Електронни четци - ІІ

• 51 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 300

...опитах се да дам линк, но го разпознава като спам... ако потърсиш в гугъл ще намериш български сайтове, които продават такива неща...

Ето линка: http://goo.gl/xgvEK  Simple Smile

# 301
Сега си погледнах моето зарядно. На него пише 5,1V = 0,7 А. По-слабо е от това, което Deva е дала като данни, но пак си зарежда добре.
Нашият Киндъл нямаше никакво зарядно, само USB кабел. Вероятно е опция за поръчка с американски кабел. Понеже мъжът ми го купува, нямам идея как е всъщност.

# 302
Здравейте, момичета!

От няколко дни се оглеждам за оферти за рийдъри. Чета и вашата тема, която е много полезна.

Идват ми скъпички, затова съм решила да си купя втора употреба от ebay или amazon. Попаднах на една оферта, но няма USB кабел, а паметта му е 256мб. Въпросът ми е: какъв е изходът на Kindle рийдърите и имат ли слотове за карти? Ако не- една книга колко горе- долу голяма е.

# 303
  • Казанлък of all places
Нямат слотове за карти. Книгите са пренебрежимо малки,гледам последната, която съм си пратила е 547К.изходът е специфичен, няма да стане без кабел  ми се струва...

# 304
И аз мисля, че без кабел няма как да стане. Чрез него си качвам книгите от компютъра на Киндъла. Освен това как се регистрира употребяван Киндъл? Това е важно, за да може да ползваш услугите на Амазон. Иначе книгите наистина са с малък обем - обикновено между 0,5 и 1 МВ (разгледах моите, които съм форматирала с Калибре). На мен най-голямата ми книга е Сага за Форсайтови - 1,9 МВ.

# 305
Здравейте, момичета!

От няколко дни се оглеждам за оферти за рийдъри. Чета и вашата тема, която е много полезна.

Идват ми скъпички, затова съм решила да си купя втора употреба от ebay или amazon. Попаднах на една оферта, но няма USB кабел, а паметта му е 256мб. Въпросът ми е: какъв е изходът на Kindle рийдърите и имат ли слотове за карти? Ако не- една книга колко горе- долу голяма е.

Аз за прехвърлянето ползжам кабела от телефона.Съвместими са Peace Нокиа N8..

# 306
А какви са услугите на Amazon?  newsm78 На мен единствено ми трябва да си качвам български книги, от разни Читанки и литклуб.  И да го зареждам, разбира се.

Става въпрос за този http://cgi.ebay.com/Very-Good-Amazon-Kindle-1-Wireless-eBook-Rea … fd0#ht_1789wt_980

# 307
  • София
Услугите на Amazon са свързани с покупката на книги от техния сайт, организирането на колекции от книги в самото устройство също изисква регистрация, за другно не се сещам - може би bookmarks и highlights, както и споделянето във facebook и twitter, но аз тях не ги ползвам.

Не знам Kindle 1 с какъв кабел е, но Kindle 3 е със стандартно мини или микро или някакво такова usb - кабелът на моята nokia също става.Сега гледам на сайта им, че зарядните и кабелите, които продават са съвместими само с киндъл 2 и 3, явно 1 е с различен кабел....  Thinking

Ето го зарядното за киндъл 1. Гледам, че продават и usb кабел. Може би този модел не може да се зарежда от usb, а кабелът е само за прехвърляне на книги...

# 308
  • DE
А какви са услугите на Amazon?  newsm78 На мен единствено ми трябва да си качвам български книги, от разни Читанки и литклуб.  И да го зареждам, разбира се.

Става въпрос за този http://cgi.ebay.com/Very-Good-Amazon-Kindle-1-Wireless-eBook-Rea … fd0#ht_1789wt_980

Мммм, провери добре дали изобщо ще можеш да четеш книги на български на този модел (имам сериозни съмнения по въпроса).

# 309
  • София
На Киндъл 1 не се чете кирилица. Peace

# 310
  • София
Най-сетне и аз се доближавам до така мечтания Kindle, че до този момент все излизаше нещо непредвидено и отлагах!
Вчера го поръчах от английския амазон, ще използвам фирма-посредник за доставката му до България.
Искам да благодаря на всички, които пишете тук и по-специално на Тонкабонка, която бе така търпелива и отзивчива да отговори на въпросите ми   bouquet.
Сега ми стискайте палци да го получа до 20-ти август - тогава имам рожден ден и това е подаръкът, който ще ме направи най-щастлива  Mr. Green, а на 22-ри заминаваме на море и се виждам точно като на картинката в Амазон - на шезлонг и с Kindle в ръка  Laughing.

# 311
На Киндъл 1 не се чете кирилица. Peace

Еее, жалко. Много благодаря за информацията! Явно ще посъбера парички и тогава ще си взема нещо  Peace

# 312
Да ви питам нещо... Имам възможност да си поръчам Киндъл от САЩ и да ми го донесат следващия месец. Притеснявам се обаче, да не стане проблем с кирилизацията или с регистрирането му.
Някой ако има опит с "американски" Киндъл, моля да сподели  Praynig

# 313
  • София
Моят е точно такъв - донесоха ми го познати от САЩ. Нямам никакви проблеми - чете си кирилица. Като ми го донесоха беше автоматично регистриран на името на човека, който ми го купи, но нямах проблем да си го пререгистрирам с моя акаунт. Моят е от тези на редовна цена, тогава  нямаше от тези с рекламите, за които се твърди, че можело да има проблеми извън САЩ... Единствено имай предвид, че зарядното е за американски контакт. Аз си купих преходник, но ако много държиш всичко да ти е оригинално може да си поръчаш европейски накрайник - някъде даже бях чела, че още при поръчката може да помолиш да ти дадат EU, a не US накрайник и те го правели безплатно.  Peace

# 314
Благодаря, Дева  Grinning Явно няма за какво да се притеснявам. Аз ще го поръчам, но на американски адрес, така че регистрацията ще си е на мое име  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт