Електронни четци - ІІ

• 50 563
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря много. Ще ги разгледам тогава, може пък да си купя след време, за да разнообразя.

# 601
Аз не разбрах как стои въпроса със зареждането от контакта. Нужен е само преходник от американския стандарт (3 крачета) към европейския (2 крачета) ли? Без трансформатори и т.н. Simple Smile

# 602
  • София
Да, само преходник ти трябва.

# 603
Поръчах си вчера от Амазон Kindlе, refurbished е, дано няма проблеми. Нямам търпение да дойде Simple Smile
Чудя се дали ще мога да чета от него на сина ми, когато го приспивам. Сега четем по една книжка на седмица долу-горе и постоянно купувам книжки. Надявам да е съгласен да му чета от Kindle. Така или иначе повечето книжки са без картинки, не го знам какво разбира, но обича много да му чета. Според баба му така се губело усещането за книга, но според мен след няколко години това ще е основният начин на четене, а и ние ще си четем и хартиени книги.
Да ви питам и друго: в рекламата се казва, че можеш да си изтеглиш безплатно класики като 'Гордост и предрасъдъци'(на английски). Тук в БГ може ли или е само за САЩ?

# 604
  • София
Може и оттук да изтеглиш безплатните книги, но те са май само на английски.

# 605
# 606
  • До хладилника, който обичам
Имам Киндъл, имам Киндъл!   newsm57
И скин, и калъф. Ура!
Сега ще разучавам, а после ще се похваля с картинки (калъфът на мCover е страхотен!)

# 607
  • Варна.....
И скин, и калъф. Ура!
Сега ще разучавам, а после ще се похваля с картинки (калъфът на мCover е страхотен!)
Честито!!

# 608
  • София
И скин, и калъф. Ура!

Честито - много прекрасни моменти да имате Grinning
Непременно покажи после как си го пременила Wink

# 609
  • В най - голямото село
Честито Бу  Peace Знам как му се радваш, моят го имам от 20 дни и още не ми е минала тръпката.

# 610
Честито Бу, светът е за двама - Киндъл и мама! Laughing

Качих на детето едни комикси в pdf. Върши работа за дни като днешния когато обикаляме по институции и чакаме по опашки. Текста не е четлив, но картинките го удовлетоворяват.

# 611
  • До хладилника, който обичам
Качих на детето едни комикси в pdf. Върши работа за дни като днешния когато обикаляме по институции и чакаме по опашки. Текста не е четлив, но картинките го удовлетоворяват.
Моята голяма веднага ме напъна да съм търсела детски книги за четец. И аз какво да правя, търся, но не намирам особено много. Писах и в темата с електронните библиотеки за помощ.

# 612
  • USA, Steak State
Имам Киндъл от повече от 6 месеца и това е най- невероятната електроника, която съм имала! Обожавам го! Четох и книжни книжки след него / не мога да се откажа още от тях напълно/, наистина съм свикнала с удобството да го държа с два пръста, докато книга, която е по- дебеличка ме затруднява доста. Единственото, което ми липсва при него е аромата на книгата... ако и това доизмайсторят да ти мирише на библиотека докато четеш просто грешка няма да имат.  Laughing
Препоръчайте хорър или трилър книжки в ел. вариянт / на български/. Доста се затруднявам да открия.

# 613
Честито Бу и много хубави книжки да прочетеш на него   bouquet Чакам с нетърпение снимки

светът е за двама - Киндъл и мама! Laughing

Това много ми хареса Heart Eyes

Аз още не мога да си избера калъф  Confused Намеря ли си моя и веднага си ги поръчвам

# 614
  • София
Леле, моя мъж се светна каква благинка е Киндъла и сега ми се явява конкуренция. Съвет: не си давайте джаджата лесно, че после не можете да се доредите до нея  Mr. Green!
TheBlackWidow, веднага препоръчвам трилърите на Харлан Коубън (http://chitanka.info/person/harlan_coben), Джефри Дийвър (http://chitanka.info/person/jeffery_deaver), Майкъл Конъли (http://chitanka.info/person/michael_connelly).
Аз също бих се радвала да препоръчате нещо подобно.

Бу, честито! Със здраве да го ползваш и все хубави книги да четеш на него  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт