Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 86-та тема

• 161 156
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Чудесни сте  - както винаги!!!Отдавна не съм пускала снимки ,но гледам че най-редовните не пропускат - поздравления,вие наистина сте неуморни!!!От мен:
кокосови снежни топки

бърза торта Гараш

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 15:48 от poxy 80

# 676
  • Варна
Правих сладкиша с овесени ядки на сладка хапка. Определено не е нашия сладкиш. Сега трябва сама да си го ям, а съм на диета Sick
За начинаещите кулинарки, ако тук има такива, - запасете се с много кисело мляко. Аз слизах до магазина да купувам, че две кофички не ми стигнаха.

Правих и Тутманика на мама на Лабрекс. Мммм, ями. Пръстите да си оближеш. Аз само се облизвах отстрани, тъй като съм на диета.
Благодаря ти, Лабрекс!  bouquet
Кухнята ти много се харесва на моето семейство

# 677
  • Варна
Може ли рецептата за вишневия пай тина-рина , Praynig
poxy 80, бързата торта Гараш изглежда много съблазнително Flutter

# 678
Може ли рецептата за вишневия пай тина-рина , Praynig

Заповядай!  bouquet

Правих и Тутманика на мама на Лабрекс. Мммм, ями. Пръстите да си оближеш. Аз само се облизвах отстрани, тъй като съм на диета.
Благодаря ти, Лабрекс!  bouquet
Кухнята ти много се харесва на моето семейство

Emmilly,   да ви е сладко, много се радвам!  bouquet

# 679
За обяд една бърза супа с тиквички

# 680
labrex, този вишнев пай дали е подобен на вкус като онзи лесния сладкиш без яйца на Рени?
Може ли рецептата за сладкиша с извара  Flutter?

# 681

labrex, този вишнев пай дали е подобен на вкус като онзи лесния сладкиш без яйца на Рени?
Може ли рецептата за сладкиша с извара  Flutter?

Marieta, от неговата група е, много е вкусен с вишните. Heart Eyes А за сладкиш с извара, предполагам питаш за този, който lu4a е правила - Käse Kuchen Фантазия. Така, както е дала линка, трябва да е той, поне аз така го схванах, само е сложила отгоре плодове. Peace

# 682
В нас за вечеря - чудните хрупкаво златисти кюфтета от тиквички на Лабрекс
с млечно майонезен сос

и малко мезета , приготвени от мъжа ми -

# 683
Вечерята..

Uploaded with ImageShack.us
 Моя измишльотина с пилешко, картофки и чеснов сос от майонеза и кис. мляко.. сложих и малко бадемчета за аромат..   chef  chef  chef

# 684
Правих сладкиша с овесени ядки на сладка хапка. Определено не е нашия сладкиш. Сега трябва сама да си го ям, а съм на диета Sick
За начинаещите кулинарки, ако тук има такива, - запасете се с много кисело мляко. Аз слизах до магазина да купувам, че две кофички не ми стигнаха.

някой знае ли за кой сладкиш говори Емили newsm78
може ли линк, явно съм пропуснала рецептата

# 685
# 686
някой знае ли за кой сладкиш говори Емили newsm78
може ли линк, явно съм пропуснала рецептата

Торта "Мюсли"  bouquet

# 687

Здравейте момичета,
чета ви почти всяка вечер , но не стигам до компа, за да коментирам.
Готвя почти всяка вечер иначе пък  всяка вечер ядем  Mr. Green , но до снимки не стигам!

Няма да ви изброявам, защото всички показвате невероятни вкуснотии.   bouquet

торта херцогиня Лоиза ( без брашно ) за деня на таткото.

Уж гледах внимателно, но ако съм пропуснала, моля и аз за рецептата  Praynig

ето и малко снимки от днес :
тиква от баба:

тиквата и нейните роднини, но вече опечени:

катми:

солени хапки , от катмите:

крем карамел :

и масата : 

извинявам се за дългия пост  Blush .
лека и спокойна вечер на всички   bouquet

# 688
Angellove  много ми хареса тортата ти и моля за рецептата , аз редовно следя темата и си окрадвам по някоя рецепта и в къщи много са доволни. На всички кулинар ки отличен за апетитните снимки newsm10 newsm10 newsm10

# 689
Оф ще си забраня да влизам (ама сама не си вярвам  Mr. Green) ами толкова изкушения добре че не ми се лепи нищо от това което хапвам.
GlitzyWrites изглежда вкусно.
Angellove както винаги съ направила нещо страхотно   chef твоите козуначени кифлички вече са част от съботно - неделните ни закуски.  bouquet

Днес дояждаме вчерашните бутчета  и днес само една измишльотина в стил вишнев пай само че черешов и не с тестото на тина-рина а с подобно,но изпробвано 100 000 пъти  в къщи с един сладиш,ами да кажа получи се само дето начупих бисквити ,вместо галета и черешите ми бяха малко и не ми се излизаше,и после трохите които останаха ги посипах отгоре и добавих малко кристална захар и така пекох,има малко ,но не съм сигурна дали ще отсъмне  Laughing може би защото малко направих.
ето го и него

Общи условия

Активация на акаунт