Електронни четци - ІІ

• 50 571
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря! И аз много търсих алтернатива на Амазонския, че цената му е убийствена. А този е прекрасен вариант за добра цена. Харесах и отзивите за него в Амазон.  
Сподели за скиновете нещо хубаво и на добра цена.   bouquet

# 571
  • До хладилника, който обичам

Сподели за скиновете нещо хубаво и на добра цена.   bouquet
Харесала съм това (след като изтървах един BIN аукцион за прекрасен скин на DecalGirl на приятелска цена, защото реших да преспя на решението си, смених посоката на вкуса си Laughing); излизат и доста други - но не всички са в стила на ДекалГърл - направи ми впечатление, че има скинове, които са с големи изрязани полета за копчелъка и други, които са изрязани около копчетата и има малки парченца лепенка за големите копчета отстрани и отгоре - те повече ми допаднаха.

# 572
Чудесни са, благодаря!
 ех, ще се заровя да разгледам... и после да се украсим  ooooh!.

# 573
  • София
Аз имам от точно от този тип винилови стикери - купуван от ибей юк. Моят е изрязан около всяко копче - пасна идеално и Киндъл-чето стана много симпатично с него Heart Eyes

Има обаче три неща, които мога да споделя от опит:
1. Откакто имам и калъфче - то дойде една седмица след стикера и Киндъл-а, практически стикерът не се вижда, защото се покрива от калъфчето.
2. В горната част стикерът на гърба започна да се отлепва вече - а го имам от 1 месец.
3. Ако се купува за черен Киндъл, трябва да се съобрази цвета. Аз взех розов стикер с бели елементи и стои малко като кръпка - особено на гърба, където е изрязан в двата горни ъгъла. Според мен нещо по-тъмно - примерно да има черно във фона - ще изглежда по-добре Peace

# 574
bubchen, дали би снимала украсения Киндъл?

# 575
Вероятно зависи върху какъв материал е направен...
Имала съм няколко скин-а на лаптопа и единия (небрандиран) се отлепваше по ъглите, а други (от Skinit.com) не мръднаха докато не ми омръзнаха и после не оставяха никакви следи като ги махах. Изработени са върху специален материал на 3М.
На този сайт може и сам да си направиш, по твой собствен дизайн Wink Имат страхотни модели!Скъпички са обаче (~25$)!
 Thinking
Трябва да отбележим и факта, че веднъж сложили Скин, киндъл-а ще ни изглежда някак постен и не толкова красив след това!
От Skinit имах и за телефон, който обаче се отлепи по облите ъгли.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 09:42 от shrekie

# 576
  • София
А всъщност с каква цел си украсявате Киндъла?
Странно ми е, аз не бих го направила. Имам черен Киндъл с черен калъф. Не бих си и помислила да го пудря, все пак чета и не искам нищо да ме разсейва  Wink

# 577
  • Казанлък of all places
Лаптопът ми беше украсен със скин на "Колите", специално издание от малкия ми син. Simple Smile Няма да ти казвам какво добро настроение създаваше по летищата при проверка! Лек офф, който идва да каже, че си са глезотия скиновете и лепенките...

# 578
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не бих си сложила скин на Kindle-a, особено отпред (а отзад няма да има смисъл, защото така или иначе ще е закрит от калъфа), защото за мен е важно да има контраст между екрана и страничната част. По тази причина когато си взимах Сонито, избрах тъмносиния вариант, а не сребърния, а пък Kindle-a се зарадвах, че е в графитен вариант, а не в светлия, в който са предишните.
Едно е да ти е шарена (цветна) корицата, ако ти е по вкуса това, друго е отстрани да ти отвличат вниманието разни заврънтулки, поне според мен.

# 579
Аз не бих сложила никакъв стикер защото го намирам за достатъчно красив и от снимките му в калъфа е видно, че не съм голословна. Laughing

# 580
Въпрос на вкус Simple Smile аз обичам разнообразието. За някои неща съм консерва, но за други - не. Калъфа взех ябълковозелен с преголяма радост Grinning черното е стилно, но и доскучава.

# 581
По принцип и аз мисля, че са глезотия, но създават страхотно настроение! На летище, в среща, по коридорите на офиса, всички се забавляваха с моите скинове на лаптопа. Разчупва атмосферата, така да се каже.  Mr. Green

# 582
  • Бургас
Здравейте!

Много искам да си купя четец за електронни книги, НО нямам никаква представа нито откъде и нямам никаква представа какви характеристики да следя.....

Може ли да ми препоръчате четец, от който вие лично сте доволни и......
ще е хубаво да е на достъпна цена...... уфф дори нямам представа колко горе-долу струва един четец.  ooooh!

Благодаря предварително!   bouquet

# 583
  • София
bubchen, дали би снимала украсения Киндъл?

Разбира се  Hug
Отзад, отпред и в калъфчето:

Аз определено съм фен на стикерите - и лаптопите ми имат - изглежда по свежо Mr. Green Но за пръв път ми се получава такова отлепване в ъгълчетата - може да е кофти качество стикерът.

# 584
Еее, екстра изглежда! Аз не удържах и уж нямаше сега, ама накрая си поръчах един скин Blush сега да видим кога ще дойде...

Харесала съм и други 2-3 дизайна, но един по един. Жалко, че в България още няма ДекалГърл скинове (или Скинит, или Геласкинс) - за айфон има "кожи" и то на приятелски цени, а за четци - йок.

Трябва ли ми прозрачен стикер-протектор за екрана?

Общи условия

Активация на акаунт