Отговори
# 225
Тани, бебето и голо и с памперс мисля да го държа на плажа.

Ноел, аз уж редувам. Но Нико не хапва добре пюрета.
Оня ден му дадох ориз от нашия пак. Аз жълтък не съм въвела, но мисля да го направя тия дни.

А някой давал ли е нещо с прясно мляко? Чудя се дали може да хапне палачинка напр.  Laughing

Аз снощи пак луднах и реших да се "възпитаваме".
Как го изтърпях да го слушам да реве - не питайте. Ставахме няколко пъти с мъжа ми, само да го погалим и дадем биберон и пак лягаме. Един час плака и крещя. Накрая заспа до 6 часа.
И днес видях нов зъб.  Rolling Eyes Малко ми стана кофти....Сигурно го е боляло, пък ние...
Но вече сме като сомнамбули из къщи и кафето не помага. Най-лошото е и че не мога да чета.
Вечер книгата направо ме удря по главата, пък не мога без четене.Уф!

# 226
Ноел, прекрасни предложения!

Мила, честито зъбче!

Аз днес пратих подаръка за бебенцето! Мамчето да го чака четвъртък-петък. Hug

Флафи, а с яденето някакъв напредък? Hug Иначе и на мен мнооого ми намалява кърмата 4-5 дни преди цикъл. Ужасно е!

Позитив, и при нас е ужас! Мрънка, крещи, сърди се... Само навън и вкъщи на земята има мира. Но навън трябва да го бутам, ако не се движи подивява Crazy
Вече в шезлонга почти не иска да лежи или седи. Не може да се движи много-много и се изнервя.

# 227
И аз не съм въвела жълтък. А се чудя да ги редувам ли, защото тя изобщо не ги харесва тези с месото и хапва 1-2 лъжици и като усети, че е с месо стиска устата и хоп- хайде на зеленчуковите. Така, че се получава почти никакво ядене на месо, имайки предвид, че месото в местните пюрета е едва 8%. А иначе давате ли от тези десерти плодове с извара и плодове с йогурт? Аз вече давам, но следя зорко да са без глутен, че глутена не съм го въвела още.

# 228
  • София
Искам да питам мамите, които са дали вече кисело мляко (Димяни и  м9м9, ако не се лъжа) - какво точно мляко дадохте? Взех днес едно по БДС и й дадох една лъжичка да опита, хубаво си я хапна и се облиза Simple Smile Та се зачудих ...

Ноел, аз съм купила едно такова с извара, ама не съм го дала още. Но ще дам, що да не дам Simple Smile

# 229
  • София
Бърди,педиатърката ни ми каза да давам 2% масленост фирма не спомена но аз по принцип си взимам само Верея но 2,9% и им давам такова и съм доволна и те и аз  Mr. Green

Извара давам,йогурти също! Peace

Нямам време аз и не се включвам често липсваме ли ви Laughing Mr. Green

# 230
  • Русе
момичета да питам как се слагат тези неща за урината и кога вечерта или сутринта

# 231
  • София
 Whistling Опустява тук покрай хубавото време  Thinking
 Hug
Ноел, ВЕЛИКОЛЕПНИ предложения за заглавия! Браво!  smile3501
Тани, на плажа мисля голичка да я оставям... а за колекторчетата за урина - така и не успях с тях (направих 2 опита) и накрая я държах известно време над легенче и така ...

Да се отчета от днешната ни консултация: на 7 м. и 6 дни Мартини тежи 9 кг. (+100 гр.) и е 70 см. (+1 см.)  Thinking според мен много малко е качила - само 100 гр., но пък доки каза, че за нашия калибър е идеално  newsm78 ще вкарваме попарата, като доки иска да заместя сутрешното кърмене, ама аз не мисля така  Mr. Green предполагам, че ще я давам на обяд, после пюре и след това каша, и накрая пак кърмене за приспиване  Wink

# 232
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейтеее,

Ей, на днес какви ги свършихме .. Party  http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.23507794 Цял ден бяхме навън.. Flutter

Noel, много готини заглавия!  Peace
marvi, екстра са ви мерките, нали сте дами все пак!  Flutter  Mr. Green

За водата - взимам на ''Девин'' розовия етикет. Вече започнахме по-малко да пием.  Mr. Green
tani. за колектора - аз го слагах на смяната на нощния памперс. Така на сутринта хем, имаше  за проба, хем беше пълен памперса.  Peace

# 233
Аз се чудя дали да я давам тая попара. Глутена ще го въведа с нещо друго, а масълцето и сиренцето могат да се слагат в зеленчуковите пюрета. Всъщност аз вече съм давала зеленчукови пюренца, съдържащи масълце. А иначе нямаше проблем с изварата, а сега съм купила и йогурт с плодове.
marvi, аз мисля, че нормално е качила. Все пак е 9 кг. Моника е била толкова на 10 месеца, а тя беше бузанка  Mr. Green

# 234
# 235
Искам да ви питам дали мога да правя грис на малкия и ако да с какво мляко(АМ или кърма).Честити месечинки на всички празнуващи.

# 236
  • София
 Hug
Уф, и аз съм от нередовните, ама като прочетох че и Димяни не се вясва много, ми олекна - признавам си  hahaha Joy
Ей момичета, съвсем не ми стига времето  #Cussing out С тези дълги разходки... Днес вали и бяхме за малко навън, но си измислих 15 задачки за вършене и пак бях на педал  ooooh!

Евенцето милото от вчера само плаче и страда, нащрек съм но зъбче няма  Sad Днес два пъти дадох Calpol да не я боли, а тя се подула от рев и изтощение милата  smile3518

И аз чакам някой да обясни как се слага контейнерчето за урина, че утре сме на консултация и ще ни трябва. Тъкмо ще питам с какво да продължа захранването, че зациклих нещо  newsm78 И дано не е качила пак цяло кило, че е срамота вече  hahaha

Ноел, може да комбинираме пюретата  smile3503 Моята Ева обича месце, а твоята зеленчуци - все ще се разберем някак  Mr. Green

# 237
Ноел, изобщо не давам месо всеки ден. Значи засега въвеждам още сиренето, така че в обедното пюре му даваме малко сирене.

Давам и от тези плодови йогурти, стига да са за неговите месеци вече не му мисля толкова много. Попара ще си му правя, само да въведа маслото тези дни.

Силкисилк, имаше преди няколко страници рецепта за грис, но не помня кой я пусна. ooooh! Виж дали ще намериш нещо със search. Peace

Мишана, много сте сладки! Simple Smile

Мила, прясно мляко още не, но кисело вече дадох. Доста му се услади Simple Smile

Арим, ох милото мъчи го зъбчето. Sad И моят нещо е крив тия дни, абе голяма работа са тези зъби! Twisted Evil

# 238
  • София
Arim, слага се колектор за урина (залепва се). При някои има успех, аз на баткото обаче дето уж трябва да е по-лесно успях да му взема с шестия чак #2gunfire При по-малко бебче пишкането е по-често и може би по голо дупе над легенче ще е най-лесно Peace

# 239
Не мога да не се похваля с днешния ни успех с ЕБХ  Laughing За първи път реших да я подържа над "легенче" и - о, чудо! Свърши и двете работи! С тати сме много горди  bowuu bowuu

Иначе и аз съм от кърмещите без цикъл.
Със захранването сме до никъде - само картоф съм въвела и корички хляб е гризала два пъти...

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 00:22 от fata_morgana

Общи условия

Активация на акаунт