Електронни четци - ІІ

• 50 625
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте Киндълци!
Аз от снощи съм собственик и май всичко разбрах, ама сега не мога да си пусна музика - уж четох, ама май не достатъчно. Някой ще ми помогне ли да си озвуча четенето  Laughing
Натискаш  Alt + спейса едновременно  Peace

Оф, не прочетох, че си разбрала вече  Crazy

# 151
Lana Hug HugМного блаодаря!Аз предпочитам да не кирилизирам сонито, че...абе знам ли. Та минах на елементарния вариант, предврително си трия "_" в тхт формата, конвертирам в LRF (верно arial е по-готиния шрифт , и за това мерси Hug) и ....вече съм отметнала към 2000 страници Mr. Green

И забелязах , че батерията изобщо не държи месец, само седмица! Не слушам музика, не ровя из него, само четене, което се води най- енергоспестяващото ползване и...за седмица му пада батерията?!Моя четец ли не е наред или ??
И един въпрос?Когато му се скапе батерията....к'во пра'йм? newsm78 Има ли начин да се смени с нова??
ЛЛЕЕЕ ОТ ТА ДЖАДЖА НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ ЗА НИЩО ДРУГО Mr. Green

# 152
Здравейте Киндълци!
Аз от снощи съм собственик и май всичко разбрах, ама сега не мога да си пусна музика - уж четох, ама май не достатъчно. Някой ще ми помогне ли да си озвуча четенето  Laughing
Натискаш  Alt + спейса едновременно  Peace

Оф, не прочетох, че си разбрала вече  Crazy

Благодаря! Аз щото първо се шашкам и тюхкам, пък после намира решението дето ми боде очичките Joy

# 153
Един недостатък му откривам на Киндъла и това е, че не прелиства сам страниците след определени секунди, които сам да си настроиш. Понякога така ме мързи да си държа ръката на него, а и обичам да чета докато се храня.

# 154
И аз така днес си почетох докато вечерях Simple Smile. За автоматично превключване на страниците може да се използва функцията за четене на глас. Включва се да чете и звука се намаля. Лошото е, че на български чете само точките (dot) и бързо прелиства страницата.

# 155
  • София
И забелязах , че батерията изобщо не държи месец, само седмица! Не слушам музика, не ровя из него, само четене, което се води най- енергоспестяващото ползване и...за седмица му пада батерията?!Моя четец ли не е наред или ??

Ако моделът ти има Wi-fi трябва да е изключен в България, защото не е активен и постоянно си търси клетката. При нас това е причината обикновено, когато батерията пада бързо, без да искаме плъзване копчето за wireless-а. Иначе при ежедневно четене издържа поне 2 седмици (скоро не съм засичала).

# 156
Някъде бях чела, че издържа 40 часа четене без работещ wi-fi.

# 157
  • София
Всъщност по-коректният измерител според мен е броят прелиствания, тъй като хората четат с различна скорост, различно количество (часове/страници) на ден. Затова Kindle примерно го дават май 10 000 прелиствания с едно зареждане - ясно е, че за едни това ще са две седмици, за други - месец, че може и повече. На мен например в началото по-бързо ми падаше батерията, защото още му се радвах, разглеждах, показвах го на много хора, демонстрирах функции. Т.е. дори без много да чета си го барниках и батерията падаше много бързо. Сега чета по около половин ча на ден (нямам време за повече), но пък чета бързо и като гледам за около месец ще ми стигне батерията. Simple Smile 

# 158
Някой да сподели впечатления от NOOK Touhc?

# 159
Моя Киндъл го имам от 26.04 и батерията му падна напълно на 31.05 при ежедневно четене. За периода прочетох две книги, а майка една. Браузвах, цъках, шервах цитати... Дори ме учуди, че държа толкова.
Но... уж го дават да се зарежда макс. 4 часа, а при мен се зареди за 4 часа и 20 мин. На първото зареждане зеления индикатор светна на първия час, но тогава си е имало фабричен заряд все пак. Въпреки това не очаквах, че на следващото зареждане за 4 часа няма да е готов. При вас как е?

# 160
  • София
При мен последния път се зарежда цяла нощ - към 8 часа. И то от контакта, не през лаптоп.

# 161
Нямaм wi-fi Simple SmileАма имам един малък терорист дето умрЕ да рисува на него:)Simple SmileНо след второто зареждане не съм му го давала, и сега засичам само на четенка колко ще издържи.
А Deva е права, май зависи от броя прелиствания аз отмятам към 700-800, искам и още но няма време Crossing Arms

# 162
  • София
Нямaм wi-fi Simple SmileАма имам един малък терорист дето умрЕ да рисува на него:)Simple Smile

Това е възможно обяснение за падането на батерията. И аз имам малък човек и той обича да си рисува и после да го трие, и после отначало, добре че не се сеща често Simple Smile.

# 163
Моя Киндъл започна да забива. Възможно ли е от прекалено много книги да зацикля. На някой случвало ли му се е?

# 164
Моя Киндъл започна да забива. Възможно ли е от прекалено много книги да зацикля. На някой случвало ли му се е?

Възможно е Peace аз качвам най много 3 книги на моя. Някъде го четох това ,но не съм сигурна дали във форум или в указанията..

Общи условия

Активация на акаунт