Електронни четци - ІІ

• 50 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Имам Киндъл, имам Киндъл!   newsm57
И скин, и калъф. Ура!
Сега ще разучавам, а после ще се похваля с картинки (калъфът на мCover е страхотен!)

Честито! Радвам се и че и ти си харесала калъфа... Peace

Смяна на адреса става! Акаунта ми е създаден преди години с UK адрес. Като си регистрирах Киндълчето, го смених на БГ, но после се абонирах за в-к Капитал и понеже цената за абонамента е по-изгодна за САЩ отколкото за БГ!!!, си смених адреса с американски  Mr. Green и плащам цената като за американци Wink

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 02:25 от shrekie

# 676

Честито! Радвам се и че и ти си харесала калъфа... Peace

Смяна на адреса става! Акаунта ми е създаден преди години с UK адрес. Като си регистрирах Киндълчето, го смених на БГ, но после се абонирах за в-к Капитал и понеже цената за абонамента е по-изгодна за САЩ отколкото за БГ!!!, си смених адреса с американски  Mr. Green и плащам цената като за американци Wink

Би ли обяснила моля те как се абонира за български вестник.Предполагам, че го четеш на Киндъла.Ако мога и аз да направя същото ще съм много щастлива   Blush

# 677
  • София
Виж тук. Хубавото е, че има двуседмичен безплатен пробен период. Аз се възползвах. Получих три броя на вестника, добре са направени, удобно е. Но аз по принцип не чета вестници и го направих само за пробата, така че си спрях абонамента преди да изтекат 2-те седмици. За момента, обаче, от българските вестници май има само Капитал и Дневник.

# 678
Deva    bouquet Хиляди благодарности

# 679
  • Варна.....
Въх, аз нямам кутия Confused За по-компактно сестра ми го е извадила.
Споделяй моля те как става регистрацията, че и моят киндъл е довлачен без кутия/ както и е рекламен/.

# 680
Относно регистрацията:
-отивате на Menu- Settings- Registration
-там би трябвало, в дясно да пише deregister
-първоначално Киндъла е регистриран на името на този, който го е купил.  Peace

# 681
Първият цветен четец с е -инк от руската фирма Ecteco ще се продава на цена от 350 $ в Щатите и от 500$ в Русия.Информация от тук:
http://miexperienciakindle.blogspot.com/

http://www.jetbookk12.com/jetbookcolor/

# 682
 newsm44 newsm44 newsm44
Пощальона ме зарадва много днес.Пристигна ми киндъла и калъфчетата, и всичко
Ето показвам веднага и отивам да разучавам гайда  Crazy че е бая дълъг.Обаче имам проблем сега-и двата калъфа са много хубави и не знам с кой да започна  smile3538
1  2  3  4   5

# 683
  • София
Елица, честит ти Киндъл  Grinning
По въпроса за калъфите - да си беше взела един, та да нямаш тоя проблем в момента  Wink   bouquet
Аз съм фен на черните изчистени кожени калъфи, така че не мога да те посъветвам.

# 684
  • DE
newsm44 newsm44 newsm44
Пощальона ме зарадва много днес.Пристигна ми киндъла и калъфчетата, и всичко
Ето показвам веднага и отивам да разучавам гайда  Crazy че е бая дълъг.Обаче имам проблем сега-и двата калъфа са много хубави и не знам с кой да започна  smile3538
1  2  3  4   5

Браво, честито! А за калъфите - ей затова не искам да си купувам повече от един, изборът е труден Simple Smile Абе я се пофукай първо с този с името ти, другият няма да избяга Wink

# 685
  • София
Честито, Елица! На мен повече ми харесва първия калъф, точно защотото частта покриваща киндъла е черна и не би ме разсейвала. Иначе и двата много ми харесват... и малко ме е яд, че аз когато поръчвах калъф, имаха само черни... Но е е голяма болка де. Simple Smile

# 686
Благодаря ви момичета  bouquet
Мда май трябваше един да взема само CrazyАма пуста лакомия  Rolling Eyes

Сиамка и аз така реших-първо тоя кожения.  bouquet

# 687
  • В най - голямото село
Честито Елица-сестрица ...
И на мен първият калъф ми харесва повече, но важното е на теб кой ти харесва повече

# 688
  • USA, Steak State
Честито Ели, само хубави моменти с четеца да имаш!  Hug

# 689
Аз си свалих за проба някои амазонски безплатни книги. Много е лесно  Mr. Green
Попаднах и на това http://blog.the-ebook-reader.com/2010/08/29/kindle-3-shortcuts-h … -hidden-features/ - може да е полезно на някой  Peace
И сега да питам, от къде да си сваля италиански речник (като вградения английски)? Рових къде ли не и нищо не намерих  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт