Clinique

• 80 517
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Мерси Grinning Но аз питам за София Simple Smile

# 121
   На Витошка има.Не помня номера....(60 и нещо,може би..... newsm78 ).

# 122
Получих страшна алергия от Clinique... не стават... още не мога да си оправя кожата... newsm11

# 123
AQUА, Clinique  има в специализрания магазин на бул. Витоша, в Дъглас, в Сефора, преди имаше и в Бюти Зоун, скоро не съм влизала и не знам дали има още.
Ако не се лъжа май съм ги виждала и в Прити Шоп.
За София става въпрос.  Peace
Аз лично предпочитам да пазарувам в магазина на Витошка, там вече ме познават консултантките, имам си карта, винаги покупката ми е съпроводена от мнгого мостри и подаръци, внимателни и вежливи са, без да досаждат, харесва ми макар и за 15 мин. да се чувствам обгрижвана  Simple Smile
Аз съм доволна от от този бранд и ползвам продуктите им от основно почистване и грижа за кожата, до декоративна козметика, само спиралите и парфюмите им не ми допадат.
Имам чувствителна кожа и избрах този бранд след много проби и непоносимост, реалции и възпаления при опитите ми с други.
Но разбира се, всичко е индивидуално, аз например се обривам от Виши, нищо че има статут на медицинска козметика с хипоалергенен характер Confused
Затова е хубаво човек първо да проба мострички и тогава да спе спре на покупка.

# 124
  • Варна
Здравейте момичета, нахлувам с въпрос - знаете ли сайт с онлайн продажби на продукти на клиник с доставка до България?

# 125
Vian , Селма , благодаря ви за отговорите Simple Smile

# 126
  • София
Здравейте момичета, нахлувам с въпрос - знаете ли сайт с онлайн продажби на продукти на клиник с доставка до България?
Ягодката,но още съм в чуденка как стои въпросът с митата и доставките,най-добре ако реших да поръчваш от него се поинтересувай колко ще ти излезне,дали ще има начислено мито и.т.н
http://oth.strawberrynet.com/main.aspx?region=OTHERS

# 127
Получих страшна алергия от Clinique... не стават... още не мога да си оправя кожата... newsm11

И аз така, но по принцип съм си със чувствителна кожа и същите неща ми ги причиняват и много по-скъпите продукти.

# 128
Привет и от мен. Май се очертавам от феновете на марката. До тук ползвах спиралата Clinique High Impact Mascara Black, сенки за очи и това бижу:

http://www.strawberrynet.com/skincare/clinique/all-about-eye-ser … ng/104889/#DETAIL

Plamache_, всичките ми покупки са от Strawberrynet, но напоследък наистина някои от поръчките отиват на митница. Прегледай темата за ягодка   bouquet

# 129
  • Варна

Tierra, *Bubble*   благодаря ви ! Hug

# 130
Привет на всички! Много ще съм благодарна, ако ми помогнете с вашето мнение! Simple Smile Преди месец купих Perfectly Real Makeup - Teint réalité parfaite на Clinique, от една парфюмерия в Бургас, но съм ужасно разочарована! Мирише на мухъл и гранясало....отидох в магазина да го върна, макар че срокът му на годност е до 12.2012г. Отношението на продавачките беше повече от лошо....опитаха се да ме убедят, че всички фон дю тени и кремове на марката миришели така и не искаха да ми го сменят или заменят! Ползвала съм и Superfit na Clinique, както и крем пудрата, които съм убедена че не миришеха така! Или не е съхраняван правилно от магазина или не знам! Възможно ли е според вас да мирише така един хубав и качествен фон дю тен......консистенцията му също е разредена сякаш.....Просто съм потресена от отношението към клиентите и към марката, която продават! Благодаря предварително! Simple Smile
P.S. tozi Perfectly nqma nikakuv SPF nali?

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 20:56 от facito

# 131
Аз се сдобих с ол ъбаут айс -околоочен и йут сърдж-за лице крем-миришат ужасно и на гранясало ноо познвачките ме убедиха че така си миришат понеже са парфюмно фрии-дано и при теб така се окаже! Peace

# 132
Аз се сдобих с ол ъбаут айс -околоочен и йут сърдж-за лице крем-миришат ужасно и на гранясало ноо познвачките ме убедиха че така си миришат понеже са парфюмно фрии-дано и при теб така се окаже! Peace

Ох, благодаря!Аз на продавачките изобщо не им вярвам, просто защото не им се занимава с рекламации.....но знам ли......при положение, че предишните не са имали този мирис...... Simple Smile Ще си го ползвам явно така, макар че ми се убива всякакво желание.......Благодаря за отговора! Simple Smile

# 133
  • Варна
facito, продуктите не са парфюмирани. На мен ми миришат добре. Наистина нямат аромат, но това за мен е плюс. Миризмата им е по - скоро медицинска. Напомня ми на дерматичните унгвенти. Не изключвам и обстоятелството на неправилно съхранение. Може и така да е. Един Супердефенс ми беше доста застоял и придоби такава миризма. 

# 134
  • София
И да не е много застоял започва да мирише неприятно. Все пак се надявам, че не е развален, нали му дават срок на годност две години след отварянето. Аз продължавам да съм доволна от youth surge spf 15. За очите ползвам repairwear, а от скоро имам и крема за лице Turnaround. Отзиви за него трудно мога да дам, защото предполагам, че зимата интензивно ще го ползвам, но сестра ми много го хвали и е доволна. Бих казала, че е по-приятен като консистенция от концентрата. Не знам по каква причина са спрели да го внасят.

Общи условия

Активация на акаунт