 6-7 пъти  над  нормата  .....  ooooh!
 Обаче ....грешно или  не ...от  доста  време  да  си призная си  слагам  само  вечер по  1 впръскване във  всяка ноздра  с МУКОНАЗАЛ  - иначе не мога да  спя  изобщо  !  Tired

# 614
Ха добро утро на всички.
Като заговорихме за спането аз ставам по веднъж за тоалетна, но малкия нали се настанява по едно време между мен и баща му и понякога като почне едно въртене направо ме побърква, но засега това е положението нищо не мога да направя по въпроса да видим дали ще изкараме така до края. Hug
Днес ще ходя на една лекция за стволовите клетки и ще споделя утре какво съм научила ако някой се интересува.
Пеиятен ден на всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт