Британците, британците! - ВБС - Не е симулация! Не е симулация! - тема 17

• 16 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Леле, Джо, какво съвършено създание показа  Heart Eyes

# 542
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама съм и аз блейка, забравих какво съп поствала и се зачудих кое ли е съвършеното създание hahaha Че и имена запрехвърлях из главата си, кой е по-по-най- съвършен Mr. Green

# 543
Ай и един лежерен котак и от мен  Grinning

Поздрав за всички работещи в момента  Mr. Green

# 544
Ехх, сладур Crazy
Ето и анимационен алергозан

май няма по-глупаво създание от кучето, излиза newsm78 Laughing

# 545
Леле, Злате, колко може да си гадна, бе!  hahaha

О, много хубаво клипче! Джой-Джой, не е то глупост, ми адска лакомия, не могат да се овладяват, милите.  Laughing Всъщност хич не е смешно колко могат да са безотговорни някои стопани на животни. Днес имам някакви силни пристъпи на сериозност...

# 546
Не съм гадна бе, поздравителна съм  Mr. Green

# 547
Глупост е, котките защо не ядат до пръц Mr. Green Макар че нашата е сходна картинка с клипчето Rolling Eyes

# 548
Зависи от котката  Laughing

# 549
  • Ænima/Albuquerque

Crossing Arms

# 550
  • Somewhere far away
Моля ,моля... аз имам куче в нас, приемам го като лична обида Naughty. Кучетата никак не са глупави - има хиляди доказателства за това! 

# 551
  • Ænima/Albuquerque
Абсолютно, моята я чакам от три години да ми каже "Аре, ма, овца - дай от тая пържола!". hahaha

# 552
Джеси? С нейния добродушен кравешки поглед? Невъзможно!

# 553
  • Ænima/Albuquerque
Права си.
Ако реши да каже нещо, би звучало така : "Ооо, моля те, моля те, Сарказмова, бъди така добра, мила и прекрасна да ми дадеш едно миниатюрно парченце, ееей от онази пържолка."  hahaha

# 554
Глупост е, котките защо не ядат до пръц Mr. Green Макар че нашата е сходна картинка с клипчето Rolling Eyes

Ядат, ядат, зависи от възрастта. Нашия се тъпчеше до откат, буквално, докато беше подрастващ, като навлезе в зряла възраст се укроти, че и капризен започна да става.

Абсолютно, моята я чакам от три години да ми каже "Аре, ма, овца - дай от тая пържола!". hahaha

Е, що така грубо, бе.  hahaha Моите наблюдения върху кучета са, че преобладава подхода "О, толкова съм изнемощял от глад, едва се движа, трудно дишам, подайте, моля на клетото създание, една хааапчица от онуй вкусничкото дето е ей там, мерси предварително."
Ма в интерес на истината съм виждала и такива, дето с "аре ма, овцо" пробват.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт