,сега видях
,ще опитам с тях
Следователно ще се обърне, когато усвои умението от гръб на корем.
На две годинки го махнах от раз. За пишкането се научи бързо, но цяла година си акаше в гащите. Така че не дей да се обвиняваш много
. Иначе аз не мисля, че ще почна да го слагам Никола на гърне от рано, просто смятам, че проблема не идва от това, а от отношението към детето и към процеса на пикане/акане. 
,
. Та затова си водя мислени разговори с вас
.
. Преди доста хапвах и шоколад, и шоколадови бисквити, а той взе да се обрива все повече и повече. Та накрая реших да спра шоколадовите неща и той взе да се оправя. Мажа го и с една емулсия на Ивостин, тя май му действа добре. А вчера пробвах тестерче на А-дерма и пак яко се обрина
. И сега гледам нещастно шоколадовите яйца на сестра му, но не близвам. Върху килограмите ми за съжаление няма ефект, защото взех да злоупотребявам с кисело мляко с обикновени бисквити - обядвам по едно мляко с 10-12 бисквити и пак съм си + 1728974736кг
.
. Имаме една музикална играчка с магаре, овца и крава и като се върти, баща му постоянно му казваше кое как прави и това дете като си е харесало магарето - когато минава над него, казва "иииии"
. Установихме, че не винаги го прави, когато мине магарето, но винаги когато го прави, гледа в магарето
. И телевизия обича да гледа. Моля, кажете ми някоя научна причина да не му давам, какво може да му стане
? Не за друго, но понякога се изкушавам да ги метна двамата да зяпат, докато свърша нещо, а може би не е добре
?
, по-често ме подсещай да пиша, че тогава съм по-кратка
.
, но за мен е важно 4е вечер си поспива по 5-6 часа и явно се храни добре, понеже и видимо доста бързо расте. Тази консултация ще е края на месеца, ще ходим след морето, но ще помоля доФторката и да я премери като ходя в началото на юни за едно направление при нея.

Препоръчани теми