Отговори
# 480
Ани, много гушки! Дано вече се свършва беее! Ужас!

И Симеон 2 дни е  Т. Не е постоянно така, но си вдига 37.2-6С ooooh! . Ще видим днес дали ще има. Дано да няма! Praynig

Бърди, като чуя "от зъбите е" и лошо ми става... Такива ужасяващи неща съм чела като следствие на решението на лекар, че е "от зъбите" ooooh!

# 481
Добро утро!   bouquet
Честита месечинка на Монката, да расте здраво и винаги усмихнато дете!
Честити месечинки и на Иван, Тереза и Ния, да са живички и здравички и да радват мама и тате!   bouquet
Честит ден на славянската писменост!
Краси, ЧРД на свеки, дано повече не ти дава поводи да ни се оплакваш!  Peace Ама каква почерпка си постнала направо ми потекоха лигите. И аз се чудех къде изчезна Ифома, прибра ли се техният тати?  newsm78
Оле много са сладки Симона и Радо, пу-пу
Аник бързо да се оправя Ники, и аз бих се консултирала с лекар.  Peace  Hug
Смехи къде се изгубихте с Йоанка? Имаме нужда от ново въпросче, че нещо замря темата  Laughing
Много слънчев и хубав ден ви пожелавам!   bouquet

# 482
  • София
Добро утро, мацки и бебчета  Hug

Краси, честита месечинка на сладкото ти момченце! Честити месечинки и на другите бебочета!

Аничка, много гуш и от мен  Hug  Hug  Hug Аз бих дала Калпол или каквото имам под ръка, за да му махна поне болката във венчето и Т. Не мога да го гледам как се мъчи милото  Sad Да си расте там каквото е тръгнало, но да не ми го боли детенце!Хайде дано днес вече избие зъбчето, да има малко почивка преди следващото за Никенцето  Praynig
Дадох си помпата назаем и ще гледам да си я прибера, че явно и нас това ни чака......

Ние с Евенце след малко излизаме преди да е станало горещо.

# 483
Ани HugИ Ник имаше сополки преди да му избие зъбчето, аз пръсках физиологичен разтвор, после го обръщах по коремче и те сополките започват да се стичат, после дърпах с помпата и готово. Дано ви избие най-накрая пустото зъбче.
Момочета, аз съм много зле, нервичките ми са изопнати до краен предел #Cussing outОмръзна ми от това хранене, първо опитвам да кърмя, после цедя и давам остатъка от бутилката, ама това е един безкраен процес и няма край. Знам, че всички ще кажете, че трябва да го оставя до следващото хранене, но не мога, изпадам в паника като видя, че е изпил примерно 40 мл. Мъжа ми казва, че аз съм го научила така с кърменето на поискване. Изобщо винаги аз съм виновна за всичко. Аз съм лоша майка осъзнавам го, но всичко е заради страха ми. Той сега едва наддава след всичките ми усилия и терзания, а ако го оставя със сигурност ще дръпне назад.

# 484
Честити месечинки на всички бебоци.
И на нас ни избива 5-то зъбче,но няма температура само е малко по раздразнителен от обикновенно.
Честит 24-ти май.  bouquet

# 485
  • София
Флъфи, колко тежи Ник?
Трябва да се пребориш със себе си и да го оставиш да хапва колкото иска, наложи си да издържиш само 2 или 3 дни, не повече. Стисни зъби и просто виж как ще тръгнат нещата.
Злояди деца има, но злояди бебета?

# 486
Честит 24-ти май!
Честита месечинка на Симеончо, Тереза, Иван и Ния!

# 487
Флъфи каква лоша майка си? я не приказвай такива работи, много добре си го гледаш детето  Peace не знам колко не наддава, че съм изпуснала, ама и синът ми беше по-слабичък и сега даже е така - закусва по два пъти и е слаб като щека.

# 488
Ани, на същия хал сме. На Нико му пробиват 3 зъба. #Crazy
Единия  почти готов, но другите два сега излизат. Сополи има яко и то.
Пръскам, ама не помага особено. И кашлица има дори. От време на време е топъл,
ама не е висока и не меря. Като цяло си е ок обаче, само мрънка и реве повече.

# 489
  • София
След като баткото се върна болен от Варна точно оздравя и малката ми е спополива от предната нощ, тази сутрин вдигна температура, но после я свали, носът я дразни ужасно много и спим по 5 минути.. Ни ми се чете ни ми се пише Confused

# 490
И аз точно това мислех да пиша - май има някакъв вирус, защото и баткото е със страшни сополи и сега и Мина има и точно така се дави през нощта и малко Т имаше сутринта... аз поне съм сигурна че не ни избиват зъби, защото последният излезе преди седмица и очаквам малко почивка преди следващия.

# 491
Флъфи лоша майка е тази която си зарязва детето а ти не си такава. Бориш се за доброто на бебенцето си, което означава, че си по добра от много други.

И нас ни мъчат зъбките. Днес е много кисела, явно и избива второто зъбче ама не дава да я пипнеш по устата, даже не яде добре сутринта и най очудващото, че не си иска бибата при условие, че не се разделя с нея. А със съполките е ужас не дава грам да се приближиш до носа и веднага те хваща, че искаш да и бъркаш в носа и почва едно пищене въртене, голяма истерия.

# 492
Момичета, благодаря ви, винаги ми олеква като споделя с вас.  Hug
Бърди, Саманта, Ник тежи 7,5 кг, бори се за приза най-кльощавия октомврийски бебок.
Wafi, и Ник така реве като му чистя нослето и баща му все ми се кара, че го разревавам.
Бебз, никак не ти е лесно на теб с две дечица, а сега и болни Hug

# 493
  • Русе
Здравейте мамчета и сладки бебчета  Hug
Първо да честитя месечинките и рождените дни   bouquet Hug
Ние се завърнахме от Варна ,много ни хареса и града и морската градина,направихме си страхотна разходка из градината и по плажа ,направихме и снимки на бебо ,абе направо не ми се трагваше
Веси на нас ни казаха че Деавита се давал до 1 година ,ама аз отвреме на време го забравям
Страхотна срещичка е имало на малките сладки софиянчета ,чак ми се прииска и ние да сме там

# 494
  • София
Флъфчееее, я не се излагай, 7 кила и половина кльощаво бебе!  Shocked Ти направо ме уби, сериозно  Laughing Мая преди седмица беше 7600, като през последния месец тези килограми не са мръднали - толкова беше на 6 месеца и 10тина дни, толкова е и на 7 месеца и 10тина дни.
И да ти кажа, ама грам притеснения нямам, хич никакви. Яде колкото й се яде и това е.
Кльощаво й било бебето, ама ех, пусти шамарииии, че си ми далече  Laughing Laughing
Успокой се, Флъф, сериозно ти казвам, стресирала си се безобразно без да имаш абсолютно никакво основание! Че и лоша майка била на всичкото отгоре! Я по-оптимистично, както каза моята лекарка, екстра са си децата!

Общи условия

Активация на акаунт