А кашата, която съм купила, се оказа, че е за шише, не за паничка с лъжичка, та много не се тачи, но сума пари съм дала, ще си я яде
. Давам и банан и череши, много са вкусни ама само на мен.Крис ги хапва ама не си отваря устата и да чака за още, все му тая дали ще яде тази вкустоя или не.И все пак не съм се отказала давам пюрета и все се надявам че ще си отваря устата и да чака да му дам следващата лъжица 

/. Общо взето добре върви детето, даже малко повечко сме качили -1, 300 за месец и седмица. Но пък преди това с проблемите дето ги имахме имахме месец само 200+, така че сега си мисля, че с това сме компенсирали просто. Сега ядем 6*150мл вода +5 АМ. Биха ни и две ваксини. Толкова да ме е страх от тях. Ние и покрай болестите до вчера бяхме само с хепатитната след родилно, но докторът беше "безмилостен" и вчера сложи направо две Synflorix и infanrix. Запасих се с панадол и ефералган на свещички, ама за сега всичко е нормално. 
ама когато педито каже тогава - тя го следи за тези работи. 

. Много кофти така като не мога да се доверя на тая наща педи. Вчера малчо вдигна температура от ваксините и баща му търча до аптеката през нощите за Панадол. До сега не беше вдигал Т, но този път май двете наведнъж му дойдоха множко. Трябваше аз да си се запася с едно панадолче ,ама нали умната педиатърка ми вика "спокойно бе, мила няяяма да вдигне!"През нощта като го взех, милият гореше целият. Сега се чудя дали въобще да й звъня за тези изследвания или направо да ходя при друг педиатър и той да ми ги прави.
Като се прибра мъжо от работа и му казах, първо не реагираше, но като го чу в следващия момент много се смя и той, че наистина си звучи сякаш ми се оплаква..на мама лиглъото