,но просто ми се струва неуместно да концентрира вниманието си върху него,а не върху бебето.А незнанието и направо ме убива -не успя да ми каже дали пъпчиците по лицето и гърдичките на малката са от алергия,или запарване.Направо си ми каза "Незнам от какво може да е"
Дано не се налага да прибягвам до докторските и "умения" 
Ние на море може би ще отидем за два дена,само дето тези кг много ме притесняват.И аз като повечето от вас стабилно си хапвам 
Благодаря 
все още
ама какво да правя като обещах на каката утре да правим МАЛКИ козуначета

То няма да се къпе във морето, няма да яде в ресторантите
така че вероятността от чревно заболяване е сведена до минимум

и спокойни бебчета

момичета !!!
това означава ли, че преди не и е хъркал носа? Ако е така почиствай секрета, трудно е да дърпаш от биберон/гърда и да дишаш през устата едновремено, ако нослето ти е запушено.
Ние имаме такова стеснение на 1 ноздра е по изявено, според педи не е проблем, с нарастването на Елия "дишането тип грухтене" намалява, а храненето се подобрява....
приятно печене не кифлите..
Наистина е добре сигурно да сондирате и второ мнение, да обмислите и да си го решите. Все пак бебенце е ваше и всички проблеми са на вашата глава, не на лекарите. Дано малката красавица се оправи по-бързо

Ох, колко ме е яд! Да изгубя толкова време, да не спя, за да пиша и накрая... уффф!Препоръчани теми