Електронни четци - ІІ

• 50 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • До хладилника, който обичам
Бу, ти пак се вкарваш във филми.
Не - просто откривам, че ми е много трудно да избера така, като не знам между всичките видове как да се ориентирам. Гледам нискобюджетни калъфи, но даже между тях има твърде голямо изобилие от модели и не знам кое да предпочета. А някак не ми се иска да взимам един, че после друг и трети, докато нацеля удобен.

# 541
Бу, ние ти дадохме жокерчета, а ти прецени какъв ползвател ще си и тогава купувай. Аз не бих купила показаните от теб защото не отговарят на нуждите ми.

# 542
Случайно някой да е наясно дали мога да поръчам от amazon.com като съм в Англия, а не от  amazon.co.uk  newsm78 Гледам, гледам и не мога да си харесам калъф в английския.А на LemonDesi калъфа е страхотен направо.

# 543
Можеш, разбира се  Peace

# 544

Hug Сега остава да разбера как  Embarassed Предполагам начина е същия.Отивам да пробвам

# 545
Бу, ние ти дадохме жокерчета, а ти прецени какъв ползвател ще си и тогава купувай. Аз не бих купила показаните от теб защото не отговарят на нуждите ми.
Да, това е ясно. За момента на мен с лампичка не ми трябва, примерно. Повечето четящи тук са с Duragadget и подобните нему май.
За тези като мен, които сега търсят калъф, намерих това сравнение за полезно (с картинки) 20 best Kindle covers and accessories (photos)
Намерих фантастични лепенки за Киндъли (сигурно ги знаете, но се възхитих). По натам обезателно ще го оборудвам, като ми омръзне да е черен. Свалят се, така че пак може да се върне оригиналния му вид. И цената е много приятелска. Имат и за други електроники, чудя се дали да облепя нетбука. Някой да си е украсявал Киндъла?

# 546
Някой да си е украсявал Киндъла?

Леле момиче, колко време имаш. Завист  Laughing
И затова, че четете само по светло - голяма завист.

# 547
Бях гледала някъде органайзер, в който има джоб за Киндъл. Ето това би било практично за мен.

# 548
Някой да си е украсявал Киндъла?

Леле момиче, колко време имаш. Завист  Laughing
И затова, че четете само по светло - голяма завист.
Неее, ровя между другото Laughing
Не чета на светло (не само). Чета на нощна лампа, който не е съгласен, да се изнесе от спалнята Mr. Green И книги така чета - лапмата е от моята страна и насочена настрана, общо взето, така се справяме.

Октопод, а аз се замислих за чанта за нетбук, каквато ми предстои да взимам, с повече джобове освен за аксесоарите, и място за Киндъл.

# 549
Би било практично само ако не се разделяш с киндъл целия ден и имаш възможност да го ползваш или се налага да го ползваш.
Има органайзери в Амазон. От ляво се слагат кредитни, дебитни карти, снимки на децата, тефтерчета и т.н.

# 550
  • Казанлък of all places
Не намирам...Sad
Бу, лоша, сега и стикери!  Sunglasses

# 551

Намерих фантастични лепенки за Киндъли (сигурно ги знаете, но се възхитих).

Shocked Има страхотни просто  ooooh!Дори и да искам да сии взема не мога да си избера само една

# 552
  • София
Аз съм доволна, че си взех хубава чанта за лаптопа - има много отделения и мога да прибера Киндъла там.
В последно време се научих да нося малки дамски чантички и май трябва да си взема нещо друго, което да е по-подходящо. Аз наистина не се разделям с Кирчо  Mr. Green.

ПП: ангелина, аватарчето ти е страхотно  Wink!
ППП: Бу, вЕрно си голяма подстрекателка! Съвсем спокойно си живеех с мисълта, че имам идеален калъф, а сега ми се ще да се обзаведа с още 10  Laughing!

# 553
За да довърша делото с подстрекаването - знаете, може би, че има Amazon warehouse с refurbished Киндъли. Wi-fi киндъл за £79.99, wi-fi+3G за £115.99... единични бройки, според мен цените са добри за всеки, който няма проблем с refurbished. Simple Smile

# 554
  • София
Ейй..подлудихте ме и мен с тея калъфи..сега си харесах нов  Crossing Arms, а съм доволна от моя..

Ще взема със сигурност лампата, която тук беше препоръчана - Kandle - http://www.amazon.com/gp/product/B0031116K8?ie=UTF8&tag=cnet … veASIN=B0031116K8
Аз съм си взела и предпазни фолиа за екрана, ама карам още с този, с който дойде.

Общи условия

Активация на акаунт