Електронни четци - ІІ

• 50 584
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Тъп въпрос: лампите от къде черпят енергия?  Embarassed Батерии или....?

# 106
Тъп въпрос: лампите от къде черпят енергия?  Embarassed Батерии или....?

Батерии.  Peace

# 107
  • София
За лампите - тези, които са с LED технология, дават гаранция за хиляди часове живот на батериите. Гаранция - в смисъл, че така ги рекламират, а не буквално гаранция на хартия  Wink

# 108
Записвам се да следя темата.
Никъде не видях някой да е писал за промоцията на Щатския Амазон, Киндъл 3 е 114 долара (аз си купих от него), разликата от по-скъпия е, че като не се ползва на екрана му излиза скрийнсейвър с корици на различни книги.

# 109
  • Казанлък of all places
Моят Kиндъл биде закупен от Щатите, но от магазин. Общо цената му с всичките му такси според фактурата в кутията е 125 $. Транспортът се явяваше приятел ,който се прибра за  ваканция.
Архивираните на Айфона книги се трансферираха супер бързо,сега остава да разуча останалото.
Много съм доволна!  Embarassed

# 110
  • DE
Да, когато има кой да го донесе, това е най-изгодният вариант, без съмнение. Но след плащане на всички такси, ДДС и т.н. не си заслужава, по-добре да се поръча от Европа. Иначе времето за доставка от Щатите при мен беше перфектно - на четвъртия работен ден пристигна.

# 111
Записвам се да следя темата.
Никъде не видях някой да е писал за промоцията на Щатския Амазон, Киндъл 3 е 114 долара (аз си купих от него), разликата от по-скъпия е, че като не се ползва на екрана му излиза скрийнсейвър с корици на различни книги.
Моля пиши повече - като четеш - излизат ли на екрана разни реклами и т.н други боклуци. Точно утре заминава приятел и съм му поръчала да ми купи, но малко ме притесняваше този модел да не би да вземат да изкачат разни дамски превръзки докато търся някоя висша философска мисъл напр. Joy

# 112
Оп, и аз като един новоизлюпен собственик на Сони 650 Mr. Green подкокоросана от вас Hug бих искам да задам един два тъпи въпроса......чийто отговор сигурно мога да намеря в старата тема...но аз не успях ...абе с две думи ..помоощ:)
Както знаем сонитата не са кирилизирани, т.е свалих Калибре-то (извинете ме , латиницата ми изчезна някъде Blush)Всичко е наред по вашите описания калибровам наред Mr. GreenЧета с кеф..но..
Какъв шрифт използвате или правите някакви допълнителни настройки за това:
Пример:в оригинала текста изглежда така:_Той стреля_!
На рийдъра се вижда:                             !
Как да се избегнат тези бели петна?!
Мерсииии!
Да споделя, че съм супер доволна от тази машинка, взех си и обложка с осветление, и вече мога да си пуша спокойно на тъмната тераса с часове Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 14:04 от Chili

# 113
От скро съм горд собственик на едно киндълче  bowuu Чудех се от къде мога да си купувам книги  newsm78 Безплатните които свалям от нета не са ми достатъчни..

# 114
От скро съм горд собственик на едно киндълче  bowuu Чудех се от къде мога да си купувам книги  newsm78 Безплатните които свалям от нета не са ми достатъчни..
Погледни в тази тема:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568486.0

# 115
  • София
Ние слагахме Ариел като шрифт (аз имам слабост към сбити шрифтове), но в последствие го кирилизирахме. За съжаление не знам как, от някакъв руски сайт нещо качи мъжа ми, и сега имаме и кирилица. При калибрирането вече няма нужда от посочване на шрифт, само UTF-8.
Май не бях много от помощ  Thinking

# 116
  • София
И аз един тъп въпрос  Embarassed
Лампите за какво са, да четете на тъмно ли?

# 117
  • DE
Ами да, вместо вечер да чета на нощна лампа и да преча на мъжа ми, пускам си малката лампичка, която осветява основно екрана и така всички сме доволни Simple Smile

# 118
  • София
Следобяд отивам да си прибера Киндел-а, че ми пристигна от Англия  Grinning
Един въпрос от лаик като мен (щото си свалих инструкциите, но нямам време да ги прочета). Колко време се зарежда първоначално батерията? И има ли нещо от изключителна важност, което трябва да знам предварително?  Blush

# 119
  • DE
О, честито! Нищо по-специално, зарежда се, докато светне зелената светлинка при плъзгача за включване, няма нужда от 12 часа или нещо подобно. Тези батерии имат определен живот на цикъл зареждане-разреждане. Т.е. хубаво е да се зарежда когато е изхабена почти докрай, а не когато е до средата, например.

Общи условия

Активация на акаунт