Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 309
  • 811
  •   1
Отговори
# 570
bugaboo, помня вашия случай, почти идентичен е с нашия, та и ние изчакваме, и нас Пеев ни консултира да не бързаме с операции. Той даже е и против профилактиката, ама ние нали и при Лилова ходим та за лекарствата за сега слушам нея.

# 571
  • Пловдив
red shoe, аз не знам подробности за твоето момченце, но видях в последните страници, че е изкарал един пиелонефрит. При нас само веднъж излязоха бактерии в урината когато лежахме в болницата за изследвания и те бяха 10/5. Аз затова си позволих да спра лекарствата. Ако беше стигнал до инфекция, нямаше да имам тази смелост.  Peace
anjali, работата е там, че от ХЕИ в момента тормозят педиатърката ни и тя трябва да се явява с нас на комисията, а на нея хич не и се занимава и предпочита да сложи ваксините. Ако има начин ние сами да си поемем тоя ангажимент и да си ходим по комисии или където трябва ще е най-добре, но доколкото разбрах, май няма такъв вариант.

# 572
bugaboo, при нас явяването беше лично, без педиатърката, само с нейното направление за освобождаване, но може би във всеки град има различни изисквания. Дано успеете да се справите, много майки не само са на твоето мнение, но и искат да имат твоята смелост!  Успех  bouquet 

# 573
Здравейте, момичета!
В кои случаи децата ни се освобождават от ваксини, освен при инфекции?

# 574
bugaboo, не знам защо ви натискат за ваксините Thinking. Ние отложихме последния пентаксим с 8 месеца и лично педиатърката настояваше детето да се стабилизира, преди да слагаме ваксината. Остана ни само превенара, че и той чака от 6м.
Специално за превенара, вече и тя настоява да сложим и втората доза, защото всяка ненужна инфекция може да отключи проблем с бъбреците.
Наистина е много деликатна ситуацията Confused.
Ние за сега сме с чисти урини. Нефрологът ми каза преди морето да започна да я мажа с гентамицин крем, като профилактика ,защото водата е много мръсна.

# 575
Иво никога не е имал инфекция и пак докато не навърши година и не спря поддържащата доза Инфектотримет не са му били ни една ваксина. В последната му епикриза беше написан период от 6 месеца. Педиатърката ми за минута не е настоявала да ги бие в противоречие. Сега се опитваме уж да наваксваме, но не знам дали всичко ще успеем да сложим, а и честно, не държа  Laughing

# 576
  • Sofia, Bulgaria
red shoue, Честит Рожден Ден на патерици и от нас - да ти е жив е здрав сина, весело , безгрижно и щастливо детство му желаем - само радости да ви носи.

# 577
Благодаря на всички за пожеланията!  Hug

Момичета, срам не срам, пак да помоля някой да ми даде координати на д-р Тасева, че съм ги загубила  Embarassed

# 578
Поздравления за bubavuka , много се радвам за чистата урина.

# 579
  • shumen
Момичета как сте?Меричери честит имен ден на Мария.Да е жива и здрава и да Ви радва и слуша много.Ние с мъжо в четвъртък заминаваме на море.Дано си изкараме добре.

# 580
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!  Hug

Момичета, срам не срам, пак да помоля някой да ми даде координати на д-р Тасева, че съм ги загубила  Embarassed

Д-р Тасева работи към клиника св.Панталеймон. Виж в интернет телефоните на клиниката и се обади на регистратурата.

# 581
  • София
Здравейте. Записвам се да ви следя, въпреки че още не знам дали имаме по-сериозен проблем. Намериха бактерии ешерихия коли (>10*5) в урината на дъщеря ми. Пусках 2 пъти урина, за да съм сигурна. Резултатите на стерилната са еднакви. Обикновената единия път имаше масово левкоцити а след няколко дни - единични левкоцити. Всичко друго е в нормите. Но се чудя от кога ли са тези бактерии, при условие че на 6 и 12 месеца профилактичните изследвания показваха пак единични левкоцити. Може и тогава да си ги е имала, но да не съм разбрала защото не съм пускала стерилна урина. Иначе симптоми няма, сутрин и мирише остро урината, само това е, и то не всяка сутрин. Довечера сме на преглед при д-р Русинов в Детско Здраве. Сигурно е излишно да казвам че ми е притеснено и гадно, защото на всеки му е така когато нещо не е наред с детето му. Ами в момента нямам конкретен въпрос, но приемам всякакви съвети.  Confused

# 582
4ovek, благодаря  Peace
Записах за утре час.

jeny", дано не е нещо сериозно! Пиши после как е минало при доктора.

# 583
 "jeny", д-р Русинов е много добър специалист. Така че, какъвто и да е проблемът, можете да бъдете уверени, че той ще ви помогне.

# 584
  • София
anjali мерси за инфото, радвам се да го чуя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт