Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 428
  • 811
  •   1
Отговори
# 195
  • София
danaeka, Hugзащо не се консултираш с имунолог за всичко това?
Твърдо подкрепям, данаека, не е нормално това твоето, имаш някакъв як срив на имунната система и оттам трябва да започнеш. Трябва да промениш и начин на хранене, начин на живот....

# 196
  • shumen
Момичета прави сте за имунолога,но личната няма да даде направление сигурно.Незнам вече-мине се,немине и аз болна.Сега пък с тая гнойна ангина и синузит какво чудо взе да излиза от носа ми нямам думи.Ужас е.Иде ми да  #2gunfireвсички вече.

# 197
иди на частно.струва си инвестицията.или личната да ти даде имуностимулиращи препарати.трябва да го повишиш имунитета-промени начина на хранене,живот,стил,стрес...

# 198
  • shumen
Ох Ина как да промениш стреса като той е навсякаде около нас.Утре ще ходя до личната и ще говоря пак с нея за имуностимуланти.Дано ми даде нещо,че ще откача вече.

# 199
danaeka, чувала съм, че Цитросепт е добър имуностимулант. Потърси информация ако искаш.
На мен, няколко месеца след като родих, страшно ми беше паднал имунитета, всяка седмица бях болна, а принципно рядко боледувам. Тогава ми изписаха Биозин мама, но той е главно за бременни и кърмачки. Много добре ми се отрази.

# 200
Има Биозин, който не е Мама. Пиха го сина и мъжа ми Simple Smile

# 201
  • Бургас
Здравейте, включвам се в темичката ви с насрочена операция за стеноза на уретрата в болница Токуда при д-р Кюркчиева.
Нашата история: дъщеричката ми, на 2г. и 2м., имаше болки при пишкане и плачеше, направихме стерилна урина и отидохме на уролог в София. Пи 10 дни АБ и сега урината е чиста. Вчера лекарката установи вродената стеноза.
Днес имаме уговорен час при лекар в Бургас за второ мнение.
Моля, ако имате мнение и впечатления, да споделите   bouquet

# 202
ben78, и ние сме от Бургас. При дъщеря ми, която сега е на 13 г., веднага след раждане се прояви бъбречно заболяване. На мен впечатленията ми от болниците в нашия град са, че няма достатъчно добри специалисти (не само, че не можаха да установят каква точно е аномалията, но и стигнахме до хемодиализа). От 2-3 години сме диспансеризирани в София, детска университетска клиника, отделение по хемодиализа. В София и вниманието е по-различно, и специалистите са много. Аз лично съм много доволна от д-р Русинов и д-р Пеев (Пирогов). Моят съвет е да търсиш повече мнения от лекарите в София, отколкото в Б-с.
И още нещо, след операцията, като си вземеш епикризата, подавай документи за ТЕЛК. На мен никой нищо не ми каза за това право цели 12 години. А това са помощи, от които децата имат нужда.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 15:23 от anjali

# 203
  • shumen
Момичета днес ходих до личната и говорих с нея.След АБ ще пия Цитросепт.
Меричери как е Миши? Hug Hug Hug

# 204
Здравейте, включвам се в темичката ви с насрочена операция за стеноза на уретрата в болница Токуда при д-р Кюркчиева.
Нашата история: дъщеричката ми, на 2г. и 2м., имаше болки при пишкане и плачеше, направихме стерилна урина и отидохме на уролог в София. Пи 10 дни АБ и сега урината е чиста. Вчера лекарката установи вродената стеноза.
Днес имаме уговорен час при лекар в Бургас за второ мнение.
Моля, ако имате мнение и впечатления, да споделите   bouquet

Моето дете е оперирано от доц.Кюркчиева, но за да си абсолютно сигурна с диагнозата можеш да се консултираш и с др. Такова от болница Токуда. До колкото знам тя работи дълго време в чужбина ,а в момента  оперира заедно с Кюркчиева в Токуда. Относно явяването пред ТЕЛК , ще намериш пълна и подробна информация какво да направиш на този линк:http://jtint.com/rdbz/for-parents

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 17:35 от leda6

# 205
ani27, мерси за информацията, и ние към Александровска сме се насочили, само да мине лятото. Това с търсенето на анестезиолог малко ме притеснява, но ще се отработи, няма начин  Rolling Eyes

ben78, дано Olive се включи, тя скоро мина по този път.

Някакви новини от marychery?

# 206
  • София
Здравей, Бен78, моята дъщеря преди 3 месеца я оперираха от стеноза на уретрата, но в Пирогов - д-р Момчилов. Преди това я прегледа доц. Кюркчиева и тя я установи, но отидох за второ мнение и при него и реших там да направим операцията. Детето ми нямаше болки или уроинфекции (на 4 г. я оперираха), но пък след като на 2 г. свалихме памперса, до 2,5 г. пишкаше нормално и после започна да подмокря гащите преди всяко пишкане. Опеарцията е лесна и бърза, с упойката продължава околов 20 мин., след това е по-проблемно, защото е 5 дни с катетър, от които първите 1-2 дни са си болезнени и неприятни за детето. После си носят катетъра и си ходят навсякъде. За съжаление тя е с уроинфекция от болницата и сега 3 м. ще пие Фуролин. Ако нещо повече те интересува, пиши ми тук или на ЛС.

# 207
  • Бургас
Много ви благодаря за отговорите   bouquet  bouquet  bouquet Наистина!

# 208
Здравейте мили момичета, еххх колко ми липсваше форума тези дни. Ние сме си у дома вече. Приеха си ни във вторник на 7 юни, днес ни изписаха. Всичко мина много добре, мога да кажа само добри думи за д-р Такова , и всички в отделението. Много съм изморена сега, но после ще ви разкажа подробно, ако някой иска и нещо да пита са самата болница - налиния съм. Единственото нещо което много ме тревожи,е това че д-р Такова, не знам кога но иска да заминава за чужбина. И тогава отново децата и родителите в България с уропроблеми няма да имат особена алтернатива и избор освен Пирогов.
Ина с теб май се разминахме, цяла сутрин кръстосвахме с Михаил по коридорите, защото той не иска да седи в стаята, но не те видяхме.
В заключение мога да кажа - супер съм доволна че избрах Токуда и д-р Такова и д-р Мирчов като екип  bouquet

# 209
marychery ,добре сте се завърнали!как сте?с катетър ли сте?
аз,миличка,съм с пиелонефрит и отложих приема в болница.
бързо възстановяване на вас! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт