Отговори
# 360
  • Stavanger,Norway/ Varna
Кат, нито едно от двете ми деца не е повръщало, но имам една приятелка, на която детето до две годишна възраст връщаше след хранене, а до към 5 годинки много се давеше от по- едра храна. Просто има такива дечица, ще го израсте. Сега е 6 годишен юнак и яде всичко и ушите му плющят  Laughing

Тани и Мила така получава парченца от нашата храна. като види сестра си да яде нещо и затреперва и я гледа само в устата и ръцете. Много внимавам сега какво яде Йована и докато не го изяде, не я изтървам от поглед, че още ми държи влага захранването с ягодите  ooooh!

# 361
  • Русе
и нашия е така чам ни е неудобно да ядем пред него ,ама мисля че домата и краставичката няма да му навредят ,по 1 парченце

# 362
Честити месечинки на всички бебоци!!! Да са здрави и много усмихнати Heart Eyes
Току що Лидия си получи подаръка за първи юни от мама MarveLous и бебе Ева!!! newsm44 Много благодарим и на двете  Hug Ще пусна снимки в албумчето с подаръците.
Не съм ви чела,после ще се включа пак като прочета всичко.
Направихме разходка из квартала, прибрахме се да ядем и се изсипва един дъжд в момента. После ще стягам багаж-утре ще пътуваме към Ст. Загора. Старозагорските мами ако искат да ми дадат телефон на лични, ако могат да се видим.

# 363
# 364
Здравейте милички!
Отдавна не съм писала, но само хайманосваме с Йони.
Честити месечинки!
Орхидейке, Смехи също се буди на 2-3 часа. Но, предполагам, че заради горните зъбчета - венец е троен.
Ани, днес те видях да минаваш през Мадарската, но бе далеч.
Наденце, дано свърши тази черна серия при вас!
Олето май не само се покри, а и се затри... Дано са добре!
Хубаво настроение през почивните дни на всички!

# 365
Фата, защо сте със съмнение за АБКМ? Като пазиш диета има ли подобрение?

Защото в началото имаше разстройство доста време и гастроентероложката така предположи. Със смесени чувства съм към ефекта от диетата  Thinking Продължаваме да сме с периоди на подобряване и влошаване...
Вие се лекувахте с хомеопатия, нали? Как е при вас? Че май и аз за това се замислям...

# 366
И ние получихме нашето подаръче  newsm44 Нинче(irinopolis)  Hug
Прекрасен подарък,Дари много му се зарадва,а и дойде в деня на нашия 8ми месец  Heart EyesТака се зарадвах,че е от вас  Heart Eyes

Ох и аз имах фаул с изпращането на нашето подаръче и искам предварително да се извиня,за опаковката,но го опаковахме и разопаковахме в пощата 100 пъти чак се изнервих,дано се хареса поне вътрешната част  Hug

Имаме си 2 нови зъбчета като подарък за 8мата ни месечинка,изпращам Коко утре с дядо му на Сандански да починат 1 седмица и да се възстанови,че тук само ще му досаждаме на главата,милия ми  Hug

# 367
  • Варна,морето,сините вълни...
Привет и от нас!
Егати времето,вече за втори път се излива порой и гърми #2gunfire
Ние днес не излязохме на разходка.Марти е с температура от сутринта 37.4.Не яде с охота,кривичка е ooooh!Дали е настинка или й е паднал имунитета и ни почват зъбите...ще се разбере явно следващите дни Cry Засега нищо не съм й дала.
Честити зъбки на Дарито!  bouquet
Честити подаръчета!
Искам да ви пожелая приятни почивни дни!Нали се събират 4 дни,чета че се стягате с багажите Simple Smile Ние сме си тук,никъде няма да мърдаме,най-много на пикник или разходки наоколо Mr. Green

# 368
  • Варна
Варненки, никой ли няма представа от хотелите  newsm78. В голяма чуденка съм вече.  Thinking
bob4enka ,виж тук,дано ти помогне.. Rolling Eyes
Има много хотели с 2,3 ,4 ,5 звезди.. Rolling Eyes
Хотели ,които са близо до морето в града са :Черно море,хотел Плаза,хотел Орбита,хотел Перфект(някъде зад ФК),хотел "Цитиус(зад хотела Черно море)..

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 16:54 от Velina_p

# 369
Получихме си подаръчетоооо  newsm44 и много БЛАГОДАРИМ НА MAMA PISETO1 И БОРЯНКА,чудно е, на Чочко много му харесвааа, ще постна снимки и в албумчето по късно  Hug

# 370
  • Варна
Lina Borisova, Страхооотна крава си ни пратила  Heart Eyes Hug
Малкият много се изкефи, ще кача след малко снимка, че му направих серия  hahaha
И картичката е страхотна, супер ме трогна  Hug
брикси, бях писала за кожен. Д-р Теодора Йорданова, в Санита преглежда. Ние също имахме лишеи и екземи, но с Ойлатум се оправихме  Peace Евтина козметика е, медицинска, нова на пазара - мноого съм доволна! Тя, лекарката, беше ми предписала други неща, но аз реших после да пробвам и това... та така!
Бобче, аз не вярвам много-много в тея неща, ама все пак... някой да ви е направил магия. мамка му newsm78 Егаси късмета, егати чудото! Вземи отиди на гледачка като се върнеш във Варна.
На центъра има един хотел Релакс, знаеш го предполагам, зад ФК, там правят отстъпки за по дълъг престой, но не е лукс  Naughty
титкеееее   love001 hug
ооооо, бебОлето маха Simple Smile  #Silly

# 371
И аз точно за Релакса щтях да й пиша, Хипо, на една вълна сме с теб.

Трудна седмица имахме, ама нямам време да казвам. утре други ден ще се включа....

# 372
И аз днес видях Аник  Wink
Смехи, може и тебе да съм те видяла, ама като не знам как изглеждаш - аз седях половин час там да чакам мъжа.

Хайде приятни празници и от нас!

# 373
  • Бургас / Св. Влас
Нина радвам се,че го получихте днес преди да заминете.Ти по-рано беше писала,че няма да ви има за празниците и реших да действам  smile3508
Надявам се ви харесва и и стане ( реших да е това,защото видях,че всички пращат играчки)  Hug

Чакам снимки с нетърпение  Laughing

С Евето си чакаме подаръка  smile3506

Днес бяхме на консултация.Биха ни хепатитната и край с ваксините до година и един месец, т.е ноември.
Тежим точно 8 кг и сме високи 72 см.+400 гр и + 2 см

Мислех да и сложим обички Пашик  Hug,но лекарката беше в кабинета след обяд,а ние сутринта бяхме до Бургас.Ще го направим другата седмица,имам карт бланш от педито за това.

# 374
  • Stavanger,Norway/ Varna
Велина, Хипо   bouquet

Лейди страшно ми помогна и ме насочи вече   bouquet. Спрях се на Одесос, остава да имат свободни стаи  Praynig

Хипо и аз не вярвам в такива неща, но и аз се замислих вече. То просто става от лошо по лошо.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт