ФДТ и база за грим и перфектен тен - 12

• 88 714
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
фон дьо тенът ми идва тъмен и ще се наложи да си купя по светъл номер , та въпросът ми е ще бъде ли проблем да го оставя за 2 - 3 месеца във фладилника ?? newsm78 newsm78 дали ще се развали , а не ми се изхвърля защото не е от най- евтините (на естии лаудер дабъл уеар е) пък така или иначе ще ми потрябва този цвят след време. Освен това не ми се занимава да го смесвам с по светъл номер искам като си взема да си слагам и да не се занимавам със примесване на цветове
Ти си добре - аз моят си го взех преди 2 месеца и ми е по-тъмен, но срока му на годност изтича края на януари 2011г., за да го пазя за по-натам Confused .. Взех го с перспективата да го измажа дотогава, а нямаше откъде да си го купя с по-дълъг срок на годност - фдт е на CARGO и го продават само в Сефора и всички бяха с такава годност .. Бях понатрупала тен и изведнъж падна и ми е тъмен - предварително си бях взела да пробвам по-светъл цвят, но придобивайки тен ми стоеше светъл и взех по-тъмния, сега е обратното ..
Та в тази връзка ще ми препоръчате ли качествен фдт - за мазна кожа, склонна към лъщене, да се осеща лек на лицето, да е среднопокривен,..   (на Ести Лаудер кой е най-подходящ  newsm78).. Предпочитам по-кремообразна консистенция, не да е течен  Mr. Green

# 571
Мацки, дайте линк към въпросния фон дьо тен на Гош, че нещо се пообърках  Crazy Четох назад четох.... но не ми се изясни каква му е цената и как изглежда, от къде го поръчвате също?

# 572
  • Blondeville
elhi4ka, на Estee Lauder бих ти препоръчала този :

http://www.esteelauder.com/product/643/3542/Product-Catalog/Make … SPF-10/index.tmpl

Траен, но същевременно много лек, тенът с него е свеж и натурален, стои много естествено, контролира омазняването.
Казваш, че предпочиташ по-кремообразна консистенция, но комбинираните към мазни кожи понасят по-добре по-флуидни консистенции, кремообразните идват тежки и могат да засилят лъщенето.
 Hug

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 19:41 от blondie_anna

# 573
Мацки, дайте линк към въпросния фон дьо тен на Гош, че нещо се пообърках  Crazy Четох назад четох.... но не ми се изясни каква му е цената и как изглежда, от къде го поръчвате също?
За Gosh Natural Touch иде реч Peace Не мога да дам линк към сайта, от който поръчват момичетата, защото излиза като рекламен спам, но цената му е към 20 лв.

Аз утре ще направя втори опит да го открия по магазините, дано ме изтърпят продавачките Blush

# 574
blondie_anna  Hug, мисля, че трябва да го тествам скоро, това е много хитов продукт  Laughing  Crazy

Казваш, че предпочиташ по-кремообразна консистенция, но комбинираните към мазни кожи понасят по-добре по-флуидни консистенции, кремообразните идват тежки и могат да засилят лъщенето.
Откакто почнах да не ползвам флуид/ крем под фдт, положението се оправи  Peace и претенциите ми към фдт малко спаднаха - състоянието на кожата ми се подобри, и лъщенето го няма, както преди (не виждам ефект да слагам нещо, което не ми се отразява добре, само, защото е направено с висшата цел -"да помага" Mr. Green..)..
А по-креообразната формула на фдт по- ми допада, какъвто е този на CARGO - много ми харесва как се държи, лекотата и това, че не ми запушва порите, отмива се прекрасно, самата аз не усещам, че нося фдт, нанася се лесно ..  newsm78 януари мога да си взема по-светлия цвят (като сменят годността им  Mr. Green)!

Очаквам и други предложения!

# 575
  • Blondeville
elhi4ka, важното е да си откриеш най-подходящата лично за теб консистенция, общите правила и положения винаги си имат изключения  Hug
Пробвай и този на Estee Lauder, поискай мостричка, тя ще стигне за поне 2, 3 нанасяния, и ще можеш да прецениш.
А на теб само в Т-зоната ли ти лъщи кожата? Как я чувстваш на бузите?
Ето и още един вариант от Lancome :

http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/makeup/complexion/foundations/t … y-mat-010062.aspx

# 576
  • Blondeville
elhi4ka, ако ти е тъмен този ФДТ, който си взела лятото, можеш да го смесиш с бяла база за фдт при нанасянето и така да гo изсветлиш една идея. Или пък върху ФДТ да слагаш лека светла пудра( не много покривна). Успех!
 Hug

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 22:22 от blondie_anna

# 577
  • София
Доволни ли сте от най-новия ДФТ на Max Factor,аз не... Simple Smile

# 578
Въпросния Гош или Лореал тру мач от първа страница? Какво ще кажете?  Laughing
С мазна кожа съм с несъвършенства, искам хем лесно нанасящ се, хем покривен, хем лек, хем да стои естествено  Laughing май много искам  Sad

# 579
За Гош писаха, че не е много покривен, по-скоро е за изравняване на тена, отколкото за скриване на петна и белези newsm78 Затова и аз искам да го пробвам преди да купя, че последните години си завъдих доста петънца и лунички и може да не ми е особено подходящ ooooh! За Тру мач нищо не знам, отдавна не си купувам нищо на Лореал Naughty

# 580
  • София

Та в тази връзка ще ми препоръчате ли качествен фдт - за мазна кожа, склонна към лъщене, да се осеща лек на лицето, да е среднопокривен,..   (на Ести Лаудер кой е най-подходящ  newsm78).. Предпочитам по-кремообразна консистенция, не да е течен  Mr. Green

Аз съм по-скоро със смесена кожа,но в Т зоната много лъщя ooooh! Доволна съм от double wear на Estee,обаче не този който е показала blondie_anna ,а другия,който е една идея по-покривен
http://www.esteelauder.com/product/643/3894/Product-Catalog/Make … SPF-10/index.tmpl

# 581
Пух, а може ли на лични да ми дадеш сайта от , който си поръчвате Гош, че много искам и осножата за грим и фон дьо тена да си поръчам. Благодаря.

# 582
Хриси, много благодаря. Намерих сайта и аз ще си поръчам да пробвам Гош, а също и по основата му се запалих. До сега по  принцип никога не съм ползвала основа за грим. Единствено не знам как ще се ориентирам за цвета. Аз съм със светла кожа. Ако някой е с такава и ползва този на Гош , да сподели кой цвят си е взела.
Понеже съм последно писала си позволих да се редактирам, за да добавя питане за нещата на Гош.И аз се спрях на 32 или 48, от писането на Миленченцету и Джан, и Пух. Притеснява ме да не ми е много пък светъл този 32 номер, а пък този другия тъмен. Така като гледах тена на Миленченцету, май и моя е в тая гама и май е по добре да заложа на 48 номер? КАкво ще ме посъветвате, момичета? Не искам да изглеждам супер бяла и бледа. И искам и от основата за грим, но се чудя на Лумен или на Гош да пробвам. На Гош не пише за каква кожа са, но Джейн ти май спомена , че тази дето се води Праскова е май по добре. И моята кожа е смесена. Че и аз правя едни врътки, поръчвам на името на кака , тя после ще ми ги носи тука като идва след месец, луда работа. Но много се зарибих по тоя Гош и го искааааааааааааааам Laughing

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 15:37 от bambi2009

# 583
  • варна
здравейте на всички!и аз се зарибих за фон дьо тена на gosh,и си го купих.за качествата му подробно е писала diane(извини ме,ако бъркам).подкрепям я,напълно!лек,незабележим,идеално изглажда,около 6 часа не лъснах,въпреки супер мазната ми кожа(е, с малко пудричка де) , но до вечерта цялото ми лице се обрина!както от продуктите на clarins при мен.затова бързам да звъня със звънчето първо да пробвате,преди да купите!а и още нещо-малко неприятна миризма има.разбира се,ако не се бях обринала миризмата щях да я преглътна,защото бие по качества супер известни марки!за варна-има го на колхозния,парфюмерия,,мари,,

# 584
Тази миризма да не е от изтичащ/изтекъл срок на годност? Аз наскоро си отворих един забравен ФДТ и супер неприятно ми замириса, а това би обяснило и обриването newsm78

Общи условия

Активация на акаунт