Отговори
# 405
  Да се похваля първа, че бяхме на страхотна срещичка в Борисовата градина  Simple Smile Дано РадиВальо успее скоро да качи снимки. Надявам се да сте се прибрали преди дъжда, нас ни хвана точно пред входа за щастие. Много ми харесаа, искам паккккк  Simple Smile

# 406
  • Русе
Здравейте мами и  сладки малки бебоци  Hug
Влизам да честитя именните дни на именниците днес ,да са живи и здравички а също и месечинките на малките сладури   bouquet
Ние утре заминаваме за Варна на бал и ще има да наваксвам като се върнем
Хайде изчезвам да глася багаж  Hug
Приятни почивни дни и раходки от мен

# 407
Честити месечинки на всички, които изпуснах, имени дни и рождени дни!   bouquet
Честити подаръчета, на тези които са получили!   bouquet
Честити други поводи!  Joy

Признавам минах по диагонал, ама имах много страници и в миналата тема и тука вече половината е минала.

Почерпете се за нашата 7ма месечинка

За 7мата си месечинка Радо е 9400 и 73 см. Мъчат го много зъбите и адски слюнкоотделя, но зъби още няма!

Облича се  Mr. Green с боди с къс ръкав вече за през деня. Вечер все още спи към бодито с ританки и чаршаф за завивка.

Цикъл днес ми дойде за втори месец вече.  Tired

Смехи, много те обичам бе жена. Много раздвижи темата с твоите въпросчета. Че беше станала една отчетнаааа, само за захранване....
Та да се изкажа и аз по темата. Не съм съгласна с каквито и да е глобализации по какъвто и да било въпрос. Български майки, европейски майки и т.н. Навсякъде ще се намерят и такива и такива. Аз за себе си, не съм със самочувствието, че съм най-добрата или добра или каквато и да е там майка. Понякога имам желанието и търпението да обръщам много внимание и на двамата, понякога нямам търпение за нито един. Колкото, толкова. Не съм идеална, ама упорито се старая, пък колкото успея, а другото чакам на Мартин, не съм единствен родител все пак.  Laughing Сега в другата ни тема обсъждат здравословното хранене и буклучките. Ми и там и тук все съм някаде по средата. Все разкрачена си стоя по всички въпроси.  hahaha

Мартин беше цяла седмица във Варна за държавни изпити и това вече е зад нас. Завърши детето и сме много доволни.  Laughing майка ми долетя от София да ми помага, и много обикаляхме из детските магазинчета (те са точно 5)  Grinning Посетихме разбира се и Търговишкия панаир.
По някое време на престоя си Мартин се прибра от Варна за да видел и той панаира, точно колкото да ни лепне едно вирусче, което той изкара за един ден, Симона също слава богу за един ден се оправи, но Радо милия много го проточи. Първата вечер не сваляше по 39 Т. Слагах хладки комресчета на свивките, ходихме под душа да го охлаждам и какво ли не, ама накрая се предадох и дадох нурофен. Т я свали, но така и не пожела да спи. Заспива в мен и а, понеча да го оставя, а се събудил и разревал. Спахме един върху друг около три часа и с това се отчетохме за нощта. След това Т вече не е вдигал, но нослето го мъчеше 2-3 дни, но днес вече е добре. Накрая вируса посети и мен, но бързо отмина. Един ден бях като парцал.

Та, вчера празнувахме дипломирането на Мартин, 30тата му годишнина (на 19 беше), също и че приеха Симона в детската градина по наш избор, а като мина 12 ч., отчетохме и 7мата месечинка на Радо. Така че, не ни мислете, болести не ни повалят лесно.  Wink

Имаше други неща за писане, ама така или иначе едва ли ще прочетете и толкова.  Crazy

# 408
Благодаря ви момичета за пожеланита и честит Имен ден на всички празнуващи! Бъдете много обичани   bouquet
Иринополис, благодаря за смс-а, а на вас весело изкарване  Simple Smile
Е как ме е яд за Борисовата, не е истина, но чак сега прочетох, бях изостанала, много ме е яд, а щях и да почерпя  Simple Smile
Сега да се оплача - моят юнак е доста неспокоен тези дни, откакто сме се върнали в София дори през деня нервничи навън, зъби ли са, ама незнам вече.

# 409
  • София
Страхотна срещичка си изкарахме днес в Борисовата градина, чудно беше  newsm44 Момичета, страхотни сте всички до една   love001 Дъждеца само капна, колкото да разпънем дъждобраните, но ние си продължихме. И аз искам паааккк  newsm68 След малко ще кача снимчици от моя апарат, че сега ще къпем бебката и ще хапнем.

И да си похваля момчетата - изчистили, събрали прането... страхотни са, да са ми живи и здрави  Heart Eyes

Оле, как се радвам че се включиииии  Hug

# 410
Момичета  Hug  bouquet Прекрасна срещичка наистина Simple Smile

Много сте ми мили всичките,радвам се ,че сме в един отбор Simple Smile Прекрасни бебета и прекрасни маминки  Hug

Аз дори не съм разбрала,че е валяло дъжд  Mr. Green newsm78

Ради е качила снимки в Снимка.бг Simple Smile КОйто желае може да ги види :*

# 411
  Страхотни са снимките, мерси Ради  Simple Smile Искам пакк. А тука до парка Заимов се изсипа страхотен дъжд за половин час, добре, че при вас се е разминало  Simple Smile

# 412
Мамчета хелоууу  Mr. Green

много яко си изкарахме, радвам се че се видяхме - страхотни сте!

Ето едно линкченце : http://oktomvri2010.snimka.bg/friends/sreshta-v-borisovata-21-05 … 2011.594282.0.big

Приятно гледане   Crazy

Дължим специални благодарности на моделите  Heart Eyes и естествено - на нашия фотограф - Валъо, който доста бързо свали снимките, понеже знае колко сме нетърпеливи жените  Mr. Green

Желая лека вечер на всички и незнам дали казах, но в четвъртък и аз пуснах подаръка за моето бебче по пощата  Wink (аз съм от по-късно записалите се за подаръчетата)

Хайде - сладки сънища и още веднъж - ама мноогооо сте готиниии!!!!

# 413
Ради, на Вальо много специални благодарности за снимките  Hug Изтеглих си част от тях без позволение,ама ще ме прощава и без това го предупредих да не ми снима корема,а на всички снимки се виждат само корем и гърди хахахахаха  Mr. Green Милият,без него бяхме заникъде Simple Smile  Hug Heart Eyes

# 414
 Miss Fine знаеш ли че ние с теб се познаваме в действителност  Grinning даже сме комшийки в Плевен Joy
добре че качихте снимки да видя

# 415
Ох, размазах се от кеф....  Party

Много хубав, ползотворен, приятно натоварен ден беше... момичета, на всички една голяяяяяяяяяяяяяяма  Hug

Цвети, я гледай какви готЯни близнаци си имаш:

Mr. Green

Ради, много специални благодарности на фотографа!!!   bouquet

Хайде следващия път пак, че и другите да дойдат: Смехи, Писе, Скорпионче...

Ох, за малко да пропусна аз...  Blush

Честит имен ден на всички хубави Ленчета!!! Да са живи и здрави, много усмихнати и винаги красиви!

Лурдес, честит имен ден и на твоето малко момче!!! Нека расте усмихнат и весел!

Честити месечинки на всички бебчовци!!! Нека са палави, игриви и много добри деца!!! Специално на Радо Олев!  Hug Flutter

Барбалетка, сладващия път направо питай мамчетата кои са....  Party  newsm53

# 416
Благодаря на всички за пожеланията! Hug  bouquet

PartyА какви сте хубави, и мами и бебоци, браво, много искам и аз на среща! Mr. Green

# 417
  • София
Ради, твоят фотограф е недостижим, направил е страхотни професионални снимки - специални поздрави за желанието и таланта  Hug Ама те децата ни като са най-хубавите на планетата е ясно, че и снимките ще са страхотни  Mr. Green
Добавих и моите скромни снимчици в албумчето http://oktomvri2010.snimka.bg/friends/sreshta-v-borisovata-21-05 … 1.594282.23556605
Момичета, с вас денят ми беше пълен с готини емоции и настроение   261uu
И да знаете, че Краси е страхотен организатор  smile3521 Помисли за кариера в тази насока  Heart Eyes
Хайде да не протакаме много за следващият път, ами да се спретнем скоро и то - на биричка, искате ли? За Ади знам, че ще иска  smile3503
А Цвети е мнооого приятна, мила, готина мацка  newsm10 За Мишелка да не говорим - розов бонбон с готина шапка и слънчева усмивка  newsm32

Наде, не видях никакъв корем на снимките, много си хубава!

# 418
Мирче, пиши ме винаги в списъка с навитаците!  Whistling

Аз предлагам следващата срещичка да е при Писето. Хем биричка, хем ресторантче (кльопачка за гладниците като мен), хем готина атмосфера. Като пийнем и хапнем направо в парка да изразходим енергията...

Какво ще кажете, момичета? Simple Smile

Хайде сега лека нощ на всички! Отивам да си легна с надеждата да спя...  Tired

# 419
  • София
Аз казвам  newsm10 Нали и аз съм от гладниците  hahaha
Хем ще инспектираме кухнята, хем шефката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт