Електронни четци - ІІ

• 50 610
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Лиляна, съветвам те свекърва ти да носи устройството в ръчния си багаж - може дори в калъфа и дамската си чанта, пък кутията може да я носи в другия багаж, ако държиш на нея. Зарядното ми е американско с преходник, калъф не мога да препоръчам, защото държах да е точно определен и дадох за него 38 долара.

Първият калъф е за kindle първа генерация

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 18:57 от LemonDesi

# 511
Кутиите са безумно обемисти. Аз сложих Киндъл в калъфа и така ще заминат. Упътването на Киндъл в калъфа се побра отлично.
Лиляна, такива калъфи в Таргет не видях да си призная. Трябва да се поръчат. Не бих взела обаче толкова евтин. Както споменах виждам огромна разлика м/у моя и този, който взех.

# 512
  • Казанлък of all places
Както и този , този и като се разровя, намирам още доста такива евтини.

Лиляна, единственият дефект, който мога да видя в тези калъфи, че са много пембе, беееее....Simple Smile Обаче! Аз лично бих си поръчала такова пембе като гаранция,че няма да го губя из чантата си.

# 513
  • Ямбол
Много ви благодаря за насоките. Ще помисля още за тези калъфи.

# 514
  • До хладилника, който обичам
Разреших си драмата с избора на Киндъл (wi-fi), но сега продължавам с калъфите  Laughing

Не е ли леко неудобно да се чете с такъв тип калъфи и някой ползва ли примерно силиконова гел-"кожа" ,
която (си мисля) ще осигури по-лесно държане
и за носене в чанта може да се съчетае с неопренов калъф

# 515
  • София
Бу, купих си калъфче като първото, което си показала. Много книги прочетох с него, доволна съм. Съвсем спокойно си натискам бутончетата за прехвърляне на страниците, а отдолу има достъп до портчето за кабела и бутона за включване (събуждане). Ако искам, мога да го държа разтворен като книга или пък да прегъна лявата част отзад. Моят е черен и го взех от един наш сайт за около 26 лв. (офисът беше на удобно за мен място и си спестих куриерските разходи).
Обаче трябва да отбележа, че това е единствения ми калъф и нямам база за сравнение  Mr. Green.

# 516
  • Ямбол
Аз калъфа го искам повече за предпазване при пренасяне, отколкото да чета с него.

# 517
  • София
Аз калъфа го искам повече за предпазване при пренасяне, отколкото да чета с него.
И на мен това ми беше основен мотив, но се оказа, че е удобно и да се чете, зарежда и т.н.

# 518
Моят калъф е такъв - http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/163824_1949281338 … 676_3855697_n.jpg и съм много доволна. Обичам да чета докато се храня, носих го всеки ден на плажа и винаги ми е в чантата, падал е няколко пъти... нямам забележки и като цена беше 13-14 паунда. От снимката е видно, че има лесен достъп до бутоните и изходите за звук/зареждане/включване.

# 519
  • Казанлък of all places
Бу,чини ми се, че силиконовият калъф няма защита за екрана, а точно той е най-чувствителната част на дивайса.  Аз лично мислех за неопренов и съм сколнна да се сдобия с такъв. Но тези , които са като корица, хем предпазват екрана, хем усеането на моменти , поне при мен , е все едно държиш разтворена книга.  А и за такъв с подпорка, като на Октоподесата съм се замислила поради посочените от нея причини. Simple Smile

# 520
  • До хладилника, който обичам
Имам спомен от предната тема за оплаквания от някои модели калъфи, правилно ли помня? Нещо се изключваха Киндълите?

# 521
Нещо се изключваха Киндълите?

LemonDesi ми показваше как се изключва нейния. Тя е с калъф, който Киндъл се закача на едни метални штифчета.

# 522
Аз имам калъф като този на Октопод. Идеален е и много удобен за четене докато ям.  Laughing

# 523
Aз имам неопренов калъф за пренасяне (  моят рийдър е Сони, така че и калъфът не е точно като показания). За две години не съм го ползвала ни веднъж, а е точно за пътуване, доста солиден. Винаги, когато пътувам, си  слагам рийдъра в ръчната чанта само с кожения калъф.
За мен си е излишна вещ, или хайде, да не е излишна, но с минимално приложение.
Съвсем отделно се оказа, че ми е изключително неприятно да пипам неопрен Embarassed

# 524
  • В най - голямото село
Моят е такъв и съм изключително доволна:
http://shop.myebook.bg/product_info.php/products_id/206

Общи условия

Активация на акаунт