Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 86-та тема

• 161 313
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА
Мидите ги вземам от Метро по принцип(не ми стиска от Рибната борса,ако и да е до нас),но тези ги купих от Дълбока до Калиакра.
 Салатката е много лесна.Част от мидите се слага в тенджерка с чаша вряща вода(колкото да се покрият 4 пръста от дъното) и се вадят след около 20-30 секунди.После се смесват с 2-3 глави лук,нарязан лимон.леощян(дивисил) и копър.Олио и лимонов сок на вкус.
 Супа.
Задушавам малко лук,картофи,пиперка,чесън и ги заливам със соса останал от мидите.След завирането добавям ядките,малко сметана,овкусявам  с девисил и копър.

# 241
Здравейте, една салатка от мен

лазаня
http://media.snimka.bg/8477/023209885.jpg?r=0

Neli^na , много свежо предложение с тази ледена купа със салатка , приятно и за окото . smile3501

# 242
  • Варна
Много вкусно и прекрасно е и днес от всички  newsm51
Галка чудесен хляб
Нудел много хубави пиде и питки
Дес прекрасно ти е всичко но салатка ми е любима
Иланг и твоята салатка е много вкусна
Мари ета баничката ти е разкошна
Пепи,Вяра изобилие от вкусотии и красоти
Ванилия честито ти рожденичка,чудна торта си направила
От мен салатки,ребърца със зеле и ягоди

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 20:43 от megansg

# 243
  • Германия
nudel33[/b],моля дай рецептата за тия млечни питки.

Присъединявам се и аз за рецептата.  Peace

# 244
Невероятно вкусния сладкиш с майонеза на сладка хапка , удоволствие за сетивата.

...и нарязан .

# 245
  • Пазарджик/Лондон
viara.an, наистина е много вкусен сладкиша на Сладка хапка - твоят изглежда направо неустоим Hug!

Миналият ден направих една тортичка по рецепта на Лабрекс, не мога да не ви я покажа Flutter:

Торта Рошла

И парченце:

Лабрекс, много е вкусна  тортичката, благодаря ти за хубавата рецепта Hug Hug Hug.

# 246
  • забравих си мисълта...
Magansg, 3xi, Роца, Леля Ог, благодаря ви много, мили Дами!   bouquet

Роца, със закъснение, но не мога да пропусна и да не поздравя рожденика ти и да му пожелая много здраве и още дълги години щастие с теб Simple Smile. Чудесна торта, много, много апетитна.
Мила Леля Ог, много ти благодаря от името на Елитата, много са трогнати и двете, благодаря ти, че не ги забравяш никога.
Тортата която си сътворила е невероятна, цветовете и съчетанието им са перфектни. Сигурна съм, че много е допаднала и е зарадвала рожденика.
Magansg, тиквичките с млечно-чесновия сос ме накараха да се размечтая, а последният ти пост направо ме накара да се прехласна.
Пеп-4о, ако знаеш колко много зайци прибягват тук покрай къщата и какви са големи...
3xi, много е вкусно при теб.
Mari.eta, баницата-бюрек е перфектна.
Neli^na, чудесно свежо предложение.
Zwarte Tulp, много нежен кекс.

На 21-ви ние не празнувахме, че мъжете работиха, но на 22-ри си напрaвихмe Grill-Party и мина общо взето при добро похапване и още какво ли не Simple Smile.

Палачинки                                                                     Супа от пиле с ориз и лапад отгледан (гледан) лично от майка Wink

Сладкиш Nr. 1 с алкохол

Сладкиш  Nr. 2 без алкохол и                            Бисквитена торта също без алкохол за децата

Един голям тутманик, че бяхме доста хора, остана, но си взеха и за вкъщи.

Grill-"работи", за тях се погрижиха мъжете

Тук са картофите завити в алуминиево фолио

Айран, пак мъжете се погрижиха за него, затова е и толкова много Simple Smile

От днес, бял хляб с мляко

и бял хляб с мляко и сирене

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 03:10 от Venetta

# 247
за мен от последното хлебче, моля   Wink но и на сладкиша с алкохол няма да откажа  Peace  за основно ще си хапна на Меганс от зеленцето с ребърца  Heart Eyes

Да дам отчет за днес пак  Laughing

пилешка супа

леща

пържени тиквички с млечно чеснов сос

"смачканите" картофки на Юлка

пържоли и кюфтета на бабекю

и задушена глиганска рибица с .... нещо си

# 248
  • забравих си мисълта...
Пеп-4о, а аз искам от всичко Simple Smile. Не знаех, че мога да съм толкова лакома, но при тези красоти не мога да остана равнодушна Wink.

# 249
*Галка*, кексът изглежда невероятно!
ilrai, хлябът много ми хареса.Решила съм да го приготвя днес.Сигурна съм, че ще ни хареса!
Аелис, тортата много ми хареса!
Venetta, тутманикът ти ми събра погледа с тези конци!
Пеп-4о, всичко изглежда вкусно!

# 250
Най-вкусната тема, браво на всички кулинарки!   bouquet

От мен - панирана рибка:

мини сандвичи:

и трицветен кекс:

# 251
От мен днес по случай празника - печена агнешка плешка с невероятно вкусни картофки/и аз не знам как ги сготвих толкоз хубави, май сме били гладнички/

# 252
Честит 24 май!  bigdance2

Днес за децата "Медуза мен" по рецептана Емили от Гответе с мен

За нас Гъби и тиквички със синьо сирене

# 253
  • сред люляците
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Днес празнично минаваме със Захарни ягодки

# 254
У дома за вечря:
Пилешко с грах, Хляб по рецепта на Илрей(много вкусен!) и Сладкиш с ягоди и банани.
...

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 22:25 от Mam and wife

Общи условия

Активация на акаунт