Електронни четци - ІІ

• 50 756
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Е, тогава е още по-лесно. Поръчвай смело.  Peace За мен това продължава да бъде най-страхотният подарък, който съм си правила - не мога да му се нарадвам вече половин година.  Crazy Наистина страхотна джаджа.

# 316
За мен това продължава да бъде най-страхотният подарък, който съм си правила...

Почти ме няма на снимка за последните 7 месеца без Kindle в ръка. Mr. Green

# 317
  • Казанлък of all places
А моят е донесен от САЩ и е от тези с рекламите , и го регистрирах чак в България като дойде . Никакви проблеми, потвърждавам, нито с кирилизация,  нито с нищо.

Октоподе, успокои ме, мислех,че само аз съм така... Mr. Green

# 318
  • София
Искам да благодаря на всички, които пишете тук и по-специално на Тонкабонка, която бе така търпелива и отзивчива да отговори на въпросите ми   bouquet.
Сега ми стискайте палци да го получа до 20-ти август - тогава имам рожден ден и това е подаръкът, който ще ме направи най-щастлива  Mr. Green, а на 22-ри заминаваме на море и се виждам точно като на картинката в Амазон - на шезлонг и с Kindle в ръка  Laughing.
Hug
Дано, стискам палци! Ние лъвиците трябва да се подкрепяме   bouquet

# 319
  • София
Тони, първо тук ще се похваля!
Чета ви и ставам още по-нетърпелива, че и завистлива (ама не с лошо) Mr. Green! Всяка свободна минута, с която разполагам, прекарвам в четене - без значение дали е на хартия, или на компютър. Сигурна съм, че това ще е една от най-успешните ми покупки.

# 320
За мен това продължава да бъде най-страхотният подарък, който съм си правила...

Почти ме няма на снимка за последните 7 месеца без Kindle в ръка. Mr. Green
Миналата година по това време го поръчах и нито за миг не съм съжалявала. Той е моя "My Precious" - като обича да ме закача мъжа ми.

# 321
# 322
Ох, как ви завиждаааааааам  Mr. Green на всички притежатели на тази супер джаджа!

Да ви питам сега- ако си поръчам Киндъл от Америка как ще е по- лесно, да го доставят на американски адрес и след това да ми го пращат с колет или нещо си там, или да си го поръчам направо на адрес в България (но не София, а Хасково). И както стана ясно по назад в темата, тези които са купувани не е от България нямат никакъв проблем с кирилица.... Нали така? Simple Smile

Благодаря ви. И съм убедена на 100%, че това ще е един от прекрасните подаръци, който съм получавала изобщо!!!

# 323
Най-евтино е да го поръчаш от САЩ до адрес на приятел, който лично да ти го донесе.
Най-лесно е да го поръчаш от Англия с фирма-посредник.

# 324
  • София
caramellche, според мен ако няма кой да ти го донесе лично от САЩ, няма смисъл да го поръчваш от там - с доставката в момента излиза 264лв., освен това ще го пратят на митница и ще ти вземат мито и другите им там такси. Не знам с колетите как седят нещата.

Много момичета тук си поръчаха четците от amazon.co.uk с безплатна доставка до английски адрес на някой куриер, който после им го носи за 2-3 лв. до София. От английския амазон киндълът излиза към 250лв. С доставката до Хасково сигурно ще станат десетина лева отгоре. Гледам, че Вени*** и Тонкабонка последно са си поръчали така, така че могат да ти обяснят по-подробно.

# 325
  • София
Дева и Октопод с рокля вече са обобщили нещата - така е, както казват  Peace.
Аз всъщност не мога да обясня съвсем в детайли, защото не съм правила лично поръчката в самия сайт (използвах приятел). Въпросът е, че предварително трябва да се свържеш с фирма-посредник, за да можеш да използваш техния английски адрес. Това обикновено става с една бърза регистрация.
В моя случай амазон дадоха днешната дата като дата на доставка, а фирмата-посредник има планиран транспорт от Англия към България на 8-ми август. В сайта си са посочили дата на пристигане 15-ти. Дано всичко да е ОК и тогава ще мога да пиша по-конкретно.

# 326
  • В най - голямото село
Вени*** стискам ти палци да дойде навреме.
Аз съм на 23ти август, и съм в голяма чуденка, дали това да не е и моят подарък за РД.
Страшно много го искам. Би ли споделила с кой посредник го поръча (може и на лични)

# 327
  • София
От доста време се колебаех, но от няколко дни вече съм горд собственик на Киндъл Party И се чудя единствено защо не си го взех по-рано Mr. Green
Много благодаря на всички за коментарите в темата - изключително полезна е за новаци Hug

За тези, които мислят да поръчват сега, да споделя моя опит...
Поръчах първо един за приятелка в началото на юли - от английския Амазон, с доставка до адрес на посредник в Англия. Той излезе около 250-260 лв.
След това поръчах моя - когато го купувах, видях, че има опция за Refurbished Wi-Fi Kindle за £79.99, който също се продава от Амазон. Порових из форумите на Амазон и се оказа, че това са чисто нови устройства с малки козметични дефекти. И в крайна сметка реших да поръчам такъв. Пак до адрес на посредник. Излезе 186 лв с доставката до БГ. Поне по моя няма видими козметични дефекти, няма абсолютно никаква разлика, с другия поръчан на пълна цена. Единствено в комплекта на моя има само USB кабел за зареждане, а в първия имаше и щепсел по UK стандарт, в който да се включи USB кабела и така да се зарежда от контакт (в БГ с преходник обаче).

# 328
Bubchen, с каква гаранция е refurbished опцията?

# 329
  • София
Bubchen, с каква гаранция е refurbished опцията?

Не знам често казано Confused Някъде по форумите видях коментар, че стандартната гаранция на Амазон за всички продукти е 3 месеца. В условията на покупка на Refurbished Wi-Fi Kindle пише: All purchases eligible for Amazon customer service and a 30-day return policy.
А описание за Refurbished Wi-Fi Kindle реално няма, препраща към официалното описание на Киндъл, където е посочена 1 година гаранция...

При всички положения - дано не се налага ползване на гаранция. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт