Отговори
# 375
Marvelous, ама как пък и двете с теб точно на 15.10. родихме бебета Ева.  Laughing

# 376
  • Бургас / Св. Влас
Ххаха Ноел съдба му викам аз на това Hug

# 377
Добър ден!   bouquet
Хипо много се радвам, че ви е харесал подаръка, а пожеланията са от все сърце  Hug
Бобче дано с това е приключила каръшката серия  Praynig
Над бързо възстановяване на баткото   bouquet
Още щях да пиша, ама малкия е невъзможен, а и се стягаме за бал.
Честити месечинки, да са живи и здрави!
Спокойна вечер   bouquet

# 378
Софийски мамита и гости на София, утре среща в Борисовата градина на езерото Ариана в 13-13.30 часа. Хайде малко на разходка с бебешоци! Simple Smile

Пишете кой ще идва, да знаем кого да чакаме.   Peace Hug

# 379
И нашето подаръче го изпратихме вече  Party Пък аз заплес ooooh! не съм си дала телефона - 0888 398399

# 380
Да ви се похваля, най-накрая се запознах с мама и бебе от квартала  Heart Eyes, супер щастлива съм. И познайте, бебето е октомврийче  Mr. Green.

Фата, на нас диетата много ни помогна, а като спрях да кърмя напълно се оправихме  Rolling Eyes. Останаха ни няколко пъпчици по лицето, но се махнаха като спрях витамин Д-то и тук там по някое лишейче се появява, но те уж са от сухата кожа. Хомеопатията не знам колко е повлиала, ние пихме само 3 дни от едно лекарство и това беше.

# 381
Ние бяхме на конс. днес. Качил е 300гр, ама с напишнан памперс Crazy и 1см.

Хайде утре в Борисовата!

# 382
Орхидейке, виждам че сте овладели екземата. Дано наистина е от това, което мислите.
Мила също в момента няма почти никаква следа от екзема, но това е от сезона.
По това време се изчиства. И септември ще почнат първите признаци и така цяла зима.  Tired

И двете деца са много сополиви и кашлят. На Нико му излязоха още два зъба.
Голямо мрънкане пада и сега спим двамата пак. Каката до нас в бебешкото легло свита.  Laughing

Нико вече пълзи добре, изправя се на коленца и се пробва и на крака, но
голямо удряне на глави пада. Днес на бебешкия курс имаше басейн с огромни, надуваеми топки.
Ей, няма такъв кеф. Гони ги, хвърля се по тях, много му хареса отново.

Аз съм супер заета, остават ни малко време до тръгване и имаме един куп неща да правим.
Утре обаче се отдавам на шопинг и после вечеря с приятелки, че имам нужда от почивка малко.

Бобче, ти кога си във Варна?

Наде, дано всичко се оправи и с вас. Как е момченцето ти?

# 383
Хайде сега да се поразпиша и аз за днес.

Смехи, Саманта,  Hug  bouquet Аз също видях Аник-а  Mr. Green ама и Саманта видях също...  Heart Eyes Смехи, жалко, че не сме се засякли. Кой знае къде съм бляла и в кой камък съм гледала да не обърна количката.  Laughing Дано утре успеете да дойдете в Борисовата.

Краси, браво на Монката! Добре е напълнил памперса значи...

И аз всеки ден надничам в пощенската кутия да видя известието, ама само сметки ми пращат значи... Иххх....

Бобче, не знам какво да ти кажа, че да спрат всичките тези несгоди... Направо не е за вярване, но много силно се надявам, че ще свършат много скоро!!!  Hug

Хайде, до утре (дано повече мамита успеят да дойдат). Аз мисля да взема одеалце, че да можем да полегнем на някоя полянка.  Peace  Party

# 384
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мила, края на юни, за около 10 дена.ако пък имаме късмет хамалогията с мъжо да приключи на 30ти, ще останем до края на юли, ако не ще пътувам за Сърбия като направя на Мила паспорта  Rolling Eyes

# 385
Наденце, на Коко много ще му хареса в сандански тука времето е страхотно. да му приготвиш бански  Hug че е страшна жега!
Ооо да вметна, има тема за поръчване на кърмачеки одежди, срока е до 31.05, така че - да действамеееееее  Party  Party

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=585525.0

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 00:31 от didanka

# 386
Мила, уж открихме от какво е, но да видим по-натам какво ще става.

Да не ангажирам мамите, които се занимават с темата, качих една анкета в един сайт "Как спят най-често вашите бебчета?".

# 387
bob4enka вече ходих при Бакърджиев, наистина го хвалят, но на нас не ни помогна.
Хипо мазах и с Ойлатум 10 дни-ефект нулев, въобще отчаяла съм се вече. Днес бяхме и при друг доктор, той ни изписа една торба с мазила...
Аз днес цял ден бях без бебка(оставих я на мъжо) и направих такъв шопинг по магазините, многооо ми се вдига настроението като похарча някой лев Laughing Като се върнах в къщи таткото беше капнал от умора, хи-хи, Преска направо му е взела силичките.

# 388
Бобче,направо настръхнах като те четох!Стига вече деее!Стискам палци да няма проблеми и скоро този ужас да приключи! Praynig

ТЕзи каши на Ганчев директно ли се дават, или се топлят и разреждат с нещо? ДА взема такива на Гого за почивката, че там няма къде да топля и приготвям пюрета.
на Ганчев има  готови каши и в бурканче и в пластмасови опаковки.Днес дадох бисквитена в бурканче и много я хареса.Давам такива и на ХИП,за навън са ми много удобни!Не се топлят,отваряш и даваш. Peace
Изключително доволна съм от пюретат на Babylove ot DM.Вече само от тях ще вземам за редуване с домашните.Купих и йогурти ,но не съм ги пробвала още.Имат едно тиквичка и картоф,малката го изяжда с охота и не са им прекалено скъпи.От Хипа ми писна да хвърлям ,повече няма да купувам,освен някое плодово.На Ганчев харесахме само плодовите и кашите в бурканче.
Бебка прояде солети (от кака си ) ,е аз й дадох де каката не прави нищо без да ме пита.Но на малката й харесаха,едничка я смука и дъвка и се занимава 10мин. Heart Eyes
Марвелъс,еее чаках да се похвалиш.Нищо скоро ще се разкрасите още повече! Peace Hug  Много дълга Евичка  Crazy
И аз ще пращам другата седмица подаръчето ,с каката много детайлно го опаковахме сами с голям мерак,изработихме собственоръчно картичката и нямам търпение да го пратя вече!Мамата да чака  Heart Eyes   Като се замисля и аз май ще се ослушвам за подаръче!То една седмица остана! Blush

Лека нощ ,мами!

# 389
Утре и аз ще дойда в Борисовата, аз мисля от сутринта да съм там  Peace Днес бяхме в Южния парк и после в парка Заимов. Само се взирам в мамите да разпозная някоя от нас  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт