Електронни четци - ІІ

• 50 575
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • USA, Steak State
Вени, златна си!!!!

Не знам дали сте видели тези калъфки за киндъл с лампичка. http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/348691625/Leather_case_with_fas … ing_light_for.jpg Някоя от вас има ли такъв и драска ли самия екран на Киндъла?

# 616
Качих на детето едни комикси в pdf. Върши работа за дни като днешния когато обикаляме по институции и чакаме по опашки. Текста не е четлив, но картинките го удовлетоворяват.
Моята голяма веднага ме напъна да съм търсела детски книги за четец. И аз какво да правя, търся, но не намирам особено много. Писах и в темата с електронните библиотеки за помощ.
Бу, честито!
Моите момчета тази година изчетоха почти цялата задължителна литература на Киндела и телефона ми.
В Читанката има доста неща качени на Линдгрен, Кестнер, Родари и разбира се български. За съжаление не качват редовно "модерните" юношески фентазита  Sad, но Роулинг, Майкъл Скот, Брайън Перо и някой други се намират.

# 617
  • София
TheBlackWidow, одеве писах, ама бях сигурна, че нещо липсва в поста ми. Е, разбрах какво - Томас Харис и неговия чаровник Ханибал Лектър  Mr. Green! Има трите книги в читанката, ето линк http://chitanka.info/person/thomas_harris.

# 618
Някой има ли/виждал ли е на живо тези калъфи Изглеждат много добре, но не мога да разбера как се захваща самия киндъл за тях  newsm78

# 619
  • София
Виж тук. Има някаква силиконова лента, която "опасва" киндъла.

# 620
Deva Благодаря ти   bouquet Май не ми харесва чак толкова Embarassed

След голямо лутане из двата сайта (".com" и ".co.uk" ) си избрах два калъфа
този и този
И Киндълчето е поръчано(барабар с протекторите за екрана) и сега остана да си намеря подходяща първа книжка  smile3508

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 02:30 от Елица-сестрица

# 621
Знам, че Читанката имаше огледален Моби формат но не намирам сайта....
Някой може ли да ме насочи натам?

# 622
# 623
  • В най - голямото село
Цитат
Леле, моя мъж се светна каква благинка е Киндъла и сега ми се явява конкуренция. Съвет: не си давайте джаджата лесно, че после не можете да се доредите до нея  !

Вени и моят така, вечер вика дай да почета... свали ми книги и т.н. А като му надувах главата, че го искам ме майтапеше  Thinking

# 624
Лиляна същия, благодаря ти  Hug

# 625
  • София
 Здравейте, май че ми е време да се присъединя към вас. Simple Smile От няколко месеца ви чета и миналата седмица най-после и аз получих своя Киндъл. Вчера му купих тази калъфка от "100 овце". Мъжът ми каза, че приличала на възглавница, но на мен ми харесва. Grinning

След дълги колебания и съмнения дали ще ми хареса, дали ще го ползвам и т.н., се получи любов от пръв поглед.  Wink

Искам да ви попитам дали екранът ви изглежда малко тъмен, когато четете вечер? Все още ми е малко странно, че липсва белият отблясък на хартията, но пък не ми се уморяват очите.

# 626
  • До хладилника, който обичам
Искам да ви съобщя, че в Кауфланд има малки лампички на батерии с щипка, които стават чудесно за Киндъл, в покъртителен розов или син цвят срещу скромната сума от 2 лв Grinning

# 627
  • София
Имам подобна лампичка, макар и купена за 12 лева - батериите се изтощават за отрицателно време. Аз като зачета вечер някоя интересна книга, откарвам с часове, докато съпружеското тяло не се развика, та се налага да ги сменям често често. Не знам доколко е рентабилно.

# 628
  • София
Тези лампички за четене на тъмно ли ги използвате, или просто за четене на изкуствено осветление вечер? Rolling Eyes

# 629
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
На тъмно. Иначе не ми е нужна допълнителна светлина. Лампи различни има и в Джъмбо, но както казва Ети, бързо им свършват батериите.

Общи условия

Активация на акаунт