Електронни четци - ІІ

• 50 754
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Няма систематизирани линкове на първа стр., затова се извинявам, ако въпросът ми е задаван многократно...  Simple Smile Интересуваме, има ли откъде да свалям книги от съвременни български автори, освен Читанка, защото там изборът е ограничен и няма по-нови заглавия.

# 331
  • София
Кейси, погледни и в този сайт - http://www.slovo.bg/authors.php3. Дано намериш нещичко, което да ти хареса  Peace.

# 332
Мерси, Вени, но от Словото ми е неудобно да чета, защото ми се уморяват очите бързо, а и не винаги теста е позициониран изцяло на екрана, трябва да мърдам наляво, надясно.... Предпочитам апликацията-четец на телефона, че е с по-щадящ фон, а и да прекъсна, помни докъде съм стигнала. Затова търся текстови файлове, които могат да се свалят.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 21:59 от Кейси

# 333
  • София
Аха, разбирам!
Аз знаеш ли какво съм правила - отварям произведението, давам Ctrl+А, за да маркирам всичко, копирам го и после пейст в Notepad. Така мога да си заредя файла в програмата, с която чета на компютъра или в ПСП-то на детето.

# 334
Ще пробвам и така, благодаря.  Simple Smile
Но и там не намирам някои от по-новите книги, хайде да не са най-новите, но на 3-4 г.

# 335
Но и там не намирам някои от по-новите книги, хайде да не са най-новите, но на 3-4 г.

Няма и да намериш. Аз съм съгласна да плащам някаква сума, но и така няма варианти. Изобщо много изостават издателствата в тази насока.

# 336
  • В най - голямото село
Момичета някакви отзиви за:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/527613/P11010601 … RESTIGIO-PER3162B
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/527619/P11010601 … RESTIGIO-PER5162B

Знам, че повечето от вас са с Киндъл, но все пак

Благодаря  bouquet

# 337
cikoni,

това са си тухлички...

Не случайно повечето пишещи тук са с Киндъл.

пп. За рекламните линкове какво?

# 338
  • София
Тези двата модела не съм ги виждала на живо, но честно (и може би малко пристрастно) казано досега не съм видяла четец, който да ми хареса толкова колкото kindle. Дизайнът на втория модел напомня второто поколение kindle... Toro май ги разбира нещата... но според мен най-добре иди в някой магазин, виж ги, пробвай ги и ако ти харесват и не ти се занимава с поръчка, си го вземи.

# 339
  • Стара Загора
При нас в Хеликон са заредили ел. четци. Имат и Киндъл 346 лв струваше някъде, може да се сравни на място

# 340
Здравейте. Минавам само да се похваля, че от Габко бяха по-бързи, отколкото се надявах и в петък вече ще имам киндъл. Чакам го с нетърпение, както сигурно се досещате.  Laughing
Та, вероятно ще се включвам по-често от тук несетне.

# 341
Купи си преходник предварително, за да му се любуваш още първата вечер.

Аз си купих една обикновена лампичка от Джъмбо за 2лв, но не струва. Хубава е, с подходящ дизайн обаче бързо й падат батериите, а са часовникови. Ще си поръчам от Амазон следващия път.

# 342
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Те си имат ток в батерията предварително.

# 343
Те си имат ток в батерията предварително.

Моят дойде с малко заредена батерия. За около час започна да свети червено.

# 344
  • София
Клото, честито и блазе ти  Grinning! И аз чакам моя Кики, но май ще е със следващия транспорт на Габко.
Обаче свалям книги и разучих калибре-то. Успях доста неща да конвертирам, докато тръпна в очакване.
Мислех да купувам преходник, когато ми пристигне джаджата, че да не стане объркване. Обаче сега се замислям, че преходника всъщност е онова нещо, което се пъха в контакта да отвор за USB порт (малко тъпо го обясних, дано сте ме разбрали), права ли съм?

Общи условия

Активация на акаунт