Отговори
# 435
  • София
Да се похваля влизам Simple Smile
Валенце се сдоби с 1 во зъбче Mr. Green

Мами някой ако иска да купи  по евтини памперси на Pampers   да пише на ЛС различни номера! 

# 436
  • Варна
Здравейте ,момичета!
Мдаа,днес е много пусто Simple SmileВсички са навън Party
И ние сега се прибрахме ,бяхме в една квартална градинка близо до нашия блок,имаше много деца ,всички бягаха ,викаха ,Павел и той се провикваше и смееше Flutter Laughing,беше най-малкото бебе там Crazy,раздадохме си играчките ,после малко по малко ги  събирахме Rolling Eyes.
Димяни честито ви зъбче!! Hug
Тини браво на малкия Алекс,проговори момчето HugЧестита месечинка!!     bouquetЧестито и на бебе Еми  ,бебе Катрин,бебе Марио !!      bouquet   bouquet
аз да питам , ще ползвате ли термочанти лятото и какви.аз  съм си взела на Бертонито, ама май няма да  върши мн работа , защото вършела работа за час, два и се оглеждам за някоя по- свястна.Предложения??????????
Аз пък си взех термос на  Canpol,обаче и той не върши абсолютно никаква работа Tired,така че и аз се интересувам.. искам да си имам Thinking
Нашия тати замина за Свети Влас за една седмица да работи ,пфф ..сега сме сами и хич не ми е добре Tired

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 21:08 от Velina_p

# 437
  • София
Моята чанта на количката е термо но не знам как работи Laughing
имам термо чантички на томи типи и съм доволна Peace

# 438
Тони, честито зъбче!!! Да ви е здравичко и беличко! Hug

Тини, страхотен подарък ти е направил Алекс за 7-мата си месечинка Heart Eyes Браво! Дано по-честичко го чуваш

# 439
Юхууу мами! Да ви се похваля снощи излизах на нощно парти за първи път от както родих Преска. Не спрях да танцувам и даже на сутринта установих, че съм свалила 1 кило от танците Laughing, но днес главата ми е #Crazy
В понеделник сме на сватба - вечерна и ще оставяме Преска на роднини, още от сега се притеснявам дали ще се грижат добре за нея. Май ще отскачам през час да я наглеждам, т.к. ресторанта, в който е мероприятието е близо до нас.
Още нямам количка Sad  А за екземите, който има Преска вече се чудя дали да не посетим някой хомеопат явно никакви мазила не помагат.
Vesi аз спрях да давам Деавит още преди месец, да ти кажа така или иначе все забравях да и го давам редовно.
tini_pini хайде честито, че си чула първато "мама". И Преска казва нещо като мама, но по скоро мисля, че не е обръщение към мен, а някаква форма на гняв LaughingКогато много се ядоса казва мамамамам. Така че не го признавам за обръщение към мен. Сега любимата и фраза е ба-ба.

# 440
  • Stavanger,Norway/ Varna
rorrr ти спомена,че ходиш на антицелулитни масажи във Варна. Може ли координати на лични  Praynig

# 441
Не можах да ви изчета. Че тия дни пак в движение.

Много хубава срещичка сте спретнали!  Hug

Вафи, 12-13 ще е малко.  Laughing Нико има едни 16 номер и едва ги набутвам.
Но повечето бебешки тук са с меки подметки. Аз такива и ще ползвам. Засега е бос само,
ама за навън лятото.

Брикси, и Нико като е разстроен и бълва едно разпокъсано ма-ма-ма.
Но за мен е напълно неосъзнато.

Аз пък снощи бях на индийска кухня с приятелки.
Прибрах се в 12 часа и как намирам нещата вкъщи - мъжа ми гледа филм, Нико спи в ръцете му и Мила до него. Това да ги сложи в легло и пр. хич не му е дошло на главата.  ooooh!

# 442
Привет момичета!
Честити месечинки! Даса живи и здрави много усмихнати!
Честит имен ден на вчерашните именици, малко на патерици  Embarassed Със здраве да си носите името!   bouquet
Димяничестито зъбче на Валето, белички и здравички да са всички!
Мами и дечица от снимките, страхотни сте всичките Hug
Страхотни подаръчета сте получили всички
Аз деавит отдавна не давам, малка му е фонтанелата.
Тини честито първо "мамо"  Heart Eyes
В петък за първи път яде каша и много му хареса.
За всички бебчета обичащи клавиатурите препоръчвам това: babysmash.com  Митко много му се кефи
Лека и спокойна вечер

# 443
"Това да ги сложи в легло и пр. хич не му е дошло на главата". Хи-хи, Milla Elaine и аз понякога съм изумена от това как не им идва на ум на мъжете какво е правилно. Преди ден пак бях оставила Преска с мъжът ми за час и като се върнах заварих бебка почти без дрехи оставена на широко отворени прозорци и врата, в смисъл на течение. Мъжът ми решил, че и е ужасноооо горещо и така да се каже да я разхлади, ако се бях забавила още малко сигурно щеше вече да е замръзнала.

# 444
  • София
Пашик, как ви завидях за ролеритееее.... И аз искам, и кънки на лед искам да опитам ама ме е шубе  hahaha Много сте хубави, а мама е като манекенка  Mr. Green

Веси, спряхме вит. Д в края на април. Фонтанелата на Ева е мъничка.

Тини, ще ползвам термочанта на Tommee Tippee, ама ако твоята съседка сетра ми се сети че обеща да ми я изпрати  hahaha Хей, тоя Алекс какво хубаво подаръче ти е спретнаааллл  Heart Eyes

Тони, честито зъбче  tooth

Ние с Ева цял ден бяхме в Младост на гости на приятелката ми и млечната и сестричка. Изкарахме си страхотно, а сега съм като прекопала 16 декара  hahaha  Joy

# 445
Браво за срещата! Наде виждаш ми се поотслабнала. Много хубави деца си отглеждате Heart Eyes

Пашик, страхотно изглеждаш, а малката Симона е голям бонбон. И хубава кака си имате, абе изобщо, правете повече деца, добре ви се получават.  Laughing

Подаръка след празника ще го пратя. Утре ще направя трети опит да обясня на Симона, че не го купуваме за нея или просто ще отида сама.  Whistling Всичко, което се носи вкъщи като подаръци, независимо за кого е всъщност, Е за Симона. Вчера свалихме проходилката за да слагаме Радо в нея и познайте, кой пръв я разходи из апартамента.  Wink Е, как се навря там незнам, ама зор да е тя. А, аз като ви чета как водите децата да избират подаръчетата, викам дай да взема Симона с мен, хем ще й е интересно, хем ще правим нещо сами двечките, хем да изберем подарък. Е, два пъти пробвах, и двата пъти през целия път обяснявам, че е за друго детенце и вкъщи реееев, къде МИ е подаръка.  ooooh! И след час вече не й е интересен, поне да си играеше с тях, но затова пък Радо намаза.  Party

Бобче, настанявала съм колеги в "Одесос" преди 2-3 години и е голямо дърво. Надявам се да има промяна, но си беше соц тогава, както и "черно море". А цените им никак не са евтини. Релакса е на същото място, там сме наемали за приятели и винаги са били доволни. Ако искаш го разгледай.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 23:14 от БебОле

# 446
   Здравейте!
 Много сте хубави мами и бебчета!Много ми е мъчно,че неможах да дойда  Sad,но пък кой знае и кога пак ще си имаме тати!То пък за 2 дни,първият ден Цвети се съдра да реве от бъща си,на втория свикна,а на третия му казахме чао.И това ще се повтаря и повтаря при всяко негово идване  Sad!
 Ако ви кажа пък аз каква я надробих.....Обадиха ми се за работа и аз отидох с чантата за лаптоп на мъжа ми.И сега сядам да чертая и о УЖАС,чертежите (единствените) са останали в чантата.И му се обадих да намира начин да ми ги прати че ще умра,как ще обяснявам къде са  Embarassed.Нали много време ще имам за работа,ами и едно такова забавяне е пагубно за мен,после ще има безсънни нощи за справяне със сроковете...
 И аз поръчах проходилка на Цвети,вчера дойде,много и се кефи.Малко да имам поне 10 минути сутрин,че да оправям Весела.Много трудна и искаща цялото ми внимание започна да става Цвети,Весела също трудно си дава териториите,абе незнам просто.Добре,че Алек свърши училище да помага детето.
  А и в сряда през ноща ще посрещам Свеки от Щатско.Жената е преритала да ходи по доктори,че е зле с кръста и краката,да не си помисли някой че заради мен  си идва да помага с децата.Ма няма такова нещо,по-скоро аз на нея ще трябва да помагам с доктори и т.н.

# 447
Съни, убиваш ме просто. Незнам колко организиран човек трябва да си, за да се справяш с всичко. Евала!

Аз скоро май не съм пускала снимки, та реших да пусна, въпреки, че със ФБ малко се обезсмисля тази работа. Но, ако има някой, който ме няма във ФБ, ето малко нови снимки от нас всичките, тамън и проходилката да видите, кой и как я ползва.  Laughing

# 448
И последно се включвам да ви споделя какво четох сега  Joy

Направо тук го паствам:

КРАСУТА

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!