Отговори
# 615
  • София
Добро утро  Hug
Момичета имам въпрос. По ЗК нали ни се полагат 2 или 3  newsm78 не помня точно видеозона. Та значи на мен ми остава още един такъв преглед....имате ли идея в коя седмица е последният видеозон? Върти ми се 32-ра.....ама  newsm78 или пък 28-ма да беше  newsm78.

Аз до тоалетна почти не ставам нощно време, само ако дребното ме събуди, че на него му се пишка тогава ставам и аз. Иначе си спя като пън  Mr. Green.

Галче Мойта триколка съм я търкаляла по снега цяла зима.....безотказни са. Наистина за "пресечени местности" са по удобни триколките  Peace.

Аз по принцип съм с много бяла кожа, и забелязвам напоследък че само от шматкане по улиците съм събрала доста слънче....смисъл, че имам един такъв здравословен тен на лицето  Mr. Green. Трудно чернея по принцип, но явно наистина сега е доста по-лесно. Ще трябва на морето с 30-ти фактор на детето да се мажа и аз  Thinking

# 616
Мацки ,  забравих да ви попитам ....  някоя от вас има ли  петна по лицето  ... ? newsm78
 Аз имам няколко малки  ... Пазя се  от  слънцето  много !

# 617
  • София
По време на бременност производството на меланин спада и много лесно могат да избият петна от слънцето, отделно и от промяната в хормоните. Трябва много внимание и грижи. Някои петна изчезват в последствие, но други си остават за цял живот..

# 618
  • София
Eniq не мога да си представя какво е да трябва бременна да тичаш след наскоро проходило дребосъче, сигурно не е никак лесно. А за килограмите не се притеснявай, бързо ще ги свалиш покрай 2 малко деца.  Simple Smile

LiletoYa ще се радвам да ми кажеш впечатленията си за д-р Кирякова, а също и за стволовите клетки. И аз искам да родя естествено, но не знам дали ще ми позволят, защото имам голям диоптър и не знам какво е състоянието на ретината ми. 

# 619
Момичета имам въпрос. По ЗК нали ни се полагат 2 или 3  newsm78 не помня точно видеозона. Та значи на мен ми остава още един такъв преглед....имате ли идея в коя седмица е последният видеозон? Върти ми се 32-ра.....ама  newsm78 или пък 28-ма да беше  newsm78.

на стената на моя лекар по ЖК има залепена бележка, че по ЗК се полагали 2 ехографа - при установяване на бременността /когато и да е това/ и през 5 лунарен месец; и точно до това пояснение има и ценоразпис кой вид ехограф колко струва;
аз отидох в 24 седмица - веднага след като си пристигнах в БГ и той ми каза, че този преглед бил по принцип между 16 и 20 седмица, но ме прегледа, въпреки, че доста след този срок отидох;
тогава ми пусна и втори изследвания;

за триколките - и ние такава сме си поръчали; немска; утре вероятно ще ни я доставят; просто зимите в Копенхаген са доста потресаващо снежни и трябва да се подготвим;

аз сега след няколко часа си отлитам за Копенхаген - приключи кратката ми визита из българско... но пък нямам търпение да си се прибера там, за да си наредим нещата за бебчето и да им се радвам!!!
  bouquet

# 620
МираМира за диоптера трябва да отидеш на очен лекар има значение дали си късогледа или далекогледа, какъв е диоптера и да се проверят очните дъна. Аз мисля че към седми месец ходих на такъев преглед предишния път и след прегледа ми дадоха бележка със заключение и трябваще да я дам на израждащия ме гинеколог, за да види че няма проблем. Макар, че и без да му я даваш надали ще те попита, защото аз не нося очила постоянно ако не си кажа на дали ще разбере.
Утря ще докладвам за стволовите клетки.
Хубава вечер на всички Hug

# 621
Здравейте мамита,

Чакам мъжо да ме вземе от работа и отиваме да видим магазин Джъмбо..надявам се да има какво да се види.. После ше докладвам Simple Smile

Хубава и спокойна вечер Simple Smile

# 622
Здравейте,дами!
Аз засега нямам тъмни петна по кожата,но сравнително се пазя от слънцето.Само миналата седмица се изложих  много-ходихме за риба и без крем и по къси ръкави....изгорях като рак и още се беля Embarassed Сега си поръчах един флуид за лице  на Юсерин с фактор 50 +(само  на него вярвам безусловно,страхотен е!),но  тук е само с доставка по поръчка Rolling Eyes

# 623
Здравейте и от мен !
Абсолютно нова съм в този форум , но пък си признавам , че в последно време доста често надничам в тази темичка , понеже в края на септември , живот и здраве , ще ставам мамче за втори път .
Накратко да се представя :
на 38 , втора бременност , разведена и повторно задомила се отскоро Simple Smile С бъдещия татко имаме вече по един брак и по едно дете зад гърба си . Аз имам дъщеря , която е на 18 , той - син на 8 . Терминът ми е определен за 30 септември . При последния изчерпателен 4D ехограф се установи , че очакваме момиче stork-girl
Ами това е засега ... Надявам се да намеря много приятели тук и пожелавам на всички леко и щастливо бременеене с още по - щастлив завършек .

# 624
Луничка, добре дошла Hug

Така е Данна и тук трудно се справят количките с хубавия ни пухкав снежец hahaha
Ето малко доказателствен материал:
http://www.youtube.com/watch?v=pIrQfIqVJa8&NR=1

Засега съм си харесала ей тази триколка:

разликата с повечето триколки, които се предлагат на тукашния пазар, има напълно легнало положение, поставката за крачетата е подвижна и краката на порастналото дете няма да висят, може да се ползва със столче за кола, макар че то не се закрепва с адаптори, а с едни коланчета.
Не ми харесва, че като се сгъне и има ръчно заключване, ама не е болка за умиране

Другата, която искам да видя е на Graco Trekko:

На нея единственото, което не ми харесва е, че няма много отзиви в нета и гумите са rubber но не са pneumatic, т.е. не са надуваеми и не знам как ще е като маневреност. Ето за този модел говоря:

http://www.youtube.com/watch?v=LQDgnZMOLro

Затова пък много ми харесва как се слага с един клик кошчето за кола и че има автоматично заключване, като се сгъне, кошът за багажа е много лесно достъпен и е по-евтина и само пустата му маневреност ми е проблема Blush

И последно за не-феновете на Фейсбук, ето една снимка от вчера: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1877330291359&set=o.2 … ype=1&theater

# 625
Луничка, радвам се да прочета , че има и друга бъдеща мама на моята възраст. При нас положението е горе долу същото, само че моя син е на 16г, а таткото няма друго дете. Сподели как се чувстваш с тази бременност, в сравнение с първата. Да си призная на мен ми е доста по тежко- качих повече кг, изморявам се повече и вече нямам търпение да си взема болнични и да си остана малко в къщи, преди да се роди бебето.

Ще се радвам да чуя и твоето мнение за втората бременност на 38г Simple Smile)))))

# 626
Луничка, добре дошла  bouquet

# 627
Зравейте мами Simple Smile
Аз искам да ви кажа добрата новина - днес бях на видеозон и доктор и за сега нещата са много добре. Еххх още трябва да съм на легло поне до 28 седмица, но днескашните резултати ме зарадваха много. Даже ми даде една седмица почивка и ще ходя пак на видеозон след 2 седмици  newsm68. А бебо днес много зарадва - миличкия докато го гледаха на видеозона се събуди, почна да ме рита и да се прозява - малък сладур  Simple Smile - чак ми се прииска да си гушна вече Blush

Добре дошли на новите мами и от мен Simple Smile

# 628
Вал, браво за хубавите резултати Hug Ти каква количка мислиш да вземаш Blush

# 629
Извинявам се че спамя но забравих Embarassed

Искам да ви питам какво мислите за колата маска?

Аз днеска питах докторката дали може да отида и тя не остана много очарована, но ми каза ДА.
Какво е вашето мнение.
Благодаря ви предварително Simple Smile

Галче още се чудя и събирам само мнения за сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт